Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki sürümün direkt üstüne kur hocam. Sonrasında wipe cache ve dalvik yap. Hoparlör sesi fena değil ama özellikle basslı seslerde az da olsa hışırtı var hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Önceki sürümün direkt üstüne kur hocam. Sonrasında wipe cache ve dalvik yap. Hoparlör sesi fena değil ama özellikle basslı seslerde az da olsa hışırtı var hala.
    quote:

Orijinalden alinti: Hobar

Önceki sürümün direkt üstüne kur hocam. Sonrasinda wipe cache ve dalvik yap. Hoparlör sesi fena degil ama özellikle bassli seslerde az da olsa hisirti var hala.

soruyu tam soramadım :) ses derken görüsme esnasında sesi dısarı verme olayından bahsetmek istemistim, bilinen bir problem oldugu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskiab -- 4 Ağustos 2014; 16:18:09 >
  • şuan b518 romdayım bir arkadaş bana sırasıyla bu romu yüklemek için neler yapmam gerektiğini yazarsa çok sevinirim, teşekkürler
  • Bazen komple hat gidip heliyor bazen internet baglantisi kopuyor sorun hala devamediyor hattim avea kamera rest atmadai eski sürüme gore daha iyi ama akıcı degil kullanima uygun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürümü yükledim.bence güzel olmuş.hoparlör sesini dısari vermiyor.önceki sürümde yasadigim bi problem bundada var.arama geldiginde cevaplama yapmak için ekrani kaydirmak istiyorum ama cevaplama yapamiyorum.bazende kilit ekranini acamiyorum.ekran donuyor.bu surumde galerinin acilisi daha hizli gibi geldi bana.rom sanki daha akici

• Kauseg kullanıcısına yanıt
    Bleapar recoveryi cmw'den flashla.daha sonra partision2.3'ü flash'la.pembe ekrana girerekcmw surumunu 6.0.4.6 ile degiştir.telefon recovery modda açilinca butun vipe'lari yap.romun son surumunu zipli halde flash'la.rom kurulumu bitince mutlaka vipe cache yap.sadece vipe cache.daha sonra istersen gapps'i yukle.kolay gelsin

• teşekkür ederim dediklerinizi aynen uyguladım ve yükledim ama çok kasıyor, kilit ekranı açılmıyor falan hiç beğenmedim, aurora 5 update 21'e geri döneceğim ama önce stock partition lazım nerden bulabilirim?
  • Kauseg kullanıcısına yanıt
    Kurulumdan sonra gapps i yuklemeden once vipe cache yaptinmi

• yaptım hocam yaptım
  • Pili değiştirdim manyak oldu alet yav

27 saattir açık
    2:30 saat ekran açık
    17 saat kablosuz açık
    15dk telefon görüşmesi

ve hala %25 pil var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

teşekkür ederim dediklerinizi aynen uyguladım ve yükledim ama çok kasıyor, kilit ekranı açılmıyor falan hiç beğenmedim, aurora 5 update 21'e geri döneceğim ama önce stock partition lazım nerden bulabilirim?

Hocam bir terslik var gibi. Auroradan hızlı normalde.
  • Nerden aldınız Link varsa alabilir miyim ?
  • hocam sorma ya, yükledikten sonra takılmıştı falan neyse, geri b518 e döneyim dedim sonra stock partisyona dönmeden yüklemeye kalktım ve telefonu brick ettim :( yüklendi aslında b518 ama boot ekranında kalıyo yani huawei animasyonu geliyo ama başlamıyo telefon sürekli animasyon tekrar edip duruyor ne yapacağım arkadaşlar lütfen yardım edin??
  • Selam kardesim. Telefonu ses acma kapama. Ve power tusuna ayni anda bas pembe bi ekran gelecek. Bilgisayari. Data kablosunu twlefona usb tak windowsda kucuk bi. Bolum açılacak flash bellek surucusu. Orada image klasoru var içine. Gir recovery. Img dosyasını huawei x5 icin recover clockword img indir ismini recovery. Img yap. Desitir telefonu ac. Recovey. Moda gir ses açma powr tusu ile. Bu konun ilk sayfasindaki. Linkten. Blepart stock. Zip indir. Recovery modda. Instal zip ile kur. Orjinal partionan kurulsun sonra. Aurora. Wipe islemi yaparak kur

• quote:

Pili değiştirdim manyak oldu alet yav

27 saattir açık
    17 saat kablosuz açık
    15dk telefon görüşmesi

ve hala %25 pil var.

Pili nerden satın aldınız?

Bir de bu romda mı gördünüz bu süreleri? Aurora ya göre batarya kullanımı nasıl bu romun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Pili değiştirdim manyak oldu alet yav

27 saattir açık
    17 saat kablosuz açık
    15dk telefon görüşmesi

ve hala %25 pil var.

Pili nerden satın aldınız?

Bir de bu romda mı gördünüz bu süreleri? Aurora ya göre batarya kullanımı nasıl bu romun?

Evet bu romda.

Aldığım pil de bu:
    http://www.aliexpress.com/item/2200mAh-HB4F1-battery-for-Huawei-U8220-U8230-E5830-E5838-E5-C8600-T-Mobile-Pulse-E585-Ascend/1862236064.html

Aurorayı uzun zamandır kullanmadığım için bilemeyeceğim. Aynı pili onda da kullanmak lazım farkı görmek için. Ama çok fark edeceğini sanmam.

• 2600 mah lik pil varr 40 tl satiyorum ilgilenenler pm

• yeni sürümü bende kurdum sorun yok herşey çalışıyor, pil performansı hissedilir derecede artmış, bu arada mutlaka android L temasını kurun harika oldu...
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    Hocam bluetooth kullanıyormusun? Araçta kullanıcam aurora romda teybe yakın tutunca sorun yok ama 40-50 cm öteye götürünce kesik kesik geliyor ses...Wi-fi kullanımı ve net paylaşımı falan nasıl sorun varmı yani?Görüşmelerde sesi hoparlöre verince çalışıyormu??
  • yunus_emre1991 Y kullanıcısına yanıt
    görüşmelerde sesi hoparlöre verince çalışıyor ki bende her romda çalışıyordu ama ses çok yüksek değil, wifi kullanımı ve net performansı auroraya göre bende kat kat iyi ama wifi paylaşımı aurorada daha iyidi, bluetooth uzun zamandır kullanmadım ama arabada iki romda da sorunsuz kullanmıştım bence en iyisi kurup denemek çünkü donanımlarda farklılıklar var, ben çok memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.