Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

İlk denememde antutu puanı 4995 çıkmıştı. 2. denememde aldığım sonuç: (Performans ayarlarında smartclassV2 ve üst düzey grafiklere zorla seçili, diğer ayarlar kurulduğu haliyle aynı: 122/806 Mhz de, CFQ, Bellek yönetimindeki KSM ve Bitmap ayarı seçili değil)

bu puan dusuk degil mi aurura 7 bin aliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce işlemci 800 mhz deyken hiç bir rom da 4500 civarından fazla almadım. İşlemci i kaç mhz deyken 7000 alıyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

sarj durumu nasıl son sürümün?

yazılımla şarj süresinde çok büyük değişiklikler olmasını beklememek gerek bence

vasfi hocam sanırım kastedilen o değil, 2-3 sürüm öncesinde ani yüzde düşmeleri vardı, küt diye şarjın bitme durumu vardı. Xda da millet ani şarj oluşundan ve ani bitişinden bahsediyor şimdi.

çok pardon yanlış anlamışım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

Daha önce işlemci 800 mhz deyken hiç bir rom da 4500 civarından fazla almadım. İşlemci i kaç mhz deyken 7000 alıyordun?

• İtiraf etmek gerekirse hala Orginal rom kullaniyorum. İlk sayfadaki terimler cok karisik geldi. Yanlış bi şeyler yapmamak icin bu romu yuklemek icin yapmam gereken adımları yazabilirmisiniz? Telefon alarak masrafa girmek istemiyorum.
  • bu 7 eylülde de çıkmış yeni sürüm yada update sanırım bu henüz yayınlanmadımı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodur35

bu 7 eylülde de çıkmış yeni sürüm yada update sanırım bu henüz yayınlanmadımı acaba.

http://sourceforge.net/projects/cm-u8800/files/

burda mevcut
  • Beyler çinden pil getirttim kendime 2200 mahlıklardan şimdi ilk seferde hiö kullanmadan 6 saat şarj falan etmem gerekir mi ?

Bide bu yeni sürümü direk şimdikinin üstüne mi yüklesem yoksa temiz kurulum mu yapsam ? Mesela benim Ideos X5 ayarları menüsünde smartass falan o tarz şeyleri değiştirme yok.
  • Herhangi bir sorun var mı romda?

• Ya pili değiştirdim fark eden bir şey olmadı yarım saatte şarj oldu diyor telefona o şarjda 2 saatte bitiyor.
  • bu 5 mb lık güncellemeyi kurmaya çalıştım ama olmadı .TWRP ile yüklemeye çalıştım ondanmı acaba?Ama Blefish indirmeyin hata var gibi bişey demiş.tabi bunu yüklemeye çalıştıktan sonra okudum.gerçi şimdikinde bana göre pek sorun yok gibi ama güncelleme de gelince de belki iyi bişey vardır diye insan sabırsızlanıyor.
  • hocam bu emotion 2.3 ayayüz denilen şey bizim ideos a kurulurmu?yoksa çokmu şey istiyoruz.bu rom mu tema mı anlamadım ama görünüşü güzel.
    bu sitede gördümde.:

http://www.modaco.com/topic/369189-rom-411-emotion-ui-23-final-060514/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulül24 -- 16 Eylül 2014; 14:51:48 >
  • kurulmaz , ayrı bir rom o ascend için hazırlanmış
    ideos'a atmaya calışırsan telefonu brick edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulül24

bu 5 mb lık güncellemeyi kurmaya çalıştım ama olmadı .TWRP ile yüklemeye çalıştım ondanmı acaba?Ama Blefish indirmeyin hata var gibi bişey demiş.tabi bunu yüklemeye çalıştıktan sonra okudum.gerçi şimdikinde bana göre pek sorun yok gibi ama güncelleme de gelince de belki iyi bişey vardır diye insan sabırsızlanıyor.

bende TWRP ile yükledim
    dediğiniz gibi meraktan acaba ne var diye attım geçtim
    ama gözle görülür bir farka rastlamadım, ayrıca
    şimdiye kadar bir sorun olmadı
  • Arkadaşlar nasıl yüklüyoruz hangi romun üstüne yüklüyoruz biraz bahsedermisiniz çok yabancı kaldım telefona.
  • mobil data surekli kopuyor bir cozumu var mi bazende komple sebeke gidiyor geliyor

• Son sürüm hakkında yorum var mı :D
  • Arkadaşlar siz ne gamsızsınız ya altı üstü nasıl yükleneceğini sordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATEunomia

Arkadaşlar siz ne gamsızsınız ya altı üstü nasıl yükleneceğini sordum..

konunun başına bakabilirdiniz

ilk sayfada herşey yazıyor.
  • işte onları nasıl yapacağımız yazmamış gardaş.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.