Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sd kart sorunları yaşayan var mı benim sd kartımın biri (team extreme) pert oldu formatlanmıyor. Bu romdan mı oldu bilmiyorum. Denemek için başka bir tane (kingston) taktım. Onu da bir süre sonra beklenmedik şekilde çıkarıldı diyip tekrar formatlayana kadar tanımıyor. Bir süre böyle idare edeyim desem kendi hafızasını da sd kart gibi kullanamıyoruz. Swiftkey vs görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Sd kart sorunları yaşayan var mı benim sd kartımın biri (team extreme) pert oldu formatlanmıyor. Bu romdan mı oldu bilmiyorum. Denemek için başka bir tane (kingston) taktım. Onu da bir süre sonra beklenmedik şekilde çıkarıldı diyip tekrar formatlayana kadar tanımıyor. Bir süre böyle idare edeyim desem kendi hafızasını da sd kart gibi kullanamıyoruz. Swiftkey vs görmüyor.

Bende de ara sıra beklenmedik şekilde çıkarıldı hatası veriyor yeniden başlatınca düzeliyor düzelmezse kartı çıkarıp tekrar takıyorum benim kartta team format atmana gerek yok
  • quote:

Sd kart sorunları yaşayan var mı benim sd kartımın biri (team extreme) pert oldu formatlanmıyor. Bu romdan mı oldu bilmiyorum. Denemek için başka bir tane (kingston) taktım. Onu da bir süre sonra beklenmedik şekilde çıkarıldı diyip tekrar formatlayana kadar tanımıyor. Bir süre böyle idare edeyim desem kendi hafızasını da sd kart gibi kullanamıyoruz. Swiftkey vs görmüyor.

Ben şimdiye kadar hiç hata almadım sd kart ile ilgili
  • quote:

hocam ben aurora ics te yaşamıştım. 32 gb kart sürekli gidip gelmeye başlamıştı bir yerden sonra. en son takıp çıkarmayla bayağı bir uğraşarak çözülüyordu ve bir kaç kere formatlamak zorunda kalmıştım. daha sonra sd kart tamamen bozuldu (birazdan konumun linkini eklerim) ve team'ın ofisleri ile konuşum değişimini sağladım, 17-18 gün kadar sürdü, hiç bir ücret ödemedim. bazen sd kartlarda olabiliyor ama o gün bugündür 1 buçuk senedir kullandığım 16 gb toshiba kartta hiç bir sorun yaşamadım.

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_75981629/f_//tm.htm#75981629

Edit2: Son mesajıma da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 11 Mart 2014; 17:18:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

hocam ben aurora ics te yaşamıştım. 32 gb kart sürekli gidip gelmeye başlamıştı bir yerden sonra. en son takıp çıkarmayla bayağı bir uğraşarak çözülüyordu ve bir kaç kere formatlamak zorunda kalmıştım. daha sonra sd kart tamamen bozuldu (birazdan konumun linkini eklerim) ve team'ın ofisleri ile konuşum değişimini sağladım, 17-18 gün kadar sürdü, hiç bir ücret ödemedim. bazen sd kartlarda olabiliyor ama o gün bugündür 1 buçuk senedir kullandığım 16 gb toshiba kartta hiç bir sorun yaşamadım.

benimki de sizinki ile de aynı sorun. Format atılmiyor. Bunların garantisi ömür boyu değil mi? 2011 de aldım ben. Ama benimki 8gb burdan taiwana gönderdiğime değmez. Türkiye distribütörü kim bunların. 32gb i görmüyor diye biliyordum görüyor ise yeni bir 32 alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 12 Mart 2014; 2:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende hala batarya ile ilgili bir sorun var. Şarjım %0 olup telefon kapandığında telefonu şarj edene kadar atla karayı seçiyorum.

pili çıkarıyorum telefonu açıyorum açıkken pili takıyorum ancak bu şekilde açılıyor. ve pil takılıyken şarj oluyor yazıyor fakat pilin yüzdesi hiç artmıyor gün boyu şarj oluyor yazıp %0'da kalıyor.

sonra bahsettiğim şekilde bazen 5 kez bazen 10 kez kapat aç yapınca keyfine göre bir anda yüzde artmaya başlıyor. tam dolunca 1-2 gün gidiyor şarjı.

wipe dalvik işe yaramıyor. CWM'de battery stats seçeneği yok.

Batterystats.bin'i bulamadım root browser ile data klasöründe yok. yerini bilen var mı acaba?

ya da herhangi bir çözüm önerisi.

edit: batterystats.bin'i buldum. data/system içerisinde imiş. tam şarj edip onu silerek deneyeceğim, sonucu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingolas -- 12 Mart 2014; 13:09:52 >
  • quote:

quote:

quote:

benimki de sizinki ile de aynı sorun. Format atılmiyor. Bunların garantisi ömür boyu değil mi? 2011 de aldım ben. Ama benimki 8gb burdan taiwana gönderdiğime değmez. Türkiye distribütörü kim bunların. 32gb i görmüyor diye biliyordum görüyor ise yeni bir 32 alabilirim

32 gb ile kullandım hocam. telefon görüyor. ben sorun yaşamadım ama performans sıkıntısı verir mi hiç bir bilgim yok. benim yazdığım mailleri pdf olarak vereyim size, 2 gün içinde formla beraber 5 liraya gönderirsiniz. zaten kart bozukken de bir işe yaramıyor. hiç olmazsa 20 gün sonra yenisini verirler . evet ömür boyu garantisi var ama türkiye distribitörünü bilmiyorum bu arada. aldığınız yerle görüşün denildi bir ara.

• cingolas kullanıcısına yanıt
    Bataryanız yeni mi? Benim yeni aldığım 2013 üretimi bataryalar telefonun içinde şarj olmuyor. Netpa'nın beyaz şarj aletlerini kullanıyorum (3 bataryam var, aktif olarak hepsini kullanıyorum)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

32 gb ile kullandım hocam. telefon görüyor. ben sorun yaşamadım ama performans sıkıntısı verir mi hiç bir bilgim yok. benim yazdığım mailleri pdf olarak vereyim size, 2 gün içinde formla beraber 5 liraya gönderirsiniz. zaten kart bozukken de bir işe yaramıyor. hiç olmazsa 20 gün sonra yenisini verirler . evet ömür boyu garantisi var ama türkiye distribitörünü bilmiyorum bu arada. aldığınız yerle görüşün denildi bir ara.

pm den yollarsanız çok iyi olur. bir kaç ay önce de taiwana ssd göndermiştim. 11 lira almışlardı

• Xposed Framework yükledim arada bir google play store açıkken google play store kapandı hatası alıyorum telefonda hiç bir xposed modülü yüklü değil sadece xposedın kendisi kernele yüklü acaba neden ? Bir de telefonun ramini daha etkili kullanabileceğim bir mod var mı ?
  • B526 stock roma dönmek istiyorum. Nasıl yapmam gerekir acaba. Partition ve cwm nasıl olmalı bilemiyorum.

• cizkek_ kullanıcısına yanıt
    yok batarya orjinal sorun bence telefonla ilgili CWM'yi düşürüp wipe battery stats yaptım, şarjı bitirip sorun devam ediyor mu bir bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingolas

yok batarya orjinal sorun bence telefonla ilgili CWM'yi düşürüp wipe battery stats yaptım, şarjı bitirip sorun devam ediyor mu bir bakacağım.

Batarya kalibrasyonu denilen, CWM den yapılan işlemin işe yaraması tamamen efsanedir

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Zaten benim sorunum da cok garip :) belki civi civiyi söker kafasiyla deniyorum bir seyler :)

• quote:

hocam ben telefonu çok uzun zaman önce düşürdüğümde hiç açılmamaya başlamıştı, bataryadan olduğunu anlayınca çözüm aradım ve aynı yükseklikten bataryayaı bıraktım, tekrar çalışmaya başladı , riskli ve tehlikeli... Ama önce şu harici şarj aletlerini bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkalt

B526 stock roma dönmek istiyorum. Nasıl yapmam gerekir acaba. Partition ve cwm nasıl olmalı bilemiyorum.

blepart konusunu aynen uygulayın, ama blepart stock yükleyin. wipe yapın bolca. daha sonra romu normal şekilde kurabilirsiniz (sanırım :I )
  • quote:

quote:

hocam ben telefonu çok uzun zaman önce düşürdüğümde hiç açılmamaya başlamıştı, bataryadan olduğunu anlayınca çözüm aradım ve aynı yükseklikten bataryayaı bıraktım, tekrar çalışmaya başladı , riskli ve tehlikeli... Ama önce şu harici şarj aletlerini bir deneyin.

benim sıkıntıyı tam anlatamadım sanırım :) bataryayı şarj edebiliyorum sadece %0!a kadar tüketirsem eğer telefon naz yapıyor şarj etme konusunda, mesela %1 kaldı batarya şarjı takıyorum telefona sıkıntısız şarj ediyor. bir tek telefonu şarja takmayı unutursam ve şarjı bitip kapanırsa tekrar şarj etmeye başlaması biraz keyfi..

neyse wipe batteystats yaptım gece telefonun şarjını sonuna kadar bitirdim yani %0 a inip kapandı. beni uğraştırmadan direk kabloyu takarak şarj oldu sıkıntısızca.
    sorun batterystats.bin dosyasındaymış sanırım. ilk denememde sorun ortadan kalkmış gibi..

bu sorunu yaşayan varsa çözüm bu olabilir.

• cingolas kullanıcısına yanıt
    ilginç *-* ... sorun çözüldü demek.
  • İyi günler. Öncelikle 2.3.5 sürümünü kullanıyorum. Ama bu root falan olaylarına çok cahilim. En stabil sürümü kullanmak istiyorum.Nasıl yapıcagımı tarif edebilirmisiniz.bir hayır duası alırsınız :)
  • Bazen telefon uyumuyor bu da pili bitiriyor.Bu durum sonucu tüketimi kontrol ettiğimde açık mesajlaşma gözüme çarpıyor ve onu kapattığımda sıkıntı çözülüyor. Yani telefonun mesajlaşma uygulaması telefonu uyutmuyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.