Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-dokunmatik butonların hassasiyeti çok düşük xda ekle kardeş eyv

birde arkadaşlar bu dokunmatik panel ile battarya lazım uygun fiyata varmı bilgisi olan
  • Son sürümde konuşma sesinin az gelme problemi hala devam ediyor mu?
    Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkalt

Son sürümde konuşma sesinin az gelme problemi hala devam ediyor mu?
    Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

düzeltilmiş sadece hoparlöre ses vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Not:cizkek bootloader kilidi sorununu ele almamış sanırım.işlemlere başlamadan önce bilgisayara bağla pembe ekran gelince bilgisayar cihazı görüyormu bak onun bişeysi vardı atarım buraya .

-> Bootloader'ı açmayı ayrıca anlatsam iyiolur o zaman, B518'den bahsetmek yeterli olur sanmıştım

quote:

Orijinalden alıntı: xman_91

-arada reset atıyor

-dokunmatik butonların hassasiyeti çok düşük xda ekle kardeş eyv

birde arkadaşlar bu dokunmatik panel ile battarya lazım uygun fiyata varmı bilgisi olan

-> Arada reset atması bende de vardı, son sürüme yeni geçtim, test ediyorum hala. Ne zaman reset atıyor sizde?

quote:

Orijinalden alıntı: sorunlupırasa

son güncellemeden sonra ne tür sorunlar var acaba benim için wifi 3g internet müzik önemli ona göre bi yükliycem v4 var şuan

-> WiFi ve 3g internet problemi yaşamıyorum ancak müzik için emin değlim. Müzik dinlerken küçük bir bozukluk vardı. Ses ile ilgili olan düzeltmeler problemi çözmüş olabilir, denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 26 Şubat 2014; 11:55:04 >

• wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. artık tekrar yükleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksa

kardeşim ben mesajlaşma kullanmıyorum telefonda onun yerine hangouts kullanıyorum aynı şekilde normal tarayıcı yerine chrome kullanıyorum ve bu kullanmadığım uygulamaları kaldırmak istiyorum. aurora romda bunları kaldırabiliyordum ama bu romda kaldırmak istediğimde başarısız diyor ne yapmalıyım ?

ROM ile gelen dosya yöneticisini kullanarak apk dosyasını sistemden silebilirsiniz. Önce ayarlardan root olarak kullanmayı açın. Eğer olmaz ise başka bir yöntem bulabiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

Hocam ben bir hata daha gördüm bu sürümde telefon bazen kendini en hızlı ya da en yavaş olarak çalıştırıyor.yani smartass2de olması gereken yapi yerine sürekli en yüksek hızda ya da powersavede sürekli en düşük hızda arası yok bu da pili sömürüyor

Bu sorunu tam olarak yaşamadım ama sanırım Smartassv2'de bir problem var. Interactive'w geçince çok daha iyi geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

Rom git gide stabil oluyor :) lakin bir kaç hata gözüme çarptı

konu sahibi arkadaş xda taşırsa sevinirim.İng ile çok aram yok :)

1.video çekiminde sürekli odaklanma yapıyor cihaz ayrıca 24.saniyede takıldı kayıt yapmadı telefon öldü resmen,reset atmak zorunda kaldım

2.aramaları gene hoperlöre veremiyoruz.

3.bir kişiyi ararken anlık bir takılma oluyor.daha doğrusu arama aktif olmadan ekran gelmiyor

4.şarj sırasında acayip bir ısınma oldu.

Sorunları ileteceğim :) . Isınma sürekli oluyor mu? 45 dakikadır şarj ediyorum, bir ısınma yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 26 Şubat 2014; 11:56:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

kardeşim bi sorum olucak resimde kırmızı içindeki yerde normalde kullanıcının avatarı çıkıyodu. bunda üzerine tıklayınca ana menüye atıyo nedense. gmail ve cyanogenmod hesaplarımda avatar yüklü ama telefonda çıkmıyo bi yardımcı olabilirmisin ?

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11

bende google+ yukledikten sonra resim geldi o alanabende google+ yukledikten sonra resim geldi o alana

Saol kardesim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam cevap yazacaktım . Google+ yüklemeden, rehberde ilk sıradaki "Ben" kısmını ayarlayıp fotoğraf koyarsanızda görünüyor.
  • Benim telefondada isinma var asiri derecede hemde

• quote:

Benim telefondada isinma var asiri derecede hemde

Şarj esnasında mı yoksa kullanırken mi? 3G ve 'ağır' bir 2G kullanımı telefonun alt kısmının ısınmasına sebep olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

Benim telefondada isinma var asiri derecede hemde

Şarj esnasında mı yoksa kullanırken mi? 3G ve 'ağır' bir 2G kullanımı telefonun alt kısmının ısınmasına sebep olabilir.

Evet ozellikle sarjdayken ve mobil veri acikken alt taraf isiniyo kapagi acip ufluyorum arada :D

• Bir buçuk saattir şarj ediyorum, ısınma yok . Mümkünse mobil veri açıkken (özellikle 3G) şarj etmemeye çalışın. Eğer batarya ısınmıyor idare ederim diyorsanız seçim sizin. Mobil veri + şarj ile ısınma sorunu çok eski ROMlarda da oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 26 Şubat 2014; 12:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

Bir buçuk saattir şarj ediyorum, ısınma yok . Mümkünse mobil veri açıkken (özellikle 3G) şarj etmemeye çalışın. Eğer batarya ısınmıyor idare ederim diyorsanız seçim sizin. Mobil veri + şarj ile ısınma sorunu çok eski ROMlarda da oluyordu.

şarj durumu nasıl kaç saat gidiyor coldbluenun romdan iyi mi?
  • Gapps yüklenmiyor bende yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi ya bağlanamıyorum bunun bir çözümü var mı ?

• son sürümden sonra şarjım çok az gitmeye başladı yani 2 gündür. smartassV2/cfq kullanıyorum.

10 saatte şarjım bitti ama ekran kullanımı 1 saat tel görüşmesi 10dk. civarında. önceki sürümlerde 18 saatte 2 saat ekran açık tel görüşmesi 20 dk civaıydı. 3g hep açık kullanıyorum.
  • hocam romu kurarken wipe data wipe cache vb. şeyler yapacakmıyız anasayfada yazmıyorda
  • şimdi kısaca bu romu temiz kurabilmek için b518 rom kurduktan sonra sırasıyla neler yapmak gerekiyor yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 27 Şubat 2014; 14:27:23 >
  • Eski bir ideos cu olarak sevindim. Hayırlı olsun

• http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps#Downloads

beyler romu kurdum. şu adresten google apss ı indirdim ama recoveryden kuruyorum kurulum başarılı diyor ama google play falan yok ortalıkta. Sizde oldu mu böyle bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 27 Şubat 2014; 18:31:21 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.