Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, yeni kurdum rom'u ancak wireless'a bağlanamıyor ve kamera çalışmıyor? böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • komus K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun telefon boot almıyor demektir. Aynı sorunu bende yaşadım. Jtag yatırmaktan başka çare kalmıyor sanırım. Jtag yapabilecek bir yer bulabilir misin bilmiyorum. Ben uğraşmadım artık telefonu attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

arkadaşlar, yeni kurdum rom'u ancak wireless'a bağlanamıyor ve kamera çalışmıyor? böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

b18 yukleyip deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komus K kullanıcısına yanıt
    doğru tuş kombinasyonunu denediğine emin misin? bir de batarya olmadan yüklemeyi dene. kombinasyona basılı tut ve usb ye tak. eğer yine olmuyorsa pembe ekranda bağlayıp bilgisayarım>aygıtlar oradan cihazı bulup sürücüleri güncellemeyi dene. pembe ekran açılıyorsa zaten sorun telefonda değil bilgisayardadır. cevabını bekliyorum. kolay gelsin.

edit: iki farklı pembe ekran varmış, bir tanesi kilitliymiş. unutmuşum uzun zaman uüraşmayınca. kusura bakmayın hocam ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 4 Eylül 2014; 21:24:10 >
  • huawei icin 2600 batarya var daha kullanmadim telefonu sattiktan sonra elime ulasti batarya isteyen varsa pm gondersin satilliktir

• cizkek_ kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkürler sorunu @sofiemrah05 ile çözdük. pembe ekranın gelmesi hafıza kartını okumadığındanmıs pcye bağlayıp yükleme yapana kadar denedim sonunda kurdum telefon düzeldi kendine geldi...

fakat benim bi sorunum daha var telefona kulaklık taktım müzik dinledim kulaklığı çıkardım kulaklık işareti orda kaldı yani telefon kendini kulaklık takılı sanıyor. bunu nasıl düzeltebilirim kulaklık devdısı bırakma filan var mı yada telefoncuya versem ne kadar ücret öderim bilen varmı?
    not: sorun bu olaydan öncede vardı
  • Update geldi taze

• 07.09.2014
    Added error checks for pmem_wrapper.
    Added support for flush_pmem_file/fd in pmem_wrapper.
    Enabled newer APANIC_MMC driver.
    Fixed a security bug in net.
    Fixed NG (noise gate) enable in TPA2028D1.
    Increased SF heap size by 2MB.
    Reverted to 2.6.32 speaker & handset microphone config.
    Reverted to 2.6.32 speaker & speaker amplifier config (should greatly improve music quality & loud speaker in calls).
    Reconfigured Atmel TS with 2.6.32 parameters (greatly improving experience, reducing touch freeze to nearly zero).
    Made proximity sensor report initial value after enabling (fixing proximity wake if enabled).
    Improved magnetic sensor calibration code.
    Disabled RIL debug socket (not working anyway).
    Process RIL response codes properly (unsolicited).
    Added support for getDataCallProfile in RIL.
    Minor cleanups in camera HAL.
    Disabled continuous auto-focus in preview mode (apps that support continuous-video can still use).
    Store all ifaces properly in RIL (fixes MMS).
    Supply active/status in RIL.
    Rearranged media_codecs.xml
    Enabled Qualcomm HW MP3 decoder.
    Added entries for tcp delayed ack.
    Fixed keyboards error with home key declaration.
    Supply gateway with data call parameters in RIL.
    Removed TARGET_ARCH_LOWMEM (testing).
    Remove unused console entry when booting up (ttyDCC0 is not available on u8800 by default).
    Wi-Fi: Remove all unused GPIOs.
    Wi-Fi: Make sure wlan2 regulator is at 2.5v.
    Wi-Fi: Disable pmapp vreg voting (may fail, which causes high power usage).

• şu telefon kapalıyken şarz etmeye çalıstığmızda cwm açılıyor bunun bir çözümü yok mudur ? Telefon açık şekilde şarz ettiğim zaman şarzı az gidiyor % 20 den % 80 lere atlıyor şarz olurken.
  • Mcx2Svc kullanıcısına yanıt
    Ideos x5 ayarlardan şarj voltajı 500mA yap. Tel kapalıyken de cwm açılır yapacak bişey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McJoe

Ideos x5 ayarlardan şarj voltajı 500mA yap. Tel kapalıyken de cwm açılır yapacak bişey yok.

mcjoe, cwm yerine twrp kurmuştum twrp tel kapalıyken açıyordu ama cwm de de durumun böyle olduğunu bilmiyordum.

DÜnkü sürümü yükleyenler çalışıp çalışmadığını, varsa bariz problemleri belirtirseniz ona göre kuralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

huawei icin 2600 batarya var daha kullanmadim telefonu sattiktan sonra elime ulasti batarya isteyen varsa pm gondersin satilliktir

markası ne, nerden alındı, fiyat ne kadar?
  • Ben kurdum sorun yok hersey calısıyor, birtek arama tuşunu güç tuşu yapamadim eski sürümlerde sorunsuz oluyordu
    ...

• oo yeni sürüm çıkmış hemen deneyelim :)
  • İlk denememde antutu puanı 4995 çıkmıştı. 2. denememde aldığım sonuç: (Performans ayarlarında smartclassV2 ve üst düzey grafiklere zorla seçili, diğer ayarlar kurulduğu haliyle aynı: 122/806 Mhz de, CFQ, Bellek yönetimindeki KSM ve Bitmap ayarı seçili değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 8 Eylül 2014; 18:22:16 >
  • tam olarak nasıl kuracağımı tarif edermisiniz acaba elimde hiçbir şey yok. telefonum kafayı yedi yeni roma ihtiyacı var bunu kurmak istiyorum yardımınızı bekliyorum teşekkürler :)

Not

Telefonumda bazı yerlere dokunduğum halde dokunmatik çalışmıyor sebebi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEunomia -- 8 Eylül 2014; 18:57:05 >
  • Son günceleme ile hoparlör sorunu çözülmüş, ses çıkışı iyi.
  • sarj durumu nasıl son sürümün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

sarj durumu nasıl son sürümün?

yazılımla şarj süresinde çok büyük değişiklikler olmasını beklememek gerek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

sarj durumu nasıl son sürümün?

yazılımla şarj süresinde çok büyük değişiklikler olmasını beklememek gerek bence

vasfi hocam sanırım kastedilen o değil, 2-3 sürüm öncesinde ani yüzde düşmeleri vardı, küt diye şarjın bitme durumu vardı. Xda da millet ani şarj oluşundan ve ani bitişinden bahsediyor şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.