Şimdi Ara

Xena: Warrior Princess altyazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dizinin 5. ve 6. sezon tr altyazısı yok, bu yüzden ben çevirmeye başlamayı düşünüyorum ama 12. sınıfım(yaşıma bakıpta ingilizcemin kötü veya yetersiz olduğunu düşünmeyin ;)) ve zamanım çok az. Bugün başladım ama iki sezonu bu yoğunlukta 2 haftada tek başıma bitiremem. Altyazı tecrübem var, eğer bana yardım etmek isteyen olursa bana forumdan yada mailimden ulaşsın. Ufak bir yardımla iki sezonun çevirisini tamamlayabileceğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 28 Ocak 2011; 21:08:49 >

• İlk 4 sezonun bölümleri ve alt yazıları varmı sende? Ben o kadar aramama rağmen bulamamıştım:) Aslında iyi düşünmüşsün umarım yardım eden birini bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

İlk 4 sezonun bölümleri ve alt yazıları varmı sende? Ben o kadar aramama rağmen bulamamıştım:) Aslında iyi düşünmüşsün umarım yardım eden birini bulursun

Evet bende var ilk 4 sezon ama divxplanet'ta bulabilirsin. İnş. bulurum birini yoksa bitirebileceğimi zannetmiyorum. İlk bölümün çevirisi zaten nette mevcut, şimdi 2. bölümün çevirisinide bitirdim.

Yardım edecek birisi olursa gerçekten iyi olur, senkron bilgisi falan olması gerekmez onları ben hallederim. İng. altyazısı var zaten ondan çeviriyorum. Zor bölümleri ben çeviririm, geri kalanını orta seviye ingilizcesi olan biri yapabilir. Yaklaşık 30 bölüm civarında ben çeviririm, geri kalan 10-12 bölümünü çevircek biri varsa arkadaşlar çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 28 Ocak 2011; 22:39:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.