Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende lolipop a gectim benim hosuma gitti,sarj suresi cm11 deki ile ayni ama bataryada ani dususler olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_emre1991

quote:

Orijinalden alıntı: pigafetta

telefonuma cyanogen lollipop rom yükletmek istiyorum. bu konuda tecrübeli olmadığım için ücret karşılığı yükleyen birileri var mıdır? şu an miui rom yüklü durumda. Fatih'teyim İST

Hocam kullandığın rom ile ilgili şikayetin yoksa bence hiç uğraşma çünkü ice cream romlardan sonrası hep sorunlu..İllaki bi sorunları var ve geri dönmek isteyeceksin..Şuan en stabil aurora icecream romu yani 4.0.4...Sizin kullandığınız miui tam olarak ne ve kimin romu nerden indirdiniz?Sorun varmı?
    quote:

Orijinalden alinti: yunus_emre1991

quote:

Orijinalden alinti: pigafetta

telefonuma cyanogen lollipop rom yükletmek istiyorum. bu konuda tecrübeli olmadigim için ücret karsiligi yükleyen birileri var midir? su an miui rom yüklü durumda. Fatih'teyim IST

Hocam kullandigin rom ile ilgili sikayetin yoksa bence hiç ugrasma çünkü ice cream romlardan sonrasi hep sorunlu..Illaki bi sorunlari var ve geri dönmek isteyeceksin..Suan en stabil aurora icecream romu yani 4.0.4...Sizin kullandiginiz miui tam olarak ne ve kimin romu nerden indirdiniz?Sorun varmi?

Miui Çin kökenli bir rom. görünüm olarak ios a benzemeye çaly?my?. bir zamanlar ideos için stabil romlardan biriymi?.(internette okuduklarymdan) ?u anda güncelleme alamyyorum. bu yüzdeneski bir miuiu sürümünü kullanyyorum. "yanyt vermiyor hatasy alyyorum bir çok uygulamadan ve gapps sa?lykly de?il. x5 te root olayyna girip brick olmaktan çekindim ?u an yedek telefonum olmady?y için sitede yapabilen birileri vardyr diye dü?ündüm. teknik servisleri gezdim güven vermediler. ikinci el aldy?ym arkada? yüklemi? nasyl yüklemi? sormadym. takyldy?ym nokta clockword recovery açylmyyor. pembe ekranda takylyyor. teamwin açylyyor. forumu inceledim anamady?ym terimler var. malum rom konusu hassas. hataya gelmez. bu konuda risk alyp en azyndan stabil bir sürüme geçmek isterim. yazylym konusunda iyi bir teknik serviste olabilir tavsiye olarak. siteden bir arkada?ta olabilir.

• Hayrola, türkçe karakterler gitmiş galiba yine
  • Su an karma touchwizz yuklu nerdeyse sorunsuz,4.4 Cok sarj yedigi ve ses sorunlarindan dolayi donus yapmistim.
    lollipopu tavsiye edermisiniz ? Sarj suresi ve diger problemler cok onemli,izlenimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

telefonuma cyanogen lollipop rom yükletmek istiyorum. bu konuda tecrübeli olmadigim için ücret karsiligi yükleyen birileri var midir? su an miui rom yüklü durumda. Fatih'teyim IST

Hocam kullandigin rom ile ilgili sikayetin yoksa bence hiç ugrasma çünkü ice cream romlardan sonrasi hep sorunlu..Illaki bi sorunlari var ve geri dönmek isteyeceksin..Suan en stabil aurora icecream romu yani 4.0.4...Sizin kullandiginiz miui tam olarak ne ve kimin romu nerden indirdiniz?Sorun varmi?

Miui Çin kökenli bir rom. görünüm olarak ios a benzemeye çaly?my?. bir zamanlar ideos için stabil romlardan biriymi?.(internette okuduklarymdan) ?u anda güncelleme alamyyorum. bu yüzdeneski bir miuiu sürümünü kullanyyorum. "yanyt vermiyor hatasy alyyorum bir çok uygulamadan ve gapps sa?lykly de?il. x5 te root olayyna girip brick olmaktan çekindim ?u an yedek telefonum olmady?y için sitede yapabilen birileri vardyr diye dü?ündüm. teknik servisleri gezdim güven vermediler. ikinci el aldy?ym arkada? yüklemi? nasyl yüklemi? sormadym. takyldy?ym nokta clockword recovery açylmyyor. pembe ekranda takylyyor. teamwin açylyyor. forumu inceledim anamady?ym terimler var. malum rom konusu hassas. hataya gelmez. bu konuda risk alyp en a**** stabil bir sürüme geçmek isterim. yazylym konusunda iyi bir teknik serviste olabilir tavsiye olarak. siteden bir arkada?ta olabilir.

Gonder bana istedigin romu yukleme yapiyim yada teamwiwer dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 10 Ocak 2015; 18:54:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Su an karma touchwizz yuklu nerdeyse sorunsuz,4.4 Cok sarj yedigi ve ses sorunlarindan dolayi donus yapmistim.
    lollipopu tavsiye edermisiniz ? Sarj suresi ve diger problemler cok onemli,izlenimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

karıştırdınız sanırım kuran ben değilim.
  • Tam okumamistim,nasil kurulacagini anlatan yazinizi gorunce kurdunuz sandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

quote:

quote:

Miui Çin kökenli bir rom. görünüm olarak ios a benzemeye çaly?my?. bir zamanlar ideos için stabil romlardan biriymi?.(internette okuduklarymdan) ?u anda güncelleme alamyyorum. bu yüzdeneski bir miuiu sürümünü kullanyyorum. "yanyt vermiyor hatasy alyyorum bir çok uygulamadan ve gapps sa?lykly de?il. x5 te root olayyna girip brick olmaktan çekindim ?u an yedek telefonum olmady?y için sitede yapabilen birileri vardyr diye dü?ündüm. teknik servisleri gezdim güven vermediler. ikinci el aldy?ym arkada? yüklemi? nasyl yüklemi? sormadym. takyldy?ym nokta clockword recovery açylmyyor. pembe ekranda takylyyor. teamwin açylyyor. forumu inceledim anamady?ym terimler var. malum rom konusu hassas. hataya gelmez. bu konuda risk alyp en a**** stabil bir sürüme geçmek isterim. yazylym konusunda iyi bir teknik serviste olabilir tavsiye olarak. siteden bir arkada?ta olabilir.

Tamam. İstanbul'da mısın? Neredeysen getireyim telefonu. Teamwiever kullanmadım. Tamam dersen telefonlaşalım. Ok?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam. İstanbul'da mısın? Neredeysen getireyim telefonu. Teamwiever kullanmadım. Tamam dersen telefonlaşalım. Ok?

Pm attim

• Arkadaşlar telefona son çıkan android 5 i yükleyeyim derken bütün sistemi uçurdum :( şimdi hiç bir rom yüklenmiyor. stock partition yüklüyorum olmuyor. status 7 ve status 0 hataları alıyorum. Bir de mount hatası alıyorum. Cwm de root device diye bir şey çıkıyor. Samsung da odinden flashlama var peki buna benzer bir şey yapabilir miyim bende ? Ne yapıp edip telefonu eski haline çevirmem lazım yoksa öyle kalacak :( Yardımınızı bekliyorum.
  • Lp 5.0 yukledim bence gayet iyi. Kullanabilir kit kattan katkat iyivsu hali bile. Sorusu olavarsa cevapliyim sa

• quote:

Lp 5.0 yukledim bence gayet iyi. Kullanabilir kit kattan katkat iyivsu hali bile. Sorusu olavarsa cevapliyim sa

kardeşim ben sordum ama cevap alamadım yardımcı olur musun ? şuan telefona hiç bir romu yükleyemiyorum. Telefona partition da yapmıştım. İlk haline çevirip sonra android 5 i nasıl yükleyebilirim ? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknt

quote:

Lp 5.0 yukledim bence gayet iyi. Kullanabilir kit kattan katkat iyivsu hali bile. Sorusu olavarsa cevapliyim sa

kardeşim ben sordum ama cevap alamadım yardımcı olur musun ? şuan telefona hiç bir romu yükleyemiyorum. Telefona partition da yapmıştım. İlk haline çevirip sonra android 5 i nasıl yükleyebilirim ? Teşekkürler...

nasil yukleyemiyorsun tw yukluyse zaten aurora yukleyemesin tekrar cw yuklenen gerek sonra orjinal portion dosyasini flashlaman gerekiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oknt

quote:

nasil yukleyemiyorsun tw yukluyse zaten aurora yukleyemesin tekrar cw yuklenen gerek sonra orjinal portion dosyasini flashlaman gerekiyor

tamam hallettim sorunu sağol kardeşim cwm den kaynaklıymış adımları tek tek yaptım oldu.

1. twrp recovery yükledim. (lvm uyumlu)
    2. blepart lwm yükledim.
    3. Romu yükledim.

• arkadaşlar dokunmatik panel ve bataryaya ihtiyacım var bu sıralar ekonomik durumlarım kötü ekranın belli bir kısmı çalışmıyor yan çevirerek kullanıyorum arada batarya 3 saat gidiyor ayrıca telefonun dış kasasıda darbeli kullanmadığınız x5 varsa yardımcı olursanız sevinirim
  • cm-12-2015 01 25-UNOFFICIAL-Blefish-u8800.zip cıktı konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_102004979/tm.htm
  • Acayip hoşuma gitti bu lollipop yalnız şöyle bi sıkıntım var facebook uygulamasını yükleyemiyorum kaç kere denediysem olmadı playstoredan indiriyor yüklenirken playstore siyah ekran oluyor sonra yüklenemedi diyor. Apk olarak yükledim onuda açarken facebook ayarlanıyorda kalıyor.

Ben'de 18 ocak versiyonu yüklü şimdi 25 ocak versiyonunu yüklersem uygulamalarım kalacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 27 Ocak 2015; 7:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Acayip hoşuma gitti bu lollipop yalnız şöyle bi sıkıntım var facebook uygulamasını yükleyemiyorum kaç kere denediysem olmadı playstoredan indiriyor yüklenirken playstore siyah ekran oluyor sonra yüklenemedi diyor. Apk olarak yükledim onuda açarken facebook ayarlanıyorda kalıyor.

Ben'de 18 ocak versiyonu yüklü şimdi 25 ocak versiyonunu yüklersem uygulamalarım kalacak mı ?

Hiçbir wipe işlemi yapmadan yükleyin, herşeyiniz kalır
  • Sabreden derviş muradına ermiş hesabı bizim Blefish e bak sen lollipoplar falan çıkarmış 3.4 kernel için çalışmaya başladığı zamanlar her bilgisayara oturduğumda ilk twitter hesabına bakardım acaba gelişme var mı diye. Biliyordum başaracağını. O bırakmadığı sürece kolay kolay ölmez bu telefon
  • Error executing updater binary in ...zip

Yüklerken Bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım

Edit: İlk sürüm ve update i yüklemiştim. Gapps da yükledim fakat telefon acilınca ekran gelmedi arayüz durduruldu hatası geldi. Ben de güncelleştirmeleri yapayım dedimBu hatayı verdi. Şimdi sadece ilk sürüm yükleniyor. Diğerleri yüklenmiyor.

Edit2: Recovery yenilenmiş görmemişim ondan kayaklanıyormuş. Birde yetersiz hafızadan kaynaklanan bir sorun var. Modular gapps ı kurunca yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ah Sahm -- 3 Şubat 2015; 12:57:09 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.