Şimdi Ara

aksesuar kayış kiti ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar megane 2 dci 120bin bakımına gırecek , dısarda ustaya yaptıracagım , 60 binde degısenlere baktım aksesuar kayıs kiti yazıyor bu parca ne işe yarar, devir daim pompası bunun ıcıne dahıl mı ?
    triger kayısı v kayısı aldım , bi de her 15bınde alınan yag fıltre vs aldım ,diskler balatalar 100binde degısmıstı '
    son olarak ankarada dısarda ne kadar ucrete montaj yaparlar , işciliği kaç eder bu işlerin ? tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksesuar kayışı eski tabirle V kayışıdır. Devirdaim pompası hariçtir. Alternatör, klima kompresörü ve krankı çevirir.
    Ağır bakımı sanayide ortalama 150-200 TL aralığında işçilikle yaptırabilirsiniz, parçalar size ait olmak kaydıyla.
  • tskler ben 150 ye anlasmaya calışim oyleyse renault bılen usta da bulmak lazım gerci

• quote:

Orijinalden alıntı: useru

Aksesuar kayışı eski tabirle V kayışıdır. Devirdaim pompası hariçtir. Alternatör, klima kompresörü ve krankı çevirir.
    Ağır bakımı sanayide ortalama 150-200 TL aralığında işçilikle yaptırabilirsiniz, parçalar size ait olmak kaydıyla.

yalnız soyle bişey var ınternette aksesuar kayıs kiti diye arattıgımda 200 tl ve uzerınde fıyat yazıyor ben mais marka v kayısının25 tlye aldım bı gariplik var

• V kayışının fiyatı o kadar. Yanlışlık yok merak etmeyin. Kesinlikle devirdaim pompasını değiştirin benden size tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

V kayışının fiyatı o kadar. Yanlışlık yok merak etmeyin. Kesinlikle devirdaim pompasını değiştirin benden size tavsiye.

işte demekki aksesuar kayış kiti v kayışı degıl , fiyatı niye 200-300 tl olsunki yoksa , bı arada devir daim pompası 60binde de değişmemiş arızasız 120bin yapabiliyormus demekki 180 bini de yapar diyip risk mi alsam ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: staphilococh

quote:

Aksesuar kayışı eski tabirle V kayışıdır. Devirdaim pompası hariçtir. Alternatör, klima kompresörü ve krankı çevirir.

yalnız soyle bişey var ınternette aksesuar kayıs kiti diye arattıgımda 200 tl ve uzerınde fıyat yazıyor ben mais marka v kayısının25 tlye aldım bı gariplik var

Kayış kiti denildiği zaman içeriğinde sadece kayış yok, rulmanlar da var. O yüzden kit halinde fiyatı yüksek. Yoksa sadece kayış 20-25 TL.
    Mesela şu linkteki kittir.
    http://www.otoyedekparcaonline.com/?inc=urun_detay.inc&kimlik=2251&title=ALTERNATOR%20KAYIS%20KITI%20(RENAULT:%20MEGANE%20CLIO%20II%201.6%2016V%20K4M)

Triger değişirken yani hazır açılmışken devirdaimi de aradan çıkartın derim, değiştirmeyip devirdaimde oluşacak sorun yüzünden tekrar triger kayışını yenilemeniz gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi useru -- 18 Ekim 2012; 14:00:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG Kiti Değiştirmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kayış kiti denildiği zaman içeriğinde sadece kayış yok, rulmanlar da var. O yüzden kit halinde fiyatı yüksek. Yoksa sadece kayış 20-25 TL.
    http://www.otoyedekparcaonline.com/?inc=urun_detay.inc&kimlik=2251&title=ALTERNATOR%20KAYIS%20KITI%20(RENAULT:%20MEGANE%20CLIO%20II%201.6%2016V%20K4M)

Triger değişirken yani hazır açılmışken devirdaimi de aradan çıkartın derim, değiştirmeyip devirdaimde oluşacak sorun yüzünden tekrar triger kayışını yenilemeniz gerekecektir.

sonuc olarak benim aldıgım triger ve v kayıs yeterli mi ? o rulman dedıklerınızı de mı almam lazım ? devir daim pompasını da alacagım risk buyukmus ,

• quote:

quote:

quote:

quote:

sonuc olarak benim aldıgım triger ve v kayıs yeterli mi ? o rulman dedıklerınızı de mı almam lazım ? devir daim pompasını da alacagım risk buyukmus ,

Yeterlidir. Rulmanları kontrol ettirin, aşınmaya bağlı olarak çatlama v.s varsa onları da yenilerseniz uzun süre sıkıntısız binersiniz.

• Kontrol ettirin bence o kadar detaya girmişken rulmanları da aradan çıkartın kafanız rahat olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.