Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: brksa

-status bar'da biraz kasma var
    -mobil veri bazen kopuyor yada bağlanmıyor. Bağlandığındada çok yavaş anlamadım.

Force high end Graphics falan açtın mı? Mobil veriyi pek test etmedim ama Status bar normal bende

evet ordski iki seçenekte seçili. bu sebeptenmi kasma var ?
  • quote:

quote:

quote:

-mobil veri bazen kopuyor yada bağlanmıyor. Bağlandığındada çok yavaş anlamadım.

Force high end Graphics falan açtın mı? Mobil veriyi pek test etmedim ama Status bar normal bende

Yav arkadaş birini seçiyorsun madem daha iyi grafik olsun diye. Diğerini niye seçiyorsun. Performans istiyorsan da niye high graphic seçiyorsun. Acayipsiniz valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav arkadaş birini seçiyorsun madem daha iyi grafik olsun diye. Diğerini niye seçiyorsun. Performans istiyorsan da niye high graphic seçiyorsun. Acayipsiniz valla

Ahahaha ingilizce ya dikkat etmedim seçtim ikisinide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiyette -- 2 Mart 2014; 0:45:55 >

• .32 kernelli oxygen romdan bu roma gecmeye degermi rom akicimi oyun performansi nasil takilma yapiyormu kullanirken ona gore geceyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geliştirici seçeneklerinden art'yi seçtim tel açılmadı ben yaptım bi hata siz yapmayın
  • Pil performansı nasıl acaba 1 günü çıkarıyormu ? günlük kullanım için yeterli mi
  • evet kullananlardan son hali ile pil,kamera, ses, internet +wifi ve genel itibari ile yorumlarını alabilir miyiz?
  • çıktığı günden beri yeni güncellemeyi kullanıyorum ama bugün ics geri döneceğim

can sıkıntısı olan şeyler

ara ara kapasitif tuşların donması

ara ara ekranın açılmaması

konuşma esnasında sensör ayarı çok iyi olmadığı için abuk zubuk yerlere giriyor takvim ,saat vs.. açılıyor konuşma esnasında

ayrıca konuşmayı hoparlöre alamıyoruz

artılarına gelirsek

wifi,3g vs...sorunları yaşamadım

konuşma sesi düzeltilmiş

eski sürüme göre batarya performansı iyi günlük kullanım sonunda 16-24 saat arası şarj gidiyor

akıcılık iyi ,ufak oyunlar denedim takılma donma yapmıyor

ics ye göre ek özellik gelmesi iyi oldu mesela video çekimi esnasında ekrana dokunup fotoğraf çekmek gibi

bir kaç güncelleme sonucunda ics gibi stabil bir rom olacağı kanısındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan60 -- 3 Mart 2014; 13:54:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

çıktığı günden beri yeni güncellemeyi kullanıyorum ama bugün ics geri döneceğim

konuşma esnasında sensör ayarı çok iyi olmadığı için abuk zubuk yerlere giriyor takvim ,saat vs.. açılıyor konuşma esnasında

artılarına gelirsek

konuşma sesi düzeltilmiş

eski sürüme göre batarya performansı iyi günlük kullanım sonunda 16-24 saat arası şarj gidiyor

ics ye göre ek özellik gelmesi iyi oldu mesela video çekimi esnasında ekrana dokunup fotoğraf çekmek gibi

öncelikle teşekkür ederim volkan, aklımda kalmaması için şunlara da bir cevap var mı acaba?

ses tuşları ile uyanma çalışıyor mu? ses tuşları ile uyanma icsde bir süre sonra bende bozuluyor ve sese de müdahale edilemiyor.

power butonu yerine search tuşu ayarlanabiliyor mu?

kamera/foto performansı nasıl? (ben ics 4.1a olacaktı onu kullanıyorum, bilmiyorum karşılaştırabilecek misin?)

radyo nasıl icsde kullandığımıza göre? icsde arama geliyor radyo kapanıyor ama arama bitince otomatik radyo çalışmıyor bende.

synaptich ekran var, senin telefonun ekranı atmel mi synaptics mi? dokunmadan dokunmatik yapmıyor değil mi?

reset var mı standart uygulamalarda? ekstra oyun ve diğer uygulamalarda reset var mı?

+ olarak kit katta en belirgin farklar neler? mesela basit bir çin telefonunda telefona açma saati ayarlayıp kapatıyorsun belirlediğin saatte kendiliğinden açılıyordu. var mı böyle ekstra güzellik yoksa hep görsellik mi olay?
    kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

çıktığı günden beri yeni güncellemeyi kullanıyorum ama bugün ics geri döneceğim

artılarına gelirsek

konuşma sesi düzeltilmiş

öncelikle teşekkür ederim volkan, aklımda kalmaması için şunlara da bir cevap var mı acaba?

ses tuşları ile uyanma çalışıyor mu? ses tuşları ile uyanma icsde bir süre sonra bende bozuluyor ve sese de müdahale edilemiyor.

power butonu yerine search tuşu ayarlanabiliyor mu?

kamera/foto performansı nasıl? (ben ics 4.1a olacaktı onu kullanıyorum, bilmiyorum karşılaştırabilecek misin?)

radyo nasıl icsde kullandığımıza göre? icsde arama geliyor radyo kapanıyor ama arama bitince otomatik radyo çalışmıyor bende.

synaptich ekran var, senin telefonun ekranı atmel mi synaptics mi? dokunmadan dokunmatik yapmıyor değil mi?

reset var mı standart uygulamalarda? ekstra oyun ve diğer uygulamalarda reset var mı?

+ olarak kit katta en belirgin farklar neler? mesela basit bir çin telefonunda telefona açma saati ayarlayıp kapatıyorsun belirlediğin saatte kendiliğinden açılıyordu. var mı böyle ekstra güzellik yoksa hep görsellik mi olay?
    kolay gelsin.

ses tuşları ile ekranı uyandırabiliyorsun ölme gibi bir sorun mevcut değil

tuşlar kısmı diye bir menü var oradan atama yapılabiliyor.

kamera foto performansını ben beğenmedim kameradan ziyade video çekiminde sürekli fokus yapıyor ayarlarına baktım fakat kapatamadım

radyoyu normalde icsde hiç kullanmadım ama şimdi baktım da ses kalitesi falan çok iyi ayrıca arama bitince otomatik çalışıyor birde dikkat ettiğim bir nokta fm den kayıt yapabiliyorsun

ben bu sürümde hiç reset görmedim sadece arada bir kaç kez ekran uyanmadı o kadar sorun teşkil edecek kadar değil ama

ekranımın hangisi olduğunu bilmiyorum keza bu romda gizli menü açılmıyor o yüzden bakamadım ama bende dokunmadan algılama yapmıyor ama ics ye göre algılaması daha hassas

icseye göre benim gördüğüm farklar daha akıcı bir rom olması +daha fazla kişiselleştirilebilir olması örneğin kapasitif tuşların aydınlatma oranını bile ayarlayibiliyoruz+ icsde 2 parmak algılyordu bu 5+ algılıyor+video çekerken ekrana bir kez basıp resim alabiliyoruz birazda görselliği iyi benim gördüğüm farklılıklar bunlar oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

ses tuşları ile uyanma icsde bir süre sonra bende bozuluyor ve sese de müdahale edilemiyor.

Aurora 5.0'da bu sorun tamamen kalktı hocam
  • eyvallah sagolun beyler, gayet aciklayici oldu. bir de yukleme yonergesi anlasilir olabilse ne iyi olurdu. vaktizamaninda ics icin allah razi olsun biri sitesinde adim adim anlatmisti. biliyorum ve de takip ediyorum cizkek in blefishten ceviri seklinde tarifi var ama ne yaptigini bilmeden birseyi yapmak pek sarmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gordugum sorun batarya gostergesi agrasıf
    telefon gorusmesi sırasında ajandanın acılması
    dıger baska sorun gormedim
    arayuz olarak trebuchet yerine apex 2.3 kullanıyorun daha akıcı
    android klavyesi yerinede xperia z1 klavyesi kullanıyorum
    düzenlenmiş-partition-oguzhan.zip kullanıyorum BlePart 2.x kurmadım
    bide mx player arasıra kapanıyor

ses tuşlarıyla uyanma ayarlar -> tuşlar -> ses tuşlarıyla uyan secenegi var

Root explorerdan şu yolu izleyin -> system -> usr -> keylayout -> generic.kl 7k_handset.kl atmel_mxt_ts.kl AVRCP.kl qwerty.kl sensor00fn11.kl Generic.kl (basılı tutup text editor ile aç deyin) -> key 217 karşısındaki SEARCH yazan değeri POWER olarak değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin53 -- 3 Mart 2014; 21:53:03 >
  • Hocam ben bu romu yükledim imei sıfırlandı. Toolbox ta yedeğim var uygulamayı yükledim sd kart içinde yedek var ama imei restore dediğimde bulunamadı diyo ne yapabilirim?
  • keskin53 K kullanıcısına yanıt
    Son yazdığın ayar ne için

• quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Hocam ben bu romu yükledim imei sıfırlandı. Toolbox ta yedeğim var uygulamayı yükledim sd kart içinde yedek var ama imei restore dediğimde bulunamadı diyo ne yapabilirim?

Hocam IMEI mi sıfırlandı, yoksa baseband mı çöktü?

Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Anabant sürümü kısmında ne yazıyor?

• statusbar şeffaf değil mi
  • büyüteç (arama,SEARCH ) tuşunu kapatma (power) tuşu olarak atama
  • quote:

Orijinalden alıntı: niksaçmabişeybence

statusbar şeffaf değil mi

Ayarlardan kendin yapabiliyosun.
  • Merhaba arkadaşlar ben de 2 günlük android ve ideos X5 kullanıcısı olarak (arkadaş yeni tel. alınca android dünyasına bir bakayım diye telefonu kurcalıyorum) romu yükledim :)

Telefonun şarjı bitene kadar kullandım %0 a geldiğinde kapandı telefon fakat şimdi şarja takınca şarj almıyor.

bir şeyler denedim ancak pili çıkarıp şarj aleti takıp açıyorum ve açılırken pili takıyorum. şarj oluyor yazıyor bir süre ama hala %0'da ve bir süre sonra şarj etmeyi de kesiyor.

Pil ve şarj aleti sağlam bundan eminim sıkıntı nerde acaba ROM ile alakalı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingolas -- 7 Mart 2014; 13:07:21 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.