Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be blefish hala geliştiriyor bu cihazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: kaan&arda

quote:

Bende su an. Android 2. 3. 5 var first class rom. Bosta bellek 250 mb whatsup filan full kurulu telefonda 20 uygulama var kasma yok bir suru rom denedim. En hizlisi bu

Bu kitkat romdan senin kullandigin roma nasil gecis yapabilirim- senin kullandigin romun linkini yazarmisin

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61605856&p=1#61605856

Bu romdan first class roma nasil geceblirim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende su an. Android 2. 3. 5 var first class rom. Bosta bellek 250 mb whatsup filan full kurulu telefonda 20 uygulama var kasma yok bir suru rom denedim. En hizlisi bu

Bu kitkat romdan senin kullandigin roma nasil gecis yapabilirim- senin kullandigin romun linkini yazarmisin

Cwm 5. 0. 5 kur oradan wipe islemleri yap yukle kur. Class v2 kur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu cwm sürümünü nereden bulabilirim ve pembe ekrandan mı değiştireceğiz. yardımcı olabilirmisiniz.

• Bu son update1 ile sanki ramde ve dokunmatikte + yönde fark var gibi. bilginize...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu cwm sürümünü nereden bulabilirim ve pembe ekrandan mı değiştireceğiz. yardımcı olabilirmisiniz.

Hayir ses acma kapama tusuna bas windiwz ortaminda degisktjr

• Arkadaalar twlefonuma lewa is kurdum. Yag gibi akitor tell. Yalniz bir sorunum var. Markette Vakifbank mobil. Uygulamasi gozykmuyor. Sanirimm 2.3.7 android surumu oldugu icin. Sanirim soyle bir yontem vardi. Telefonu baska bir model olarak tanitiyorduk. Bunu nasil yaptigimizi yada baska yontemi varsa yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Arkadaalar twlefonuma lewa is kurdum. Yag gibi akitor tell. Yalniz bir sorunum var. Markette Vakifbank mobil. Uygulamasi gozykmuyor. Sanirimm 2.3.7 android surumu oldugu icin. Sanirim soyle bir yontem vardi. Telefonu baska bir model olarak tanitiyorduk. Bunu nasil yaptigimizi yada baska yontemi varsa yardimlarinizi bekliyorum

Huawei x5. Gameloft oyunlarini calistirmak diye arat buldip. Prod dosyasini degiatir. Htc hd olarak

• quote:

quote:

Arkadaalar twlefonuma lewa is kurdum. Yag gibi akitor tell. Yalniz bir sorunum var. Markette Vakifbank mobil. Uygulamasi gozykmuyor. Sanirimm 2.3.7 android surumu oldugu icin. Sanirim soyle bir yontem vardi. Telefonu baska bir model olarak tanitiyorduk. Bunu nasil yaptigimizi yada baska yontemi varsa yardimlarinizi bekliyorum

Huawei x5. Gameloft oyunlarini calistirmak diye arat buldip. Prod dosyasini degiatir. Htc hd olarak

Pardon surumu drgistirsen bile uygulama yuklenmez derleme modulleri farkli ama bilmiyorum belki yapilabilir

• Elinde market helper uygulamasinin apk,si olan varmi

• keskin53 K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım eline sağlık.bende cm11 kurar kurmaz novava geçerdm.iyi oldu.birde saydam durum çubuğu.çok hoş.ben bunu xpsed inst. le uğraşıyordum.
    sorum şu bu blefish in son update i buna eklenirmi?seninkini kurdum.hiç wipe falan yapmadan direk güncellemeyi atsam. ben daha önce bu sitede yayınlanmadan kurmuştum.fakat blefish indirmeyin hata var demiş.bende senin bu çalışmayı görür görmez kurdum.şimdi güncelleme yayınlanmış.kuranlar iyileşme var diyor.dokunmatiği falan.
  • ulül24 U kullanıcısına yanıt
    normalde sorun olamaması gerek ama ben denemedim deneyince cvp yazarım
    bu roma google play(marketi ) entegre etmeye calısıyorum
    mediafire yuklenirsa bu akşam paylaşırım (market ve günceleme içeren romu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin53 -- 25 Eylül 2014; 23:37:37 >
  • rom Blefish cm-11-2014.09.07 temel alınmiştır
    boyutta biraz kucultme 187 mb
    arayuzu(Trebuchet) sildim onun yerine nova arayuzu
    Arama tuşu ile ekran kilitlemeyi
    durum cubugu saydam
    klavyeyi degiştirdim xperia z2 klavyesini kullandım wifi veya mobil interneti olanlar klavyenin ayarlarından tr dil yukleyebilirsiniz butun diller mevcut (ekstradan tek elle kullanma moduda var )
    bravia engine xperia z2 aldım ve bazı görüntü iyileştirmeleri
    mesaj sesini ıslık (samsung msj) ekledim
    MultiPicture Live Wallpaper albümleri arkaplan resmi yapıyor (550 tane resim kadar denedim)
    =>Blefish güncelleme (uptade 1) eklendi
    =>google play store eklendi (market)

kurmak isteyen arkadaslar kurmadan şu işlemleri
    rom kurulumunu yapmadan önce telefonun ve hafıza kartında android, lost.dır, twrp, justin gibi klasörler varsa silin
    -Wipe data/cache/dalvik cache yapin
    -Mounts and storage kismina girin
    -Format data/cache/system yapin
    kurulumdan sonra biraz gec acılıyo
    kurulum bitince fabrıka ayarlarına tavsiye olunur

=>http://www.mediafire.com/download/watm4x4moy4ckvm/cm-11-2014.09.07market.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin53 -- 26 Eylül 2014; 8:44:23 >

• keskin53 K kullanıcısına yanıt
    bunuda kurdum.Ancak fabrika ayarlarını anlayamadım.öyle bişey yapmadım.bir sorun yok gibi.tşk.
  • 4.0.4 dzo kullandım uzun süre sonra 518 2.3 orijinal romu yükledim telefon resmen uçtu ne bi hata ne bi sorun 4.0 ın güzellikleri vardı ama gerçekten kurtarmıyor yani şuan sevinçten uçuyorum. Acaba 4.4.4 o kadar tatmin eder mi cesaret edemiyorum şuan.
  • ulül24 U kullanıcısına yanıt
    ayarlarda =>yedekle ve sıfırla => fabrıka verilerine sfırla diye bi şeçenek var yapmasanda sorun olmaz
    sistemin tam oturması için demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin53

ayarlarda =>yedekle ve sıfırla => fabrıka verilerine sfırla diye bi şeçenek var yapmasanda sorun olmaz
    sistemin tam oturması için demiştim

Rom süper olmuş eline saglik kardesim

• arkadaşlar benim telefonda aurora sp var . bu sürüme yükseltmem için ne yapmalıyım. adımları anlatabilir misiniz ?

baseband 404020 yüklü görünüyor.

blepart ve sonrasını anlayamadım.

anladıgım kadarıyla blepartı indirecegiz. sd karta atacagız . kur diyor ama nasıl nerden kuracagız ? o noktaları anlatırsanız memnun olurum.
  • Xda da birisi wifi region u belirsizden eu ayarına getirdim wifi açıkken şarz düzeldi galiba gibi bir yorum getirmişti.

Dokunmatikle panel arası toz alıyor. Bide nem alıyor. Bide wifi oldum olası düzelmedi. Huaweide bir tane bile düzgün yazılım veremedi...

Ancak kartı çıkardım teyp yaparım müzik dinlerim. Ajanda yaparım o işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 28 Eylül 2014; 14:16:00 >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    wifi ile ilgili ne sorun yaşıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.