Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi tanede bana alır mısınız,üstünede 10 tl ben veririm :)
  • asi_karizmatik A kullanıcısına yanıt
    ben de bi tane isterim
  • asi_karizmatik A kullanıcısına yanıt
    Bence o pilden bolca getirt her türlü satarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_karizmatik

arkadaslar bu roma 1500mAh batarya yetmiyor.zaten 3 yillik batarya sonucta nekadar dayanacakki.batarya almayi dusunuyorum,bugun aliexpreste gezerken 2600mAh lik batarya gordum daha once gormemistim, bu bataryayi kullanan varmi?,siparis verdim bakalim nasil performans verecek.bu arada bakip incelemek isteyenler buyrun,www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-2600mah-HB4F1-battery-For-HUAWEI-U8800-U8520-C8600-E5-c8800-M860-Ascend-HB4F1-IDEOS/938385_1640819309.html

Benim bildiğim aynı boyuttaki pilin performansını arttırmak mümkün değil daha önceden bu pillerden ben de görmüştüm ama hiç denemedim ebay da 3000 mAh lik pil vardı 2 kat daha kalın ve yanında özel arka kapak da vardı fakat kaba durduğundan ondan da almadım orjinal bulup sipariş ettim ama performansta bir değişiklik olmadı

• batarya isteyen arkadaslar,ben getirip satmayi dusunmuyorum sadece 1 tane siparis verdim denemek icin,bende biliyorum ayni boyutta olan bataryanin 2600 luk olma ihtimalinin cok mumkun olmadigini,deneyip gormek icin siparis verdim bakalim eski pille arasinda nekadar bir fark olacak gelince deneyip yazarim,batarya arayisinda olan arkadaslar fikir sahibi ulurlar benim aldigim yerde feedback yazanlarda turkiyeden olanlarda vardi demekki dh forumdan olan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sile

Titanium bakupla romdaki uygulamaları hangup,gibi kaldırmaya çalışıyorum kaldırıldı gibi yapıp kaldırmıyor neden acaba

Root uninstaller i deneyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeAheRo

1-2 gündür kullanıyorum rom gayet güzel hızlı fakat şu müziklerde micro takılmalara çözüm bulabileniniz var mı ?

Sd karttan da kaynaklanabilir. Eğer şarkılar sd kartta ise. Ben yeni bir sd kart aldım sorunsuz dinliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.4 yüklemede yardımcı olacak bir kimse varmı acaba??? kazara en son bir ics rom atmıştım. sahura kadar zaman geçirmek isteyen kişiye yardımcı olabilirim. :)
  • geçen gün art modunu aktif ettim.bazı uygulamalarda sorun çıkardı.mesela whatshap'ı güncelleyemedi.hız olarak sanki daha seri gibi geldi birde boş ram miktarı 200 üzerini gördü.ancak bir iki donma sorunu olunca dalvike geri döndüm.
  • Meraklı212 M kullanıcısına yanıt
    Bu modelde bu sürümde art daha hızlı. Bariz fark var ama misal her launcher uyumlu değil performans için. Kendi stoğu güzel.

• hocam çalışmayanı var mı rom nasıldır yükleyeyim mi şarjı nasıl ? driver sorunu varmı ?
  • en son versiyon da şarj su gibi gidiyor bir öncekine dönücem galiba yeni çalışma var mı acaba blefish de?
  • XDA'da Blefish 6 haziranda bi mesaj yazmış..

"Battery drainage issues are directly linked to Play Service 5.x . The issue in CM source was causing this. It's a common issue, a workaround can be found on the web.
    It's now fixed, but I released it before the fix was put in place. I need to recompile the ROM, which I'll do after I've done some additional modifications."

"Pil tüketimi sorununu direkt olarak Play Service 5.x ile bağlantılı..Bu sorun CM kaynağından kaynaklanıyor..Bu yaygın bi sorun, geçici bir çözüm internette bulunabilir..
    Bu sorunu düzeltmiş ama ROM'u yeniden derlemesi gerekiyor ki bunu bikaç ilave düzenleme yaptıktan sonra yapacakmış..

"but I released it before the fix was put in place" Bu kısımda ne dediğini tam çözemememle beraber bidahaki güncellemede pil sorunuyla ilgili bi düzenleme olduğu kesin

• Son versiyondaki pil tüketim sorununun çözümü aşağıdaki gibi,ben denedim işe yarıyor.

- Go to settings -> privacy -> privacy guard
    - Open the overflow menu and select advanced
    - Open the overflow menu and enable "show build-in apps"
    - Find "Google play services" and open the advanced settings for it
    - Find "keep awake" and deny it
    - Reboot
  • maskelisuvari M kullanıcısına yanıt
    Şarjı güzel gitmeye başladı mı?

• tespitler diyelim. aslında liste şekline alınsa, biri toparlasa süper olur.

-kurduktan sonra rom uçuyor resmen , akıcılığı süper, batarya ise hafif fazla gidiyor. ben sadece 2g de kullandığım için böyle ama 3gde ve wifide de bataryanın hızlı boşaldığı söyleniyor.

-diyelim ki batarayayı tükettin ve telefon kapandı. İLK şarja taktığında twrp ekranında kalıyor, ta ki biraz şarj olup, kabloyu sökecen ve telefonun açılmasını bekleyip sonra şarja devam edicen. unutmadan şarjı da hızlı yapıyor görülüyor ama hikayeden.

-kamerada reset atmıştı ama gelişmiş modları açıp KSM denen ayarın olduğu ekranda KSMnin üstündeki seçenek seçildikten sonra hiç reset görmedim.

-görüşme sırasında sesi speakera veremiyorsun.

-daha önce arama yaparken ekranda şebekenin çalıştığını gösteren " .....etkin" gibisinden bir yazı vardı. Bu yazıyı görmeden telefonu kafama yaslamayıp elektro manyetik dalgalara vs. fazlaca maruz kalmamaya çalışıyordum. BU yazı gelmiyor. (belki çözümü vardır fazla da kurcalamadım)

- arama kişilerimde önceden ayarladığım fotoğraflar büyüyerek piksel bozulmuş oolarak geliyor.

-radyoyu tam tefferruatlı denemedim ama sanki icsye göre daha kötü gibi geldi.

şimdilik hatırladıklarım bunlar, ama yine de yüklemeye değer derim. @wewoxair

• Evet kullanım süresi ortalama %50 arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

tespitler diyelim. aslında liste şekline alınsa, biri toparlasa süper olur.

-kurduktan sonra rom uçuyor resmen , akıcılığı süper, batarya ise hafif fazla gidiyor. ben sadece 2g de kullandığım için böyle ama 3gde ve wifide de bataryanın hızlı boşaldığı söyleniyor.

-diyelim ki batarayayı tükettin ve telefon kapandı. İLK şarja taktığında twrp ekranında kalıyor, ta ki biraz şarj olup, kabloyu sökecen ve telefonun açılmasını bekleyip sonra şarja devam edicen. unutmadan şarjı da hızlı yapıyor görülüyor ama hikayeden.

-kamerada reset atmıştı ama gelişmiş modları açıp KSM denen ayarın olduğu ekranda KSMnin üstündeki seçenek seçildikten sonra hiç reset görmedim.

-daha önce arama yaparken ekranda şebekenin çalıştığını gösteren " .....etkin" gibisinden bir yazı vardı. Bu yazıyı görmeden telefonu kafama yaslamayıp elektro manyetik dalgalara vs. fazlaca maruz kalmamaya çalışıyordum. BU yazı gelmiyor. (belki çözümü vardır fazla da kurcalamadım)

- arama kişilerimde önceden ayarladığım fotoğraflar büyüyerek piksel bozulmuş oolarak geliyor.

sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: wewoxair

quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

tespitler diyelim. aslında liste şekline alınsa, biri toparlasa süper olur.

sagol

ekleme:

-yine batarya %15i gördükten sonra bir anda %2-3-5 oluyor.

-telefonun üstündeki geri, ana ekran, ayarlar ve aram tuşlarının olduğu alan sanki daha az duyarlı gibi geldi eski romlara göre.

• http://www.dx.com/p/3-5mm-plug-shortcut-key-for-android-phone-silver-315648

basmayan açma kapama tuşu için şöyle bir şey alsak işe yarar mı acaba?

programla telefon açıkken tuş kilidi için kullanılabilir. ama telefonu açıp kapamak için kullanılabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.