Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cizkek_

Türkçe dil seçeneği var. Test4 sadece 19.01.14 için olan bir güncelleme. 09.02.14 versiyonunu cwm yada twrp'den kurmanız yeterli olur.

Ben şu an 4.2.2 kurdum 4.4.2 kuramadım partition olayını beceremedim ama 4.2.2 de güzel sorun yaşamadım daha :)
  • ilk izlenim : oldukça güzel olmuş, bu telefonda kitkat görmek oldukça keyif verici :)
  • evdeki airties modeme ve komsudaki inca modeme (kablosuz aga daha dogrusu ) bağlanamadım
    20-40 mhz seçeneğini 20 olarak değiştirmeme rağmen bişey değişmedi

edit : ofistekki zyxell AP'ye bağlandı az önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 21 Şubat 2014; 8:33:46 >
  • En son durum: 09.02.2014 versiyonundaki sorunların en son değerlendirmesi ve yeni sürüme dair bilgi (İngilizce)

quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Son sürümdeyim hocam dokunmuştuk panelde orijinalinde olan panel dzoda ve normalde hiç bir sorununu görmedim bu panelin bende bazen ekranın bazı yerlerine dokununca algılamıyor kilitleyin açınca algılıyor ama

Dokunmatik panelin hangisi olduğunu öğrenme işlemini şimdi hatırlayamıyorum ancak sanırım sizde synaptics ts var. Blefish bir geliştirme yapana kadar sanırım bu soruna bir çözüm yok.

edit: Developer Settings'den show touches'ı aktive edin. Eğer ekran 3 ve daha fazla parmağınızı algılıyorsa atmel ts'e sahipsiniz

____________________________________________________________________________

hocam bende de airties modem var ve ben de bağlanma sorunu yaşadım bir kaç hafta önce. modemi görünür yapın ve kablosuz ayarlarından sadece b yapıp bağlanmayı deneyin, telefondan wifi yı açıp kapatın bir kaç sefer, sonra eski ayarlara dönebilirsiz. ben bu şekilde çözmüştüm. eğer ingilizce bilginiz varsa bu mesajıma bir bakın :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50174308&postcount=208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 22 Şubat 2014; 13:11:39 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 22 Şubat 2014; 13:12:15 >
  • Oguzhan partition kullansak olmuyor mu?
    Cwm 5 ile kurulum yapabilir miyiz? Benim cihazın boardu catlamıstı ben kendim yol cektim sokete. Sarj edebiliyorum fakat usb baglantisi yapamiyorum yani. Pembe ekran acik ama pc baglantisi olmadigi icin bir isime yaramıyor. Sdcardı pcye takarak hallediyorum genelde islerimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Oguzhan partition kullansak olmuyor mu?
    Cwm 5 ile kurulum yapabilir miyiz? Benim cihazın boardu catlamıstı ben kendim yol cektim sokete. Sarj edebiliyorum fakat usb baglantisi yapamiyorum yani. Pembe ekran acik ama pc baglantisi olmadigi icin bir isime yaramıyor. Sdcardı pcye takarak hallediyorum genelde islerimi

Edit: İlk önce sadece blepart recovery'i kurun. Eğer kullanamıyorsanız, doknumatik sorunu yaşıyorsanız devam etmeyin. Root explorer ile eski recovery dosyanızı kopyalayın.

Cwm 5 ve oguzhan partition ile yapamazsınız. Cwm 6 pembe ekran kullanmadan yüklenebiliyor. Blepart kurun, bu adresten cwm6 indirip blepart recovery içinden yükleyin, daha sonra devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 22 Şubat 2014; 15:51:24 >

• 4.4 KITKAT Görmek sevindirici, fakat yorumlara göre bayağı bir sorunu var özelliklede batarya.

Şuan 2.3.5 kullanıyorum şarj tuketımı mükemmel normal işlemlerimde 4gün sürüyor sarj gitmesi.

Bu rom'u kursam ne gıbı temel sıkıntılar yaşarım ? Bu sıkıntılar düzelir mi ?
  • Hocam ben bir hata daha gördüm bu sürümde telefon bazen kendini en hızlı ya da en yavaş olarak çalıştırıyor.yani smartass2de olması gereken yapi yerine sürekli en yüksek hızda ya da powersavede sürekli en düşük hızda arası yok bu da pili sömürüyor

• quote:

Hocam bunu çekmek hiç kolay olmadı :)
     [XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11

kardeş geliştirici seçeneklerini bulamaddım ayarlarda nerden ulaştın oraya ?

• kardeşim ben mesajlaşma kullanmıyorum telefonda onun yerine hangouts kullanıyorum aynı şekilde normal tarayıcı yerine chrome kullanıyorum ve bu kullanmadığım uygulamaları kaldırmak istiyorum. aurora romda bunları kaldırabiliyordum ama bu romda kaldırmak istediğimde başarısız diyor ne yapmalıyım ?
  • ROM'a ZRAM ve SWAP özelliklerini ekledim. Blefish'in sonraki derlemesinde kullanabilirsiniz.

• Merhaba arkadaslar. Ben blepart yukleyemiorum :( o kadar rom yuklemisligim var bi bu romu birde cm10.1 in son versiyonunu yukleyemedim. Status 7 hatasi aliyorum surekli. Bleparti yuklerken status 7 hatasi veriyor. Muhtemelen bundan dolayida romu yukleyemiyorum. Yardimci olursaniz sevirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sparco_7000

Merhaba arkadaslar. Ben blepart yukleyemiorum :( o kadar rom yuklemisligim var bi bu romu birde cm10.1 in son versiyonunu yukleyemedim. Status 7 hatasi aliyorum surekli. Bleparti yuklerken status 7 hatasi veriyor. Muhtemelen bundan dolayida romu yukleyemiyorum. Yardimci olursaniz sevirim.

Blepart recovery ile denediniz mi blepart ı yüklerken blepart recovery yi kullanın, romu yuklerken 6.0.4.6 olanı kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail abinin ataları

quote:

Orijinalden alıntı: sparco_7000

Merhaba arkadaslar. Ben blepart yukleyemiorum :( o kadar rom yuklemisligim var bi bu romu birde cm10.1 in son versiyonunu yukleyemedim. Status 7 hatasi aliyorum surekli. Bleparti yuklerken status 7 hatasi veriyor. Muhtemelen bundan dolayida romu yukleyemiyorum. Yardimci olursaniz sevirim.

Blepart recovery ile denediniz mi blepart ı yüklerken blepart recovery yi kullanın, romu yuklerken 6.0.4.6 olanı kullan

teşekkürler dostum. ancak yükleyebildim :) yalnız birşey söylemek istiyorum. bu işlemlerden sonra ilk defa bu romu yükleyecek arkadaşlar önce ilk versiyonu yüklesinler. aksi takdirde 2. versiyon yüklenmiyor.

• ben ilk versiyonu hic yuklemedim direk 9 subat tarihli son romu yukledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 24 Şubat 2014; 15:35:13 >
  • quote:

Telefon hakkında bölümüne gel derleme numarasının üzerine 7 kere bas açılacak :)

teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

ben ilk versiyonu hic yuklemedim direk 9 subat tarihli son romu yukledim

benim teld bir sıkıntı var o zaman :) şimdide 2. versiyonu yüklemeye çalışıyorum ancak huawei yazısında takılı kalıyor bir süre sonrada yeniden başlatıp döngüye giriyor.
  • quote:

Hocam birşey diycem direk üzerine kursak sorun olmaz dimi

Yok hocam sıkıntı olmaz ben de öyle yaptım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.