Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

şu an kurdum gördüğüm kadarıyla

hoparlöre aramayı veremiyoruz.

telefon kapalıyken şarja takarsak cwm menüsü geliyor.

ekranda ara ara takılmalar mevcut.

hocam ekranın takılma sorununu biraz açıklar mısınız? xda'da da ekran sözü bir kaç kez geçti, eğer bnzer problem ise doğrulayalım.

şu an takılma olmuyor sanırım sd karttan kaynaklanıyordu. Format atınca düzeldi.

benim fark ettiğim sorunlar ;

bataryada bir düzensizlik var dün deneme amaçlı çok uğraştım %50 ye kadar hızlı düştü ama daha sonra sanki oraya sabitlendi.

15 dk konuştum.5-10 dk wifi ve 3g ile internete girdim. Bir saate yakın oyun oynadım.Daha sonra 2g de açık kaldı şarjı 14 saat gitti %25-30 civarında tekrar şarja taktım.

Batarya durumu ilk sürümlere göre çok daha iyi lakin tutarsızlıklar mevcut %47 de iken telefonu kapatıp açtım şarj %53 e çıktı.Kısacası cihaz doğru ölçemiyor.

bir diğer sorun seste.konuşurken ses kısık gelebiliyor sesi bir kez kısıp açınca düzeliyor ama kalitesi tartışılacak düzeyde.İletişimi sağlıyor lakin bir ics gibi rahatlık mevcut değil

konuşmayı hoparlöre vermiyor mesela.

zaten ses genel anlamada sorunlu gibi dışarıya müziği kısık veriyor.

birde cihazı harici bir hoparlöre yada araca bağlayıp müzik dinlediniz.Tekrar çıkarıp takarsanız daha çalmıyor telefonun kendi hoparlörü de dahil çalmıyor.Reset atınca düzeliyor.

bunları sorun olarak bildirirsen sevinirim :)

• Oo güncelleme gelmiş Ekranda yırtılmalar oluyordu önceki sürümde. Hala var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 11 Şubat 2014; 23:49:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

rom ilk haline göre daha stabil olmuş :)

ekran ölmesi düzelmiş yeni sürümde yok

gördüğüm eksiklikler

aramada giden gelen ses kararlı değil.Bazen iyi bazen kısık geliyor.sanırım şebekler arası geçiş yapmıyor.3g sinyalinin az olduğu yerlerde 2g geçiş yapılmıyor.

gelen aramayı hoperlöre veremiyoruz.

batarya performansın da iyileştirme var ama çok ta tatmin edici değil %65 şuan 5saat 32 dk oldu. 10dk konuşma ve 5-10 dk arası internet

oyunlarda gördüğüm kadarıyla ufak takılmalar mevcut template run gibi bir oyun ics daha iyi oynanıyor.

yeni sürüm bir kaç ses codec'i ile beraber bazı uygulamalarında çalışnasında probleme yol açıyormuş (sorun çıkaran uygulamaları ekleyebilirim isterseniz).

ses problemi ile ilgili, bir süre sadece 2G kullanarak görüşme yapabilir misiniz? sorunu daha net bir şekilde anlayıp iletebiliriz.

ben de bugün kuracağım yeni sürümü önce bir data kısmını yedekleyeyim twrp den.

Hocam ben sürekli 2Gde kullanıyorum ses kısıklığı ben de var onun yanı sıra arada bir ekranda mesela boat browserda yeni sekme açarken yenisekme açma tuşu ve link ekranı siyahlaşıyor sanırım grafik sorunu bi nebze de olsa var
    Edit:Bir de bu sabah alarm çalmadı bazen çalmıyor alarma az kaldı diye bir mesaj geliyor ekrana sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidigo -- 12 Şubat 2014; 7:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Oo güncelleme gelmiş Ekranda yırtılmalar oluyordu önceki sürümde. Hala var mı?

Yok hocam, tarihe gömüldü o tür sorunlar

• cizkek_ kullanıcısına yanıt
    romu kurdum gapps yı yükledim google play yüklenmedi.Kendim interntten apksını indirip yükledim oda tam açılırken kapanıyo (Sadece play değil tüm google uygulamaları).Wipe davlik falan yapıp gapps tı tekrar kurdum yine olmadı cwm ti değiştirdim twzp mi ne dokunmatik olanı kurdum wipe işlemlerini yaptım romu tekrar kurdum gapps u kurdum gene google uygulamaları tam açılırken kapanıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

romu kurdum gapps yı yükledim google play yüklenmedi.Kendim interntten apksını indirip yükledim oda tam açılırken kapanıyo (Sadece play değil tüm google uygulamaları).Wipe davlik falan yapıp gapps tı tekrar kurdum yine olmadı cwm ti değiştirdim twzp mi ne dokunmatik olanı kurdum wipe işlemlerini yaptım romu tekrar kurdum gapps u kurdum gene google uygulamaları tam açılırken kapanıyo.

bende böyle bir sorun olmadı.

gapps dosyasını torrent ile indir.

sırasıyla şu yolu takip ettim

wipe işlemleri yaparak

cwmden BlePart recovery kurdum

tekrar wipe işlemleri yaparak

cwmden BlePart-23 kurdum

daha sonra pembe ekranı açıp TWRP Recovery yani seLinux ukurdum

tekrar wipe işlemlerini yaparak romu kurdum üzerine de hiç bir wipe işlemi yapmadan gapps kurdum.

bu yolu dene bence

• Bayağı bir düzelme var eski sürüme göre. Biraz daha düzeltse günlük kullanıma uyabilir. Router i 20-40Mhz e aldığımda bağlanmıyor. 20 yaptım düzeldi.
  • wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    dostum merhaba, son günlerde internetten biraz uzak kaldım da . arabaya veya hoparlöre ne ile bağlıyorsun? jak ile mi yoksa bluetooth ile mi?

--------------------------------------
    quote:

Bayağı bir düzelme var eski sürüme göre. Biraz daha düzeltse günlük kullanıma uyabilir. Router i 20-40Mhz e aldığımda bağlanmıyor. 20 yaptım düzeldi.

ilk mesaja ekleyeyim bunu, xdada da bayağı lafı geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizkek_ -- 15 Şubat 2014; 19:45:13 >
  • quote:

dostum merhaba, son günlerde internetten biraz uzak kaldım da . arabaya veya hoparlöre ne ile bağlıyorsun? jak ile mi yoksa bluetooth ile mi?

--------------------------------------
    quote:

Bayağı bir düzelme var eski sürüme göre. Biraz daha düzeltse günlük kullanıma uyabilir. Router i 20-40Mhz e aldığımda bağlanmıyor. 20 yaptım düzeldi.

ilk mesaja ekleyeyim bunu, xdada da bayağı lafı geçti

jak ile bağlıyorum :)

• KemalSanlii kullanıcısına yanıt
    batarya ve arama içi ses problemleri... eğer idare edebilirseniz ics e göre performansı daha iyi. 3 haftadır kullanıyorum, hala hayattayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

quote:

batarya ve arama içi ses problemleri... eğer idare edebilirseniz ics e göre performansı daha iyi. 3 haftadır kullanıyorum, hala hayattayım

Hocam yükledim :D çok güzel anlatmışssınız @Hobar da sağolsun çok yardım ettide yanlız ben titanium backuptan ayarları yüklemek istedim telefon afedersin mal oldu herşey durdu çalışmadı filan siz backup yaptınız mı hiç ?

Sistem ayarlarını titanium backup veya diğer programlar ile yedeklemeyin/geri yüklemeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

quote:

Hocam yükledim :D çok güzel anlatmışssınız @Hobar da sağolsun çok yardım ettide yanlız ben titanium backuptan ayarları yüklemek istedim telefon afedersin mal oldu herşey durdu çalışmadı filan siz backup yaptınız mı hiç ?

Sistem ayarlarını titanium backup veya diğer programlar ile yedeklemeyin/geri yüklemeyin.

hocam nasıl yapmak gerek lütfen bir tavsiyede bulunun diğer şekillerde çok zahmetli olabiliyor

Sistem ayarlarını kendiniz ayarlayın, 5 dakikalık iş zaten hocam

• Hocam geçen gün yazdığım ekran sorunlarına ait ekran görüntüleri
     [XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 [XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11

• simdi gorunce aklima geldi bende de bir uygulama icinden kameraya girip cikarken karisik bir durumda apex launcherda oluyor, ikonlar falan hep kayiyor ve golgesi yerinde kaliyor sadece. tesrkkutler ekran goruntusu icin, xdadaki feedback mesajina ekleyeyim.

• quote:

simdi gorunce aklima geldi bende de bir uygulama icinden kameraya girip cikarken karisik bir durumda apex launcherda oluyor, ikonlar falan hep kayiyor ve golgesi yerinde kaliyor sadece. tesrkkutler ekran goruntusu icin, xdadaki feedback mesajina ekleyeyim.

Tamamdır hocam.Hatırlattığım için sevindim :D
  • KemalSanlii kullanıcısına yanıt
    son sürümde misiniz? hangi dokunmatik panele sahipsiniz?
  • batarya ve wifi stabilliği sağlandı mı son sürümde ? Ayrıca son sürüm konu başındaki link midir ? test 4 zip dosyasını nasıl kuracağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ossquur -- 19 Şubat 2014; 14:20:41 >
  • Ossquur O kullanıcısına yanıt
    http://sourceforge.net/projects/cm-u8800/files/

altından son sürümü görebilirsin
    batarya ve wifi konusunda fikrim yok henüz denemedim
  • türkçe dil varmı birde test 4 zip dosyasını nasıl kuracağız :(
  • Ossquur O kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil seçeneği var. Test4 sadece 19.01.14 için olan bir güncelleme. 09.02.14 versiyonunu cwm yada twrp'den kurmanız yeterli olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.