Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozcan

takip, bi bütçe çıkarıp değiştiremedik telefonu :)

kitkat bile çıktı telefona ama donanım olarak yetmiyor artık gerçekten , yoksa taş gibi telefon çıktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

kitkat bile çıktı telefona ama donanım olarak yetmiyor artık gerçekten , yoksa taş gibi telefon çıktı :)

ben oxygen romuna dönmeyi düşünüyorum bazen. Çok temizdi batarya performansıda süperdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

ben oxygen romuna dönmeyi düşünüyorum bazen. Çok temizdi batarya performansıda süperdi.

ben dönsem dönsem nokia 3110'a dönerim artık :)))

şarj süresi konusunda telefonlar akıllandıkça diyaliz hastası gibi oldular , prizden ayrılamıyoruz bir türlü

• uzun zaman sonra ideos x5 ime rom görmek güzel şu an aurora kullanıyorum geçsem mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

uzun zaman sonra ideos x5 ime rom görmek güzel şu an aurora kullanıyorum geçsem mi acaba

Geç kardeş geç çok havalı
  • bu gün girişimlerde bulunuyorum ozaman
  • Beyler rom'da Google Now yok heralde eklenirmi ilerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksa

Beyler rom'da Google Now yok heralde eklenirmi ilerde ?

google uygulamalarını yükleyince geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

Gapps yüklemiştimde yanlışlıkla sildim ben heralde onu
  • Beyler bu arada Benchmark testinin fotosunu atıyım sizinkiler nasıl ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

Gapps yüklemiştimde yanlışlıkla sildim ben heralde onu

Kardeşim Gapps'ı tekrar kurdum ama abimin Nexus 5 te olşan google now widgeti ana ekrana gelmedi. bide telefona ''Okey Google'' diyince arama motoru devreye giriyo bunda olmuyomu o

Demek istediğim ev ekranındaki alet şu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiyette -- 29 Mart 2014; 16:59:51 >

• Arkadaşlar ben bu rom olaylarından çok uzak kaldım, bu romda arama çağrı özellikleri mesaj özelliklerinde sorun var mı? Reset sorunu nasıl? 2G ve wifi ne alemde?
  • quote:

Arkadaşlar ben bu rom olaylarından çok uzak kaldım, bu romda arama çağrı özellikleri mesaj özelliklerinde sorun var mı? Reset sorunu nasıl? 2G ve wifi ne alemde?

Aramadaki tek sıkıntısı sesi hoparlöre veremiyor onun haricinde 2G-2G yada WiFi'de herhangi bir sorunu yok. Şimdiye kadar sadece bir kere reset attı telefon ondada hafıza kartını direk çıkardığım için. Rom günlük kullanım için gayet uygun pil süresi 15-18 saat arasında gidiyo benim. bataryayı aldığımdan beri hiç değiştirmedim. Hiç yoktan denemelisin her telefona nasip olmaz 4.4.2
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben bu rom olaylarından çok uzak kaldım, bu romda arama çağrı özellikleri mesaj özelliklerinde sorun var mı? Reset sorunu nasıl? 2G ve wifi ne alemde?

Aramadaki tek sıkıntısı sesi hoparlöre veremiyor onun haricinde 2G-2G yada WiFi'de herhangi bir sorunu yok. Şimdiye kadar sadece bir kere reset attı telefon ondada hafıza kartını direk çıkardığım için. Rom günlük kullanım için gayet uygun pil süresi 15-18 saat arasında gidiyo benim. bataryayı aldığımdan beri hiç değiştirmedim. Hiç yoktan denemelisin her telefona nasip olmaz 4.4.2

Bu romun yükleme prosedürü bana çok karışık geldi yahu direkt cwm ile atılmıyor mu? Tek tek bütün işlemleri yapacak mıyız? Ben rom miktarını artırdığımı hatırlıyorum blepart kurmam şart mı?

• quote:

quote:

quote:

Bu romun yükleme prosedürü bana çok karışık geldi yahu direkt cwm ile atılmıyor mu? Tek tek bütün işlemleri yapacak mıyız? Ben rom miktarını artırdığımı hatırlıyorum blepart kurmam şart mı?

karışık değil aslında ilk önce partition değiştirmek için blepart recovery yüklüyorsun sonra normal recovery yüklüyorsun. blepart recovery - normal recovery - blepart hepsini rom yükleri gibi yüklüyosun dosya değiştirme falan yok. en son rom ve gapss yükleyerek bitiriyosun.

Sırasıyla ;

1. Blepart Recovery ----> http://sourceforge.net/projects/cm-u8800/files/BlePart-2/blepart-recovery-v20-signed.zip/download
    2. Blepart ----> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2615712
    3. Recovery Version 6.0.4.6 ----> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377390 yada TWRP (Dokunmatik) Recovery ----> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050099
    4. ROM ----> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2616956
    5. Gapss ----> http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps

• Blepart recovery'i cmw ile mi yüklüyoruz?
  • quote:

Blepart recovery'i cmw ile mi yüklüyoruz?

Aynen onuda CWM ile kuruyoruz.

• Kurulumlari yapmadan once wipe islemlerini yapmayida unutmayin.

• Eyvallah hocam
  • quote:

Eyvallah hocam

Onemli degil kardesim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.