Şimdi Ara

xenon kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba bu modifiye hakkında bir bilgim yok bir şey soracağım?
    bu xenon kitiyle xenon far aynı şeyler mi? arkadaşın biri xenon kiti satıyormuş da ne kadar civarı bir de bu xenon kitler onun fiyatını ögrenebilir miyim ? bu arada aracım leon teşekkürler

• öncelikle merhaba Xenon kit; aracı aldıktan sonra (aracın üstünde xenon yoksa)takılır ama merceksiz olur tabi merceklide taktırabilirsin ama fiyatı biraz pahalı olur.Bende merceksiz xenon kit var daha sonradan taktırdım tabi ve sarı ampullere göre çok şık duruyo.Gelelim normal xenonlara bunlar aracın üstünde fabrika çıkışı olarak oluyo.Mercekli+far yıkamalı+farların derecelerini kendi ayarlıyo.(1-0-2 gibi dereceler varya sarı farlarda.)Xenon kit kalitesine göre değişiyo ama eğer düşünürsen ben 200 tl ye 2 yıl garantili taktırdım.Bide bu xenon kit i takarken makine falan takıyolar o akımı kendi ayarlıyo onunda garantisi var yani eğer düşünürsen yerin adını verebilirim ben istanbuldayım.Çekilmiş resimleri yok aracın ama internette zaten görmüşsünüzdür xenon kit taktırınca araç çok şık duruyo ama diğer araçların gözünü kamaştırıyo.Tabiki en sağlıklısı xenon ama 1.000 tl den aşağıya bulamadım piyasada.Bide bu beyaz ampul takılıyo 20 tl falan ama tavsiye etmem arkadaşımda var memnun değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: quar3sma

arkadaşlar meraba bu modifiye hakkında bir bilgim yok bir şey soracağım?
    bu xenon kitiyle xenon far aynı şeyler mi? arkadaşın biri xenon kiti satıyormuş da ne kadar civarı bir de bu xenon kitler onun fiyatını ögrenebilir miyim ? bu arada aracım leon teşekkürler

• İstanbulda nerde taktırdınız??
  • eliftuning de
    quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

İstanbulda nerde taktırdınız??
  • ya arkadaşlar benim arabama uygun xenon neden yok???
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

ya arkadaşlar benim arabama uygun xenon neden yok???

Arkadasım senin araban ne marka birde arabanın ampullerinin modeli nedir soylersen yardımcı olabilirim yani h7 mi h1 mi 9004 mü 9007 mi?
  • onun derdi başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    5 yıl önce açıldı
    307'ye xenon tip far ampul
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşalar aracım doblo ve xenon taktırmak istiyorum.biçok marka ve değişen fiyatlar var tabi.monza fiyat açısından uygun geldi.bilgisini olan veya kullanan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

arkadaşalar aracım doblo ve xenon taktırmak istiyorum.biçok marka ve değişen fiyatlar var tabi.monza fiyat açısından uygun geldi.bilgisini olan veya kullanan var mı?

selamlar

doblonun standart haline xenon kit takılamıyor. xenon ampulünün boyunun uzun olması sebebiyle far şapkasına çarpıyor. tek seçenek şapka söküldükten sonra takılabilir. onu da tavsiye etmem. doblonun far çanakları dışarıda olduğu için farın üst çizgisi ortalama bir apartmanın 4. katına vuruyor neredeyse.

yine de taktırmak isterseniz 3x xenon kitini montaj dahil 200 tl ye teslim ederim size. emin olun monza 3x in eline su dökemez. fason üretilen kalitesiz bir markadır. piyasada çok duyulmasının ve kaliteli sanılmasının sebebi yaptığı reklamlardır.

daha detaylı bilgi isterseniz p.m. den ulaşabilirsiniz bana.

iyi günler

saygılar...

• Cyclone alcktım bi abi Bertone önerdi tanıdığında varmıs 150 tl ye vercek ne yapiim cok acil yardım arkadaslar...
  • dobloya takacaksan hiç bulaşma . far şapkasını sökmeden takamazsın. o zaman hem önünü göremezsin hemde karşıdan gelenler iyi şeyler düşünmeyecektir. mercekten başka çözümü yok doblo için xenonun
  • wala sapkayla taktık impress güzelde oldu.. fotolara doblo teamden bakabilirsin
  • hadi be valla 3 senedir arıyorum kısa ampullü xenon kitini ama bir türlü bulamadım. en az 15 tane marka denedim hiçbiri oturmadı. peki şapka ile arasında ne kadar mesafe var? en az yarım cm olması gerekiyor. mesafe bundan az ve ya şapkaya değiyorsa görüntüde problem olacaktır ve ampulün ömrü çok kısalacaktır. ben atlayım bizim takıma bi
  • arkadaşlar merhaba.aracıma xenon kit ve angel eye taktırmayı düşünüyorum.aracım 2004 model golf 5.angel ve xenon kite en fazla 700 lira cıkabilirim.hangi markaları tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.degerli görüşleriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

hadi be valla 3 senedir arıyorum kısa ampullü xenon kitini ama bir türlü bulamadım. en az 15 tane marka denedim hiçbiri oturmadı. peki şapka ile arasında ne kadar mesafe var? en az yarım cm olması gerekiyor. mesafe bundan az ve ya şapkaya değiyorsa görüntüde problem olacaktır ve ampulün ömrü çok kısalacaktır. ben atlayım bizim takıma bi

Yarım cm rahat vardır ya, bi sorun yok impress fotolarada baktıysan..
  • mrb, 2001 model pegeout 206 nin far ampul tipi nedir bide hangi xenon tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.