Şimdi Ara

XDuoo x2 için kulakiçi kulaklık tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi xduoo x2 ve sansa clip+ için kulakiçi kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var. Şu anda kulaklık olarak V-Moda faze kullanmaktayım. Mp4nation'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. 50-60 doları geçmeyen (150 lira diyelim düz hesap), rock müzik için uygun (bass manyağı olmayan), ve tabi ki v-moda'dan daha iyi performans verecek kulaklık tavsiyelerinizi benden esirgemeyin. Özellikle enstrüman ayrımı ve sahne konusunda fiyatına göre iyi olan modeller tercih sebebidir. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 10 Haziran 2015; 22:26:05 >

• Ostry KC06, Havi B3 Pro I
  • Heartseeker kullanıcısına yanıt
    Her ikisini de kullanmış ve incelemiş biri olarak diyim ki Havi b3 pro I kesinlikle.
    Normalde güç isteyen Havi, X2'nin sağlam çıkışı sayesinde (250mW@32ohm), kendini daha iyi gösterecektir.
  • Tavsiyeler için teşekkürler. Araştırıyorum bahsettiğiniz kulaklıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Her ikisini de kullanmış ve incelemiş biri olarak diyim ki Havi b3 pro I kesinlikle.
    Normalde güç isteyen Havi, X2'nin sağlam çıkışı sayesinde (250mW@32ohm), kendini daha iyi gösterecektir.

üstat haklı havi b3 , x2 gibi fiyatının çık üstünde bir kulaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havi güzel de, şu kablonun kulak üstünden geçtiği tasarımları hiç sevemedim. Yine de yazdım bir kenara tabi.

Ekleme: Düz de kullanılabiliyormuş, şimdi gördüm. :)

Ekleme 2: 1000. mesajım hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 13 Haziran 2015; 12:04:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.