Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rewhat

şarj ayarları nerede acaba aynı sorun bende de var

IDEOS X5 Ayarları diye program var, ordan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yeni sürüme geçirdim harbi coştu

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

IDEOS X5 Ayarları yok bende
    yeni farkettim

son surumdemi kayboldu ne oldu anlamadım ama
  • quote:

quote:

Değerli Üstad,

Buradan otomatikten 800 veya diğerlerine çekince telefon amper girişini kısıyor mu? Uzun vadede şarj ünitesine yük binmeyecek mi ne dersin? Bu esnada şarj cihazı standart 1 amper veriyorsa şarj cihazında nasıl bir suum oluşacak? Tabi bunların birde tam tersi var.
  • vay arkadas telefon bu romda ucuyor dedik, dogrudur. ama sarjda ucuyor be kardesim,normal kullanimda 4 saat zor dayaniyor benimki,biraz yogun kullansam 2 saate biter heraldeama helal olsun guzel is cikarmis blefish,ideosx5 efsanesini gelisen teknoloji karsisinda boynu bukuk birakmadi.telefon ufak tefek sorunlar haric bu haliyle sarj problemi bisekilde cozulebilirse 2 yil daha gideri var .benim bundan sonraki tercihim xiaomi olaca,artik adam akilli her yonuyle gerek yazilim gerek donanim gerekse malzeme kalitesi olarak yildizi parlamaya baslayan bir xiaomi var.ayrica ham miui gibi bir yazilimi var,oda ayri bir guzellik,miui kullananlar ne demek istedigimi anlamistir,birde ham miui yi dusunun telefonunuzda ,eyvallah huawei guzel saglam telefon yapiyor ama yazilim destek konusunda sinifta kalmis durumda.

• asi_karizmatik A kullanıcısına yanıt
    Matrixi gördün çözdün hocam aydınlanmış donanım müşterisi oldun.

Telefon çok çabuk yeşil gösteriyor. Yüzde 94 diyor ve ağır ağır 100 e yaklaşıyor. Yüz bekletiyor ve iyi bir şarz. İçin enazından 97 yi 98 i görmelisin.

• yazıklarınıza göre uykudan uyanırken kilitlenme sorunu çözülmüş görünüyor doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Meister

yazıklarınıza göre uykudan uyanırken kilitlenme sorunu çözülmüş görünüyor doğru mu?

ben hiç yaşamadım öyle bir problem , denk mi gelmedi bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

quote:

IDEOS X5 Ayarları yok bende
    yeni farkettim

son surumdemi kayboldu ne oldu anlamadım ama

Son sürümde var. Uygulamalar arasında olması lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

quote:

quote:

Değerli Üstad,

Buradan otomatikten 800 veya diğerlerine çekince telefon amper girişini kısıyor mu? Uzun vadede şarj ünitesine yük binmeyecek mi ne dersin? Bu esnada şarj cihazı standart 1 amper veriyorsa şarj cihazında nasıl bir suum oluşacak? Tabi bunların birde tam tersi var.

Orada amper değerini ayarlarken aslında cihazınızın şarj cihazından çekeceği min ve max amper değerini ayarlamış oluyorsunuz. Normalde Ideos X5'in standart amper değeri 1A diye biliyorum. Normalde bataryanın şarj etme seansı bitince, cihaz çekeceği amper miktarını otomatik olarak 100-200 mAh'e düşürür. Tabi Blefish'in bu ayarlamaları yaptımı, yapmadımı bilemiyorum.

• _Meister kullanıcısına yanıt
    Performans ayarları değişiminden sonra belki bir saniye sonra ama basınca telefon açılıyor. Neler yaptığımı önceki mesajlarda anlattım. Art açılırsa ilk açılışı çok uzun sürüyor. Performans için güzel ama önce art siz deneseniz daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 4 Temmuz 2014; 14:07:30 >
  • Arkadaşlar telefonum cmw olsun twrp olsun hiçbir recovery ekranında sd kartı görmüyor. Neden olabilir rebot recovery falanda yaptım.
    Can't mount sd card hatası veriyor.
    Normalde hafıza kartının kullanabiliyorum.

Edit: Sd karttı biçimlendirdim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 7 Temmuz 2014; 0:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Matrixi gördün çözdün hocam aydınlanmış donanım müşterisi oldun.

Telefon çok çabuk yeşil gösteriyor. Yüzde 94 diyor ve ağır ağır 100 e yaklaşıyor. Yüz bekletiyor ve iyi bir şarz. İçin enazından 97 yi 98 i görmelisin.

hocam matrix ne? neyi cozmusum? nedemek isteginizi anlayamadim :) romun en buyuk problemi sarj ve pil dengesizligi,bu sorun cozulmus olsa rom bu haliyle 10 numara bence. ufak tefek sorunlar var ama farkedilmiyor,bu telefon icin bu rom zirvedir.ics den bu roma gecmis biri olarak soyluyorum.

• unutmadan xda da muhammed nickli biri verdiği ayarlarla (ksm devre dışı ve o ekranda üstteki işaretli olarak) kamera reset çözüldüğünü söylüyor ben de denedim reset yok. bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

unutmadan xda da muhammed nickli biri verdiği ayarlarla (ksm devre dışı ve o ekranda üstteki işaretli olarak) kamera reset çözüldüğünü söylüyor ben de denedim reset yok. bilginize...

ben camera jb+ kullanıyodum kamera reset sorunu yoktu fakat kendi kmerasi reset attiriyodu. şuan icsye gecis yaptim sık yaşanan resetler ve pil yüzünden

• Gaaps dosyası olarak 4.4.3 ünkini yüklesek sıkıntı olur mu acaba ona göre yükleyecem
  • arkadaslar bu roma 1500mAh batarya yetmiyor.zaten 3 yillik batarya sonucta nekadar dayanacakki.batarya almayi dusunuyorum,bugun aliexpreste gezerken 2600mAh lik batarya gordum daha once gormemistim, bu bataryayi kullanan varmi?,siparis verdim bakalim nasil performans verecek.bu arada bakip incelemek isteyenler buyrun,www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-2600mah-HB4F1-battery-For-HUAWEI-U8800-U8520-C8600-E5-c8800-M860-Ascend-HB4F1-IDEOS/938385_1640819309.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_karizmatik -- 5 Temmuz 2014; 10:40:47 >

• asi_karizmatik A kullanıcısına yanıt
    aynı fiziksel ölçüler içerisinde mah değeri daha yuksek bir batarya sığması bana çok mantıklı gelmiyor ama
    size geldikten ve kullanım sonrsı tecrubelerinizi paylaşmanızı da merakla beklemiyor değilim.
  • 1-2 gündür kullanıyorum rom gayet güzel hızlı fakat şu müziklerde micro takılmalara çözüm bulabileniniz var mı ?
  • Son sürümlerde ses bufferi arttırılmıştı. O ses takılması çok ender geldi. Can sıkan yoğunluk yok bende belki on parçanın ilkinde başta bir kez oluyor. Hatta olmuyor.

Io schedulerden sio yu bir deniyebilirsin. Dev modu açınca performance seçeneklerinde var.

• Titanium bakupla romdaki uygulamaları hangup,gibi kaldırmaya çalışıyorum kaldırıldı gibi yapıp kaldırmıyor neden acaba

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.