Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

U8800 lewa os tan tırtıkladım boot.img yi twrp ile kopyaladım. Halihazırda pratik bir zip yükleme dosyası yok.

Bu kerneli başka romlarlada deniyip dahada bi makul sonuç alırsam öyle paylaşayım.

Bende first class rom kullaniuorum lewa nin su ana kadar kullandigin en iyisi dene bi bu forumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O romdan bahsetmen iyi oldu bende mokee tabanlı rom bakıyordumm lewa kerneli uyuyormu bakar denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: keskin53

HUAWEI IDEOS X5 - MIUI V5/4.3.14 isteyen arkadaslar vardı nette gezerken buldum kurmak isteyen olur diye paylasıyorum
    https://yadi.sk/d/BD3FtB3tM734o

tşk.indirdim.kuracak olursak tr dil nerden bulabiliriz.içinde google da görünüyor.gaaps kurmayacakmıyız.xiaomi romu buna uymazmı?mıuı romları çok güzel ya.kişiselleştirme falan.türkçe siteleri var,forumlarrı var sitede diğer tel.ların romları ,dilleri vs.temalar da çok ve güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulül24 -- 20 Ekim 2014; 19:12:16 >
  • ulül24 U kullanıcısına yanıt
    askere gitcem ondan dolayı roma hiç bakamadım
    aslın tr cevirmeyi planyıyordum
  • Ya bu resim çektikten sonraki reset problemi sinir bozucu. KameraICS'de de reset atıyor 1 resim hakkın var 2. resimde reseti basıyor.
  • yarın yeni rom geliyor...
  • Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Şu cm-11-20140907-UNOFFICIAL-Blefish romunu yüklemek istiyordum. Önceki romum 4.2.2 ydi. cwmde sanırım 5.0.2.7 falndı galiba tam hatırlamıyorum. neyse ben bu yeni romu indirdim sd card a falan attım. cwm 6.0.4.6 yıda bi siteden indirdim ve onuda şöyle yükledim; eski cwmden yeni 6.0.4.6 nın zip dosyasını direk yükledim, öyle yazıyodu çünkü sitede. neyse yeni cwm yüklendi herşey güzel hoş. wipe data/factory reset-wipe cache partition faln filn bunlarıda yaptım. eski roma ait bişi kalmadı tabi. şu yeni romu yüklemek için zip seçtim yüklemeye çalışırken:
    Installing uptade... biraz böyle bekledi ve
    symlink: some symlinks failed
    E:Error in /stroge/sdcard0/cm-11-20140907-UNOFFICIAL-Blefish.zip
    (status 7)
    Installing aborted. diye hata verdi. kapatıp açtığımda da huawei logosu geliyor sonra reset atıyor tekrar logo geldikten sonra cwmye giriyor kendiliğinden. Bi türlü çözemedim ve telefon gitti yani kullanamıyorum. Allah rızası için biri çıkıp yardım etsin ya kafayı yicem

• kadirekin33 kullanıcısına yanıt
    romdan önce partititon dosyasını flashlamanız gerekiyordu
    ilk sayfada resimlerin hemen altındaki gerekenler den sonrasını dikkatlice okuyun derim.
  • Eyvallah dediğini yaptım ama bu seferde
    Blepart recovery'yi başka bir recovery ile değiştirin (pembe ekran ile).
    diye bi uyarı var. şu blepart recoveryi nasıl değiştirebilirim peki yada nerden değişitirebilirim? çünkü telefona giremiyorum şu anda sadece cwm üzerinden değiştirebilirim galiba
  • Yeni güncelleme geldi.

28.10.2014
    Adjusted proximity sensor threshold to match stock.
    Fixed bogus data sometimes coming from light/proximity sensor.
    Minor adjustments to display backlight adjustment.
    Added rmt_oeminfo binary to solve some issues with modem.
    Reverted to dzo's CPU table.
    Adjustments to power_profile.xml (changes Settings->Battery usage info).
    Increased Synaptics resume delay from 50ms to 100ms (should improve TS resume from sleep).
    General changes in kernel code.
    Wi-Fi: Changed deep sleep settings.
    Wi-Fi: Added back GPIOs.
    Wi-Fi: Removed GPIO27 configuration.

http://sourceforge.net/projects/cm-u8800/files/cm-11-20141028-UNOFFICIAL-Blefish-u8800.zip/download

• deneyen var mı
  • deneyen var mı
  • Deneyen var. Baya iyi görünüyor. Vakit bulunca yazacağım.

• Yaklaşık iki haftadır kurcalamadığım custom rom kalmadı. Gb lerin hiç birinde donanımsal video düzgün değil. Ics idare eder jbler iyi gibi. Aurora 5 ics dzo sürümü (up21) bataryayı yanlış gösteriyor yada düşüşü birden gösteriyor. Jblerde donanımsal video normalleşiyor.

Buna gelelim. Wifide webi kurcalarken sarz diğerlerinden bariz iyi gidiyor.şarz optimizasyonu düzgün gördüğüm ilk rom. Ki hiçbir ayarda denemedim. Sdcardda çok sayıda irili ufaklı video ses dosyaları varsa media scanner işlemciyi çok meşgul ediyor. Ses çıkışı gördüğüm en iyi rom. Donanımsal video tam. Fontlar nokta atışı. Kamera loş ışıkta yeterli akıcılıkta ama birtek hareketli çekimde fokusu kötüydü. Ayarla ilgili olabilir gördüğüm tek kusur bide alt dokunmatik tuşlarını bazen kaçırıyor ama cpu hızı ile ilgili.

Romun atmel performansını bilemem a lma synapticstr alt tuşlar harici iç çok güzel. Altta cpu governorla ilgili galiba ama çokda umursamıyorum.

Çok güzel olmuş. Google playle birlikte gelmiyor ama keyfi kaçar diye onu bile yüklemedim.

Sistemi buna hazır olanlar hemen denesin ama blefish partitionuna geçmesi gerekenler acele edip sıktı yaşarsa sorumluluk almayayım.

Rom gb ve icsde geçiş yapanlara biraz ağır gelebilir ama pil ve pekçok fonksiyo tam bir smartphone gibi. Blefish ve ona yardım edenlerin hakkı ödenmez.

Edit: mediascanner sdcartta çok media dosyası varsa her rebootta şarzı ve iş bitene kadar performansı mahfedebiliyor. Romu tam test etmek isteyenlere kurulum bitince sdcartı cıkarıp açılışı öyle denemelerini öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 29 Ekim 2014; 14:33:54 >

• Önceki kasmaya başlamıştı bu daha cok kasti

• bundan bi sey cikmayacagi belli oldu bu telefonla en iyi 2.3.5 caliyor diger romlar hep sikintli .

• ben yukledim fakat gozle gorulur bir fark goremedim henuz
  • Ben de 7 Eylül var şarj olayı çok sıkıntı yeni pil aldım 1 hafta olmadan şarj aletiyle yaşamaya başladım yine.
  • aynen bende aksam 12 gibi şarj edip bırakıyordum telefonu sabah alarm çalıyordu 7:30 da
    şimdi ise gece 4 - 5 gibi şarj bitiyor bipleri ile uyanıyorum :)
  • Şu şarj olayı çıldırtıcı boyutta. XDA başlığında Blefish de doğru dürüst cevap vermemiş. Resmen birkaç saatte bitiyor şarj. Siz nasıl bir çözüm buldunuz?

Bu arada aynı husustan şikayet eden XDA üyeleri de var:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56445356&postcount=911

Ben WakeLock Detector ile baktım (Advanced Mode'u açarak) Google Play Hizmetleri binlerce kez uyandırma yapmış. Suçlu aslında belli... (Bu arada otomatik güncelleme, güncelleme bildirimleri vs kapalı...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxaeterna -- 24 Kasım 2014; 16:17:09 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.