Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rom da yok mu bi gelişme gündelik kullanıma uygun değil herhalde hala.
  • ben son sürümden beri kullanıyorum ve inan günlük kullanıma gayet uygun. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingolas

Hocam bende telefonu kapalı halde sarja taktığımda telefonun recoverysi açılıyor sonra yeniden başlat diyorum eğer sizde açılırsa recovery wipe dalvik falan yapın bi de battery stats'ı silin belki düzelir. bir de telefon pilsiz elektrikle çalışıyor yani fişe takınca öyle çalıştırmayı deneyin yani açılsın iyice öyle sarja takın. Bir de 4.4.2 mi yüklü yanlış yüklemiş de olabilirsiniz öyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidigo -- 7 Mart 2014; 17:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umidigo kullanıcısına yanıt
    Zaten dediginiz gibi yaptim pilsiz acip acilinca pili takip sarj ettirmeyi denedim sarj eder gibi oldu satlerce ama pil hep %0 dolu gozukuyordu 5-6 kere olmadi olmadi en sonunda oldu sarj olmaya basladi :) suan full batarya bi daha sonuna kadar bitirmem sarji :)

Eve gidince bataryayi full doldurup dediginiz islemleri de uygulayip statlari sileyim bakalim olcak mi tekrar. Tesekkurler.

Bu arada bende telefon sarjdayken telefonu uyandirdigimda bazen (cogunlukla) dokunmatik calismiyor kabloyu cekiyorum dokunmatik calisiyor kabloyu tekrar takiyorum isimi hallediyorum. Garip bir durum :)

Bunun disinda tethred calismiyor sanirim.

Bir de bluetooth ile veri alabiliyorum fakat pc.ye aygit olarak eklerken driver bulunamiyor diyor ama dosya alip veriyor. Driverlar bi yerde mevcut mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cingolas

Zaten dediginiz gibi yaptim pilsiz acip acilinca pili takip sarj ettirmeyi denedim sarj eder gibi oldu satlerce ama pil hep %0 dolu gozukuyordu 5-6 kere olmadi olmadi en sonunda oldu sarj olmaya basladi :) suan full batarya bi daha sonuna kadar bitirmem sarji :)

Eve gidince bataryayi full doldurup dediginiz islemleri de uygulayip statlari sileyim bakalim olcak mi tekrar. Tesekkurler.

Bu arada bende telefon sarjdayken telefonu uyandirdigimda bazen (cogunlukla) dokunmatik calismiyor kabloyu cekiyorum dokunmatik calisiyor kabloyu tekrar takiyorum isimi hallediyorum. Garip bir durum :)

Bunun disinda tethred calismiyor sanirim.

Bir de bluetooth ile veri alabiliyorum fakat pc.ye aygit olarak eklerken driver bulunamiyor diyor ama dosya alip veriyor. Driverlar bi yerde mevcut mu acaba?

hocam açılmasına sevindim.bende de tethered çalışmıyor çünkü şu an ekli değil roma.onun dışında diğerleri hakkında bir fikrim yok. masaüstü kullanıyorum doğal olarak pcde bluetooth yok :(

• Romumuz hayirli olsun.Karma touchwizzden gecis yaptim,bazi kiyaslamalarim ona gore olucak.
    İlk gun izlenimlerim:

2 batarya oldugundan %100 olanla bugun kullandim,% artisi falan gozukmedi,her sey normaldi.(ekran suresi 2 saat,jungle heat 40dk,15dk arama,wifi 30dk falan kullandim 8 saatte bitti,karmada 10-14 arasiydi)
    Akicilikta sorun gormedim,karma bana gore daha hizli geldi.Reset zor da olsa attirabildim,quick pic programinda 2 resimi secili yaptim dondu,programsal olabilir.
    Gozle gozuken normal kullanimda kullanilmayacak kotu bir seyi kesinlikle yok.
    Bir tekk kamera sorunu var,videoda odaklaniyor surekli bugulu cekiyor.
    Bluetooth calisiyor s3 miniye veri gonderimi yaptim.

Kurulumu basitce yazayim belki birinin isini gorur.

İlk bas blerecovery kurmalisiniz.Sonra bu recoveryden blepart 2.x le bolumleme yapacaksiniz.Factory resetten sonra yine bu recoveryle romu kuracaksiniz.
    Rom tamamdir.acildiktan sonra kapatin telefonu ve cwm 6.0.4 recovery kurun,bu recoveryle google gapsi kurun.Bu sekilde yapmazsaniz status 7 alirsiniz,tecrubeyle sabit :)

düzenleme:sorunlarımı çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicksiz1i -- 10 Mart 2014; 13:28:19 >

• Telefonla görüşme yaparken kulağım ekrana değiyo ve saçma sapan yerlere giriyo bazen yanağım ekrana değip konuşma sonlanıor
    Yani yakınlık sensörü çalışmıyo ve ekran kararmıyo nasıl yapıcaz anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Hocam ben bu romu yükledim imei sıfırlandı. Toolbox ta yedeğim var uygulamayı yükledim sd kart içinde yedek var ama imei restore dediğimde bulunamadı diyo ne yapabilirim?

Hocam IMEI mi sıfırlandı, yoksa baseband mı çöktü?

Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Anabant sürümü kısmında ne yazıyor?

Hocam kusura bakmayın cevap veremedim baseband sürümünde sıkıntı yoktu sadece imei bulamıyordu sd karttaki bende telefon lazım olduğu için aynı akşam tekrar aurora ya döndüm. Bu akşam tekrar yüklemeyi düşünüyorum yardım için teşekkür ederim.

• Romu yükledim telefon sd kartı görüyor ama içindeki 5iromtoolbox imei recovery'yi görmüyor. imei başka şekilde geri yükleyebilirmiyim yedeği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KfY_ -- 9 Mart 2014; 20:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Romu yükledim telefon sd kartı görüyor ama içindeki 5iromtoolbox imei recovery'yi görmüyor. imei başka şekilde geri yükleyebilirmiyim yedeği var

Aslında var. Yarın akşam yardımcı olabilirim.

• KfY_ K kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış bilgiymiş, kusura bakmayın

Hocam Terminal Emulator'ü açın: 
    • ________________

- Enter

• ________________________________

- Yıldızlı yere kendi IMEI numaranızı yazıp enter'a basın tekrar. IMEI numarasını telefonun arkasından, kutusundan yada yedekten alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 10 Mart 2014; 10:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

• su

- Enter

• echo 'AT+EGMR=1,7,"*************"' >/dev/pttycmd1

- Yıldızlı yere kendi IMEI numaranızı yazıp enter'a basın tekrar. IMEI numarasını telefonun arkasından, kutusundan yada yedekten alabilirsiniz.

Hocam sakın, bu sistemi komple bozar.

• arkadaslar kapalı iken sarj prob cwm 6.0.4 ve TWRP Recovery v2.6.3.4 hatası var
    ben rom kurulumunu yaptık sonra cwm 5.5.0.4 yukledim şimdilik bi sorun yok sorun olursa yazarım
  • arkadaşlar rom u yükledim bı sıkıntım yok ama google apps yüklenmiyor twrp den gapps seçiyorum market filan yüklenmiyor intden google play indirdim kurdum açılıyor geri kapanıyor sorun çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

• su

- Enter

• echo 'AT+EGMR=1,7,"*************"' >/dev/pttycmd1

Hocam sakın, bu sistemi komple bozar.

ben en iyisi mağarama geri döneyim
  • komus K kullanıcısına yanıt
    market olarak 1mobile kullanabilirsin
    play storeden daha guzel indirgin oyun veya apk dosyası olarak kaydediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin53

market olarak 1mobile kullanabilirsin
    play storeden daha guzel indirgin oyun veya apk dosyası olarak kaydediyo

gmail filan açılmıyor hemenn kapanıyor kardeşim. rehberim yedeklerim filan hepsi orda şimdi tel yeni almış gibi oldum :D 1mobileden indirip denicem eyw
  • Bu romdan ICS ye recovery den geri dönüş yapan varmı sorun çıkıyor mu acaba ?
  • son guncellemeden sonra ram ve islemci kullanımı saçmaladı sanki
    ilk hali ile rahat rahat kullandıgım telefonum son romdan sonra takılmaya yavaslamaya
    uygulama cevap vermiyor / bekle - kapt vs mesajları almaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

Bu romdan ICS ye recovery den geri dönüş yapan varmı sorun çıkıyor mu acaba ?

Google gaaps yukleyemedigim icin ics geri dondum ama recovery degismen lazim yani eski recovery i yukleyip kuracan.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.