Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende de oluyor aynı olay benimde dikkatimi çekti ama bende farklı farklı uygulamalar oluyor hep ama şarj kullanımı çok yüksek oluyor.

Bi de bundan önceki sürümü kullanan varsa sanki o sürüm daha hızlıydı. Son sürümde çok lag oluşuyor kullanımda özellikle bi uygulama kapatıp başkasına geçerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

Hocam bende de oluyor aynı olay benimde dikkatimi çekti ama bende farklı farklı uygulamalar oluyor hep ama şarj kullanımı çok yüksek oluyor.

Bi de bundan önceki sürümü kullanan varsa sanki o sürüm daha hızlıydı. Son sürümde çok lag oluşuyor kullanımda özellikle bi uygulama kapatıp başkasına geçerken.

Bence de hocam. Bunların olması oldukça ilginç umarım blefish bunları çözer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

Bence de hocam. Bunların olması oldukça ilginç umarım blefish bunları çözer.

Alıntıları Göster
    en son sürümü ilk çıktığından beri kullanıyorum. bataryayı acayıp bitiriyordu bende çinden yeni batarya sipariş geçtim bugün tam %100 dolu iken sabah saat 8de şarjdan çektim ve şuan %33 lerde şarj olayım. wifi açık değildi ekran parlaklığıda orta seviyenin biraz üstündeydi. Ama sürekli telefon görüşmesi yaptım oyun oynadım. Yeni batarya ile biraz iyileşmiş duruma geçti ama daha stabil hale gelemesi lazım. bazen dokunmatik algılamıyor. bazen açık olan uygulamaları kapatırken sıkıntı yaşanıyor ve en önemlisi karşı tarafın sesi çok az geliyor. sağlam bir güncelleştirme daha gelmesi lazım...
    benim aklıma gelenler şimdilik bunlar rom çok güzel ve kaliteli... Eğer yukarıdaki sorunlarımın çözümleri varsa bilen arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. Hayırlı geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

herşeyi yaptım google playı hala kuramadım

yaptıklarınızı adım adım anlatırsanız size yardımcı olabilirim :)

Alıntıları Göster
    Blefish den haber var mı arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

XDA da birşey yazmamış, ama github'daki ROM kaynak kodlarının grafik bölümünü 3 gün önce güncelledi. Köklü değişiklikler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

XDA da birşey yazmamış, ama github'daki ROM kaynak kodlarının grafik bölümünü 3 gün önce güncelledi. Köklü değişiklikler mevcut

tesekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

tesekkür ederim

Alıntıları Göster
    yüklemek için yeni sürüm bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sile

yüklemek için yeni sürüm bekliyorum.

Alıntıları Göster
    birisi kısaca nasıl auroraya dönebileceğimi anlatabirmi acaba .
    bir türlü çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aek42

bir türlü çözemedim.

eski cwm verisoyununu kur. normal rom gibi yükle. Ama tavsiye etmem. Günlük kullanım hızı olarak auroradan iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

bir türlü çözemedim.

eski cwm verisoyununu kur. normal rom gibi yükle. Ama tavsiye etmem. Günlük kullanım hızı olarak auroradan iyi.

batarya çok kötü gidiyor şuan en büyük sorun. yoksa çok hızlı bir rom.
  • quote:

quote:

quote:

bir türlü çözemedim.

Batarya eskimiş olabilir. Bir de kalibre etmeyi dene. Normal kullanımda bir günü çıkarıyor. Pil performansı çok iyi değil tabi orası ayrı. Ama 4.0 lı romların yavaşlığı insanı daha fazla sinir ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir türlü çözemedim.

Batarya eskimiş olabilir. Bir de kalibre etmeyi dene. Normal kullanımda bir günü çıkarıyor. Pil performansı çok iyi değil tabi orası ayrı. Ama 4.0 lı romların yavaşlığı insanı daha fazla sinir ediyor.

hocam önemli bi sıkıntı var mı romda

• quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

quote:

quote:

quote:

quote:

bir türlü çözemedim.

hocam önemli bi sıkıntı var mı romda

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89392161

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89392161
    Beyler batarya hala çok kötü. Bugün telefon uyarı verdi işte şarjınız %14 kaldı diye hemen şarja taktım. Taktığım an birden %0 a düştü şarj ,1 dakika sonra %91 e çıktı ve 2 dk sonrada %53 e düştü. Rom ilk çıktığında grafik hataları vardı ya onlar tekrar başladı ,ekranda garip şekiller çıkıyo falan rom gitgide kafayı yedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamiyette

Beyler batarya hala çok kötü. Bugün telefon uyarı verdi işte şarjınız %14 kaldı diye hemen şarja taktım. Taktığım an birden %0 a düştü şarj ,1 dakika sonra %91 e çıktı ve 2 dk sonrada %53 e düştü. Rom ilk çıktığında grafik hataları vardı ya onlar tekrar başladı ,ekranda garip şekiller çıkıyo falan rom gitgide kafayı yedi

Alıntıları Göster
    Beyler bende telefonumu güncellemek istiyorum ama hiçbir bilgim yok ve telefonumun sürümü 2.2.1 ilk günkü gibi internette 2.3.5 yükseltmek istiyorum ama dosyalar piyasadan silinmiş bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keptın61 -- 22 Mart 2014; 22:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Beyler bende telefonumu güncellemek istiyorum ama hiçbir bilgim yok ve telefonumun sürümü 2.2.1 ilk günkü gibi internette 2.3.5 yükseltmek istiyorum ama dosyalar piyasadan silinmiş bulamıyorum.

2.3.5 güncelleme dosyası linki;

http://www.mediafire.com/?ntjlxe1o191z0o7
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

2.3.5 güncelleme dosyası linki;

http://www.mediafire.com/?ntjlxe1o191z0o7

Teşekkür ederim

• Ben de kurdum herşey sorunsuz çalışıyor tabi pil ömrü bariz azaldı ama bir günü çıkarıyor, ben oldukça memnun kaldım Auroraya dönmem artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kurdum.ama stable olmadan tavsiye etmem.cogu ozellik calismiyor aurora ya gore.kisi listesi turkce karakterler gozukmuyor.son olarakta sarj hizla tukeniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McJoe

Ben de kurdum.ama stable olmadan tavsiye etmem.cogu ozellik calismiyor aurora ya gore.kisi listesi turkce karakterler gozukmuyor.son olarakta sarj hizla tukeniyor.
    takip, bi bütçe çıkarıp değiştiremedik telefonu :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.