Şimdi Ara

Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
37.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kolçaklar sağ sol yapmıyor diğerlerinden eksiği bu sadece sanırım. birde sırt bölgesi dar kıvrımlı olduğu için

boyun yastığı da yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Ağustos 2019; 22:28:21 >
  • Alan olursa inceleme bekliyorum,fiyatını hak ediyor mu acaba özellikle boyyun ağrısı yaşayanlar hangi koltuk kullanıyor sırtı destekleyen bişey arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Oyuncu koltugu alacaksanız arkası ızgaralı olanlardan alın bunlar terleti ve rahatsız eder ileride.
    İzgarali derken basganim?
    Örnek link verrmsn?
  • Fileli demek istemiş. Fileli sandalye diye ararsan bulursun bir sürü örnek
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    +1

Ben de aynı dertten muzdaribim. Sırt, boyun ağrıları için nasıl olur acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

İzgarali derken basganim?
    Örnek link verrmsn?

Alıntıları Göster
    Xdrive Sancak Oyuncu Koltuğu 969,03 TL (Kargo Bedava)

• fileli, bu model övülüyordu diğer konuda. bu tür koltuk kullanmadım hiç görünüşlerine bakınca rahat gözükümüyorlar ama herkes çok rahat olduğunu söylüyor

www.hepsiburada.com
    Seduna Thunder Pro | Beyaz | Yönetici Koltuğu | Ofis Çalışma Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/seduna-thunder-pro-siyah-yonetici-koltugu-ofis-calisma-koltugu-pm-HB00000EZDV5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Ağustos 2019; 1:9:7 >

• bu paraya bir 3'lü bir 2'li bir orta ayak koltuğu içeren, komple açılında 3 kişilik yatak olan L dizayn kanepe takımı aldım ikeadan.

bir sandalye 1000tl, adına gaming koy geçir, ederi maksimum 500 lira. parası çok olan akıllı bayılsın.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Benim oyuncu koltuğu oluşuyla işim yok şahsen. Boyum 1.90 ve normal sandalyeler küçük geliyor. Sırtım ve boynum açıkta kalıyor bir süre oturduktan sonra ağrı başlıyor. Büyük olan modeller de genellikle oyuncu koltuğu olanlarda mevcut. Söylediğiniz fiyatlara boyum için uygun bir öneriniz varsa hemen sipariş vereyim.
    kanepe ile sandalyeyi karşılaştırmak nasıl bir kafa? karşılaştıracaksan aynı ürünlerle karşılaştır bari. saatlerce kanepede oturup bilgisayar başında mı durmayı düşünüyorsun sanki, araba ile bisiklet karşılaştırmaktan farkı yok bunun

benzer ürün

• Arkadaşlar, sipariş verdikten benimde aklıma takıldı boyunluk kısmı firmaya mail attım üründe dahili boyun minderi bulunmaktaymış harici hareketli bel minderi bulunmaktaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

fileli, bu model övülüyordu diğer konuda. bu tür koltuk kullanmadım hiç görünüşlerine bakınca rahat gözükümüyorlar ama herkes çok rahat olduğunu söylüyor

www.hepsiburada.com
    Seduna Thunder Pro | Beyaz | Yönetici Koltuğu | Ofis Çalışma Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/seduna-thunder-pro-siyah-yonetici-koltugu-ofis-calisma-koltugu-pm-HB00000EZDV5
    Hocam bende araştırıken baktım bunlara ama plastik olduğu için güvenemedim, birazda kilolu biriyim çoğu arkadaşım fileli kullanıyordu başlığı olmayan çoğunda 1 yıl sonra kırıldı bağlantı yerlerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Benim oyuncu koltuğu oluşuyla işim yok şahsen. Boyum 1.90 ve normal sandalyeler küçük geliyor. Sırtım ve boynum açıkta kalıyor bir süre oturduktan sonra ağrı başlıyor. Büyük olan modeller de genellikle oyuncu koltuğu olanlarda mevcut. Söylediğiniz fiyatlara boyum için uygun bir öneriniz varsa hemen sipariş vereyim.
    1.87 boyunda arkadaşım kullanıyor gayet rahat demişti bir incele istersen,
    www.epttavm.com
    ePttAVM - xDrive Bora Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
    https://www.epttavm.com/item/43645883_xdrive-bora-profesyonel-oyuncu-koltugu-grisiyah

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

kanepe ile sandalyeyi karşılaştırmak nasıl bir kafa? karşılaştıracaksan aynı ürünlerle karşılaştır bari. saatlerce kanepede oturup bilgisayar başında mı durmayı düşünüyorsun sanki, araba ile bisiklet karşılaştırmaktan farkı yok bunun

benzer ürün
    bisikletin arabadan pahalı olması normal mi sence?

bir sandalye açılıp 3 kişilik yatak olabilen, eşya konulan bazalara sahip koskoca l köşe takımı ile aynı paraya olabilir mi?

demek istediğim insanlar kabulleniyor bu rakamları adamlar da satabildiği sürece ittiriyorlar.

bi link at hele 1000e öyle koltuk varmıymış
  • diğer modeller de yukko da uygun bu arada (+90tl kargo var), gizli sekmeden üye olup 850/45 yada 1250/75 indirim kullanabiliyorsunuz

• TTengilimoglu T kullanıcısına yanıt
    Bel ve boyun minderi var mı yani?
  • Ben de bu ürüne çok baktım ama bel ve boyun desteği dahil değil diye göz ardı ediyorum. Hatta konu açtım şu şekilde

https://forum.donanimhaber.com/rampage-kl-r40-mi-xdrive-1453-mu--139555056#139555056

Ben de yardık ve tavsiye bekliyorum sizden.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.