Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxXtheXxx

http://www.dx.com/p/3-5mm-plug-shortcut-key-for-android-phone-silver-315648

basmayan açma kapama tuşu için şöyle bir şey alsak işe yarar mı acaba?

programla telefon açıkken tuş kilidi için kullanılabilir. ama telefonu açıp kapamak için kullanılabilir mi?

verdiğin linkteki yorumlar pek iş görür gibi gözükmüyor. arıca bir uygulamasını kurmalıymışsın ve çinceymiş.
    şarjı fazlaca yediği ve çift tıklama denen basmanın dengesiz çalıştığı! söyleniyor.

tavsiyem telefonu açacak kadar kendi on/off butonu iş görüyorsa search tuşunu power tuşu olarak tanımla (bu yada bir önceki sayfada olacak nasıl yapıldığı) uyandırma tuşları olarak ses açma kapamayı da devreye al yeterli olacaktır.

yok telefonu açacak kadar da çalışmıyorsa o zaman tamir yoluna gitmeni tavsiye ederim.

• miskiab M kullanıcısına yanıt
    Şuanda zaten öyle kullanıyorum inşallah daha da kullanırım. Bu tuşu fiziksel tuş olarak atayabilirsek telefonun işlem görmesine gerek kalmaz ki zaten iyi kötü şimdiki tuş da iş görüyor. Search tuşunu nasıl power olarak değiştirilebiliyorsa bu tuş da belki power yerine kullanılabilir. tabii bunu rom düzenleyen arkadaşlar ya da dzo daha iyi bilir. merak ettiğim bu tuşu program kullanmadan, kodlarda değişiklik ile kullanabilmek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxXtheXxx -- 12 Temmuz 2014; 15:10:02 >
  • xda üyeliği olan biri sorabilir mi yeni versiyon ne zaman gelicekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

xda üyeliği olan biri sorabilir mi yeni versiyon ne zaman gelicekmiş

Yakın zamanda geleceğini sanmıyorum. Şu an yeni bootloader üzerinde çalışıyor. Bu bootloader ile birlikte sistemin daha iyi çalışacağını düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Yakın zamanda geleceğini sanmıyorum. Şu an yeni bootloader üzerinde çalışıyor. Bu bootloader ile birlikte sistemin daha iyi çalışacağını düşünüyor.

ne kadar sürer sence ortalama :)
  • komus K kullanıcısına yanıt
    varsayılan hafızayı ben de telefon hafızası yapmak istiyorum ama /system/etc/vold.fstab bu dosyayı dediğiniz yerde bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

ne kadar sürer sence ortalama :)

Hiç bilmiyorum, aslında bayağı bir tamamladı bootloader'ını. Bi ara derleyip test edeceğim

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

varsayılan hafızayı ben de telefon hafızası yapmak istiyorum ama /system/etc/vold.fstab bu dosyayı dediğiniz yerde bulamadım.

vold.fstab dosyası Android 4.3 ile beraber kaldırılmıştı.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    kardesim kaldirilmis bilmiyodum kusuruma bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, cm kitkat'dan vazgeçip dzo ics'e nasıl dönerim, partionları uçurmam mı gerekiyor, bilgi verimisiniz lütfen
  • Eski bir cwm sürümü kurmanız yeterlidir partition değiştirmenize gerek yok
  • asi_karizmatik A kullanıcısına yanıt
    nerden aldınzı hocam
    buyincoins gibi yerlerde bulabilsem bende alırım da güvenilir bir yer bulamadım

özür dilerim görmedim mesajınızı link vermişsiniz geldi mi satıcı güvelinilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 16 Temmuz 2014; 5:42:50 >
  • X5 ayarları bende de yok son sürümde bundan önceki sürümde de yoktu.
  • Art deyken bazı uygulamalar paket dosyası geçersiz diye yüklenmiyor.

Bir de görev yönetici çalışmıyor bir süre sonra. Ana ekran tuşuna basılı tutunca liste boş geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Art deyken bazı uygulamalar paket dosyası geçersiz diye yüklenmiyor.

Bir de görev yönetici çalışmıyor bir süre sonra. Ana ekran tuşuna basılı tutunca liste boş geliyor.

Aynen hocam. Dalvik daha iyi şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sürümü kurdum bende bugün ama google play filan yok sistemde dışardan apksini bulup yükledim ama od açılınca kapanıyor.
    Nasıl normal google play yükleyip kullanabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodur35

bu sürümü kurdum bende bugün ama google play filan yok sistemde dışardan apksini bulup yükledim ama od açılınca kapanıyor.
    Nasıl normal google play yükleyip kullanabilirim?

konunun ilk sayfasında google uygulamalarını(gapps) nasıl yükleyecegini söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

X5 ayarları bende de yok son sürümde bundan önceki sürümde de yoktu.

ben ayarladaki uygulamalar içinde buldum ama disabled durumda
    nasıl enable edilir acaba tekrar
  • ilk sayfadaki google linkinden indirdim kurdum geldiler teşekkürler
  • Konusunda cokiyi anxak internet baglantisi arada bir kopup geliyor cozumu nedir

• Vay arkadas ideosa bak sen 4.4.4 cikarmis adamlar yav. Zorla cekmeceden cikarttiracaksiniz aleti bana

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.