Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Icsye donemiyorum lutfen biri acil yardim edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps#Downloads

beyler romu kurdum. şu adresten google apss ı indirdim ama recoveryden kuruyorum kurulum başarılı diyor ama google play falan yok ortalıkta. Sizde oldu mu böyle bir şey

hocam wipe işlemlerini yaptıktan sonra kurmayı deneyin bide gapps'ı ben öyle yaptım temiz bi romun üstüne kurmak için sizde deneyin bi belki olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiyette -- 27 Şubat 2014; 21:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller01

Icsye donemiyorum lutfen biri acil yardim edebilir mi

ics ye dönmek için 5.0.2.7 yada 5.5.0.4 CWM kullanman gerekiyo bu yüzden dönemiyosundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiyette -- 27 Şubat 2014; 21:56:48 >
  • quote:

Gapps yüklenmiyor bende yav.

Hocam ben eski sürüm üstüne yükledim play store falan düzgün çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: brksa

quote:

beyler romu kurdum. şu adresten google apss ı indirdim ama recoveryden kuruyorum kurulum başarılı diyor ama google play falan yok ortalıkta. Sizde oldu mu böyle bir şey

hocam wipe işlemlerini yaptıktan sonra kurmayı deneyin bide gapps'ı ben öyle yaptım temiz bi romun üstüne kurmak için sizde deneyin bi belki olur.

Zaten temiz kurulum yaptım dostum.

• Beyler son sürüm nasıl hatalar vardı düzeltildimi ? eğer sinir bozucu bi hataları yoksa 2.3.5 den bu sürüme geçmek istiyorum ama bana yardım etmeniz lazım nasıl yapılır bilmiyorum :) yardım edecek olanlara şmdiden teşekkür ederim iyi geceler.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten temiz kurulum yaptım dostum.

farklı bi cwm sürümü denesen aklıma başka bişey gelmedi :D yada play store 'u manuel olarak kur gmail hangouts falan onlarıda marketten indirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih6767

Beyler son sürüm nasıl hatalar vardı düzeltildimi ? eğer sinir bozucu bi hataları yoksa 2.3.5 den bu sürüme geçmek istiyorum ama bana yardım etmeniz lazım nasıl yapılır bilmiyorum :) yardım edecek olanlara şmdiden teşekkür ederim iyi geceler.

Çok fazla bi hata yok günlük kullanım açısından bi tek mobil veri açıkken fazla şarj gidiyo onun dışında bu rom beş para etmez denebilecek bi hatası yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih6767

Beyler son sürüm nasıl hatalar vardı düzeltildimi ? eğer sinir bozucu bi hataları yoksa 2.3.5 den bu sürüme geçmek istiyorum ama bana yardım etmeniz lazım nasıl yapılır bilmiyorum :) yardım edecek olanlara şmdiden teşekkür ederim iyi geceler.

Çok fazla bi hata yok günlük kullanım açısından bi tek mobil veri açıkken fazla şarj gidiyo onun dışında bu rom beş para etmez denebilecek bi hatası yok.

teşekkür ederim peki yüklemede yardım edebilecek biri var mı :) hangi yolları izlemeliyim
  • -Arada reset kafasına göre atıyor yani elimde kullanırken atmadı hiç uykudayken attı

-dediğim gibi dokunmatik butonların hassasiyeti düşük

-launcherde google arama yeri belli bi zaman sonra yazıları siliniyor google arama çubugundan bahsediyorum sadece seffaf bar kalıyor
  • Şarj olayını merak ediyorum şarjı nasıl gidiyor? Özellikle ics ile kıyaslabilecek varsa?
  • Arkadaş bu kodumun google apps i bir tek ben de mi yüklenmiyor? Tepem attı iyice. Bir önceki sürümü kurdum aynı yine. Bir önceki sürümü kurdum aynı yine. ilk önce romu kuruyorum arkasından aynı şekilde gapps ı yüklüyorum olmuyor. Burada yanlış olan ne anlamadım ki.

@brksa dostum google playin apk sını doğrudan sisteme atınca çalışmıyor. Yapılıyordur da bir sürü ordan oraya dosya at bilmem ne. hiç uğraşamam onunla.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Hocam partition dan kaynaklanıyor olmasın tekrar blepartı yüklemeyi denediniz mi

• Hobar kullanıcısına yanıt
    önceki versiyonu kurarken benim de başıma gelmişti. cwm ile kurulmuyor. onun yerine TWRP Recovery kullanarak yüklemiştim.
    romu ses probleminden dolayı kaldırmıştım. dün tekrar kurarken sadece TWRP Recovery kullandım hiç sorun yaşamadım.
  • Tamamdır beyler çözdüm. Partitiondan kaynaklanıyormuş. Partition diye blepart recovery yüklemişim dikkat etmeden
  • harici sd olmadan blepart kuramıyoruz zannedersem
  • quote:

Orijinalden alıntı: niksaçmabişeybence

harici sd olmadan blepart kuramıyoruz zannedersem

teorik olarak evet , pratikte denemedim
  • Ufak tefek sorunları var ama akıcılik olarak ics nin 10 adım önünde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -status bar'da biraz kasma var
    -mobil veri bazen kopuyor yada bağlanmıyor. Bağlandığındada çok yavaş anlamadım.
  • quote:

-status bar'da biraz kasma var
    -mobil veri bazen kopuyor yada bağlanmıyor. Bağlandığındada çok yavaş anlamadım.

Force high end Graphics falan açtın mı? Mobil veriyi pek test etmedim ama Status bar normal bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.