Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son durum android 2.2.2 çekirdek 2.6.32.9 derl. ...B138 .Rootlu. İMEİ yok..root da yapamıyyorum.daha önce tel.i aldığım romdan direk huaweinin sitesinden indirdiğim 2.3.5 le güncelleme yapmıştım.onda da süperklik mi oneklik mi bişeyle heralde root yaptım.daha sonra custom romlar.

bu yazıyı yazmazdan önce 2.2.2 kurmuştum. Yine root yapmak için 2.3.5. yapayım dedim update failed dedi yarıda.tekrar 2.2.2 yaptım onuda kabul etmedi.şimdi bişekilde yine kurdum 2.2.2 yi artık 2.3.5. kurmayı denemeye tırsıyorum.imei nasıl kurtarıcaz yardııım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulül24

Arkadaşlar son durum android 2.2.2 çekirdek 2.6.32.9 derl. ...B138 .Rootlu. İMEİ yok..root da yapamıyyorum.daha önce tel.i aldığım romdan direk huaweinin sitesinden indirdiğim 2.3.5 le güncelleme yapmıştım.onda da süperklik mi oneklik mi bişeyle heralde root yaptım.daha sonra custom romlar.

bu yazıyı yazmazdan önce 2.2.2 kurmuştum. Yine root yapmak için 2.3.5. yapayım dedim update failed dedi yarıda.tekrar 2.2.2 yaptım onuda kabul etmedi.şimdi bişekilde yine kurdum 2.2.2 yi artık 2.3.5. kurmayı denemeye tırsıyorum.imei nasıl kurtarıcaz yardııım lütfen.

ime backup recovery ile yedegini alasaydin artik internetten benzer programlar indirip telefonun pilinin arkasindaki imea yazip kurtaricaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok reşekkürler ilginiz için.Çözüldü!
  • froyo ya da gingerbrand a geri dönüş nasıl yapabilirim?
  • İmei yedeğin varsahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2166353 linkten indir.2.3.5 devamlı kullanmak içinse 526 tavsiye ederim.hafıza kartına dload klasörü oluşturup at.zaten indirdiğin zip ten dload olarak çıkıyor olduğu gibi at.kitkat yüklerken blepart yapmıştık.partition ayarlarıyla falan hiç bir sorun olmuyor.karta attıktan sonra tak.tel. ses açma kapama +güç tuşlarına bas.bişey daha eğer batarya full olarak sorun olursa bataryayı çıkar. Tel.şarja tak öyle aç.ben böyle yaptım.benim tel. ölümden dödü.ancak daha sonra froyo ging.da internet çok zayıf geldi.ice kurdum.ondada bayı uygulamalar düzgün çalışmadı.ö yüzden yine kitkattayım.sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin.

• ulül24 U kullanıcısına yanıt
    bu şekilde kurulumu yaptım fakat açılırken ekranda huawei logosu dönüp duruyor paraldayan
  • Eveet öyle oluyor.malesef.ben birkaç defa yaptım.aynen senin dediğin gibi oluyordu.froyo ve 2.3.5 ikisinide tekrar tekrar denedim.bazen ekran mavi üzerine kırmızı yeşil oluyodu.pembe ekran dosyaları var. nerden indirdim hatırlamıyorum şu an.tel.i pembe ekranda açıp pc ye bağladım.pc de çıkartılabilir diski biçilimlendirdim.indirdiğim pembe ekran dosyalarını oraya attım.sonra froyo yükledim.niyetim öyle kullanmaktı.froyo çok tuhaf geldi 4.4.4 den sonra.
    imei de gitmişti.tekrardan 2.3.5 yükledim.o da yüklendi.düzgün açıldı.fakat çalışmasında sorun oldu.root değil,imei yok,ekranda arada bir uyarı veriyordu.buraya kadar açabildiğime zaten çok sevindim.sonra pembe ekranda recovery yükleyip aurora yükledim.onda da bazı sevdiğim uygulamalar çalışmıyordu.nihayetinde dönüp dolaşıp kitkat döndüm.
    kolay gelsin.Allah sabır versin.kitkati tekrar kurma durumunn varsa bence hiç uğraşma.

• bilmiyorum bu haldeyken nasıl yüklenir tekrar kitkat :(
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Vay be blefish hala harika işler çıkarıyor. Htc hd2 gibi efsane oldu ideos x5'de

• Blefish'i Huawei G7 kullanmaya davet ediyoruz :)
  • arkadaşlar şimdi telefonda acılırken recovery den wipe factory reset dedigimde telefon acıldı fakat kapattıgımda yine aynı sorun oluyor ve sadece aynı yonten ile acabiliyorum sebebini bilen varmı? her acıldıgında da sıfırlanmış oluyor
  • Recovery açabiliyorsan full temizlik yapıp herhangi bir rom kuramıyormusun?
  • bu linke istersen bir göz at.http://forum.donanimhaber.com/m_70041144/tm.htm orda gördüğün ekran görüntüsü gibi olmuştu benimki de.
  • bu linke bir göz at istersen. http://forum.donanimhaber.com/m_70041144/tm.htm o resimdeki gibi olmuştu benimki de.
  • Tesekkurler yardlarin icin fakat bendeki problem farkli. Telefon aciliyor wipe factory reset yapinca fakat kapatinca telefon ayni sorun devam ediyor. Linkfeki resimlerle karsilasmadim hic. Pembe ekranda pc ye baglayinca da herhangi bisey acilmiyo malesef :s

• Bu arada imei yedeklemek icin tavsiye edebileceginiz bir yazilim varmi?

• Tesekkurler yardlarin icin fakat bendeki problem farkli. Telefon aciliyor wipe factory reset yapinca fakat kapatinca telefon ayni sorun devam ediyor. Linkfeki resimlerle karsilasmadim hic. Pembe ekranda pc ye baglayinca da herhangi bisey acilmiyo malesef :s

• toolbox5irom.apk diye arayın.ama tel.açılmadan nasıl yedekliyeceksin. opembe ekranla ilk rom atacağımda bend euğraşmıştım.pc ye sürücülerin yüklenmesi lazım.verdiğim linkte başka yönlendirdiği link var orda olabilr.sürücüleri yükleyin.ondan sonra çıkabilr.
  • Telefon aciliyor fakat sadece recovery e girip wipe data factory reset dedigimde. Telefon acildiktan sonra kapatirsam ayni sorun devam ediyor tekrar acilmasi icin wipe data factory reset demem gerekiyor ve acildiginda yine telefon sifirlanmis olarak aciliyor.

• Telefon aciliyor fakat sadece recovery e girip wipe data factory reset dedigimde. Telefon acildiktan sonra kapatirsam ayni sorun devam ediyor tekrar acilmasi icin wipe data factory reset demem gerekiyor ve acildiginda yine telefon sifirlanmis olarak aciliyor.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.