Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler nasıl 4.4 güncelleyeceğimi anlayamadım. Şuan telefon 2.3.5 yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Ya ben de fotoğraf çektikten sonra reset atıyor hafıza kartında problem olduğunu düşünüyordum kartı değiştirdim yine aynı. Benim problemi yaşayan var mı ? Gerçi benim kart slotunda da sıkıntı olabilir bilemiyorum.

Karttan dehil romdan kaynakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

quote:

Ya ben de fotoğraf çektikten sonra reset atıyor hafıza kartında problem olduğunu düşünüyordum kartı değiştirdim yine aynı. Benim problemi yaşayan var mı ? Gerçi benim kart slotunda da sıkıntı olabilir bilemiyorum.

Yok mudur bunun bi çözümü ya ? Fotoğraf çekicek oluyoruz çat diye reset atıyor.
  • wratchild, 3 agustos yani sonuncuda kamera problemim olmadi. 27 tarihli romda ise catir catir kamerada reset vardi. birde tavsiyem art seciliyse dalvik yap ve memoryde ksm seci ise onu kaldir ve islemci hizini arttirmissan 800 e dusur ve teli yeniden baslatip bir kontrol ediver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yeni sürüm gelince bir daha dene oluyor boyle şeyler mesela bende hatt sinyalım kopuyor arada bir başka brinde aynı haaya rastlamadım bazi telefonlarda değişik ahatalar olabiliryor

• sesi hoparlöre verince çok az geliyor bunu artırmanın yolu varmıdır.
    özellikle araçta navigasyon açınca ses çok az geldiği için pür dikkat dinlemek gerekiyor.
    başka sürümlerde daha iyi gibiydi ses. onun dışında çok güzel ve stabil.
  • Telefon sonunda pert oldu
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    ben de telefon pert olmadan yenisini almayacağım muhtemelen :)

yazılım olarak son sürümler çıkmasına rağmen cihaz donanım olarak yetmiyor gerçi.
  • quote:

quote:

quote:

ben aşırı ısınma ve şarjı hızlı tüketmesinden dolayı ics roma geçtim fakat hatırladığım kadarıyla camera ics veya camera jb+ programları ile fotoğraf çekince reset atmıyor.

• avea hattım var şebeke gidiyor bu romu kurunca varmı bi çözümü ics veya diğer romlarda böyle bir sorun yok
  • 1 ay dır filan kullanıyorum göçme kasma reset atma kamerada donma reset atma filan yok tek sıkıntım dışarıya sesin az gelmesi normal konuşurkende sorun yok sadece dış hopörlerden az geliyor sesi açınca okadar. onun dışında orjinal pille wifi filan açmazsam 1.5 gün civarı gidiyor..
  • telefon çürüğe çıktı galiba :( kendi kendine reset attı huawei logosunda takılı kaldı açılmadı twrp receoveryde romu tekrar kurdum bu sefer hiç açılmadı recovery dahi giremiyorum telefon hiç açılmıyor. usb takıp recovery bekledim yine açılmadı çözümü bilen war mı acaba yoksa tel brick mi olmuş

edit: bataryayı çıkarıp pcye bağladım pembe ekran geliyor ama ne yapacağım bilmiyorumun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komus -- 27 Ağustos 2014; 14:40:40 >
  • pembe ekran geliyor fakat pc görmüyor görmesi için dosya atarım demişşiniz atar mısınız :D

arkadaslar bilen yok mu ya pembe ekran geliyor pc okumuyor hafızayı ne yapmam gerekiyo
  • komus K kullanıcısına yanıt
    Bu linkteki dosyayı indirip CWM den rom kurar gibi kurun. Sorun çözülecek.

İlgili xda konusu:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457490

• quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

İlgili xda konusu:

CWM MENÜSÜ GELSE ZATEN HALLEDEBİLİRİM AMA CWM MENÜSÜ GELMİYOR SADECE PEMBE EKRAN GELİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: komus

quote:

İlgili xda konusu:

CWM MENÜSÜ GELSE ZATEN HALLEDEBİLİRİM AMA CWM MENÜSÜ GELMİYOR SADECE PEMBE EKRAN GELİYOR

yukarıdaki link pembe ekranı aktif etmek için

pembe ekranda bilgisayara bagladığınızda recovery.img dosyasını değiştirebiliyor olmanız gerek
    cwm yada twrp farklı versiyonları ile deneme şansınız varmıdır.

• pembe ekranda bilgisayara bağlıyorum fakat pc görmüyor
  • quote:

quote:

İlgili xda konusu:

"pembe ekran geliyor fakat pc görmüyor görmesi için dosya atarım demişşiniz atar mısınız :D"

Önceki mesajlarınızı görmedim. Sadece yukarıdaki yazınızı görüp ona göre pembe ekran ekran sorunu nasıl çözeceğinizi yazmıştım. Sanırım @cizkek_ de CWM nin açılmadığını bilmiyor. CWM yi açamıyorsanız bir dosya atmasının anlamı yok çünkü. Pembe ekranda uzun süre beklediniz ama açılmadıysa; ben olsam stok rom kurup devam ederdim. (SD kartı kart okuyucuyla pc ye bağlayıp. 2.3.5 Based stok romun (U8800_Android 2.3 V100R001C00B528G001) dload klasörünü SD kartın içine atın, sD kartı tekrar tele takıp + ve - tuşlarıyla birlikte power tuşuna basın. muhtemelen biliyorsunuz yine de yazdım tabi daha sonra teli root etmeniz vs. gerekecek unutmayın)

Tel açılmadığı için başka kısa sürede birşey yapabileceğinizi sanmıyorum. Yine de @cizkek_ i bekleyin isterseniz. Sorun çözülür merak etmeyin.

• quote:

quote:

quote:

İlgili xda konusu:

"pembe ekran geliyor fakat pc görmüyor görmesi için dosya atarım demişşiniz atar mısınız :D"

Önceki mesajlarınızı görmedim. Sadece yukarıdaki yazınızı görüp ona göre pembe ekran ekran sorunu nasıl çözeceğinizi yazmıştım. Sanırım @cizkek_ de CWM nin açılmadığını bilmiyor. CWM yi açamıyorsanız bir dosya atmasının anlamı yok çünkü. Pembe ekranda uzun süre beklediniz ama açılmadıysa; ben olsam stok rom kurup devam ederdim. (SD kartı kart okuyucuyla pc ye bağlayıp. 2.3.5 Based stok romun (U8800_Android 2.3 V100R001C00B528G001) dload klasörünü SD kartın içine atın, sD kartı tekrar tele takıp + ve - tuşlarıyla birlikte power tuşuna basın. muhtemelen biliyorsunuz yine de yazdım tabi daha sonra teli root etmeniz vs. gerekecek unutmayın)

Tel açılmadığı için başka kısa sürede birşey yapabileceğinizi sanmıyorum. Yine de @cizkek_ i bekleyin isterseniz. Sorun çözülür merak etmeyin.

teşekkürler kardeşim hemen deniyorum :D

• b528 i hafıza kartımı biçimlendirerek dload klasörü oluşturup içine attım fakat yükleme yapmıyor yine pembe ekran geliyor
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.