Şimdi Ara

Lastik Tamir Kiti Şişirici Sprey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
38.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünler hakkında tecrübeniz var mı ? Özellikle lpg li araçlarda bagaj kapasitesi sorunu oluyor . stepne yerine bu kitlerden kullanmak istiyorum . fakat biraz araştırdım , bu kitler kullanılınca lastik bir daha kullanılamıyor , lastiğe zarar veriyor , temizlenemiyor vb. şeyler okudum . Eğer boyle zararlı etkileri yoksa bunlardan bir tane alıp stepneyi eve bırakacağım . Nihayetinde şehir içi kullanıyoruz aracımızı , lastik patlasa en yakın tamirci bir kaç km uzaktadır .

Bu konu hakkındaki bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var .

Lastik Tamir Kiti Şişirici Sprey

• ben de bu sprey kullanıldıktan sonra lastik kullanılamaz hale geliyor diye biliyorum..

ama bir arkadaşım, sprey sıktığı lastiği 4 aydır kullanıyor..''valla gayet de iyi'' demişti..
  • Benim stepne yerinde tüp var, bagajda kabin var. Sonuç olarak stepneye yer kalmıyor. Bende alternatif olarak bu spreyden aldım bir adet. Bir adet daha almayı düşünüyorum. Fakat lastiğin bir daha kullanamaz duruma geldiğini bilmiyordum.

Şu maksimum 80 kmh ile gidilen stepnelerden almayı düşünürüm eğer lastiğe zarar veriyorsa. Michelin Primary lastik kullanıyorum çöpe atmak istemem
  • Spreyin amacı siz lastikçiye gidene kadar sorunsuz ilerlemenizi sağlamak.Kalıcı çözüm değil sonuçta lastiği değiştirene kadar zaman kazandırıyor size.
  • kimisi zararlı diyor kimisi zararsız diyor . Koca forumda yok mu hiç kullanan ?
  • Bende de var bundan. Lastiğe zarar vermiyor diye okudum üstünde.
    Lastikçiye gidince bundan kullandığınızı söyleyin demişler. Sanırım onlar temizliyorlar.

-o-

Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama. Bi tane kompresör var, onu kullanıyorum. 2-3 gün önce koca bi vida batmıştı tekere, bugün hava inmişti biraz. komresörle hava bastım, müsait vakitte gitcem...
    http://urun.gittigidiyor.com/KOMPRESOR-LASTIK-SISIRME-DBK-MINI-KOMPRESOR_W0QQidZZ29245199
    şöyle birşey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Tamir Kiti kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Lastik değişimi ve sibop
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende stepneyi eve bırakıp bunu taşıyanlardanım. Sadece şehir dışına çıkacağım zaman stepneyi yanıma alıyorum. Şehir içindeyken spreye güvenmeye devam
  • bende almıştım,geçen sıcak havlarda bagajda sıcaktan kaçırmış bagaj döşemesine akmış,demekki kaliteli almak lazım
  • Tavsiye edebileceğiniz markaları da sorayım o zaman .
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-lpg-taktiranlara-pratik-cozum-kucuk-stepne-31200868/detay?

Bence spreyden daha güvenli ve sağlıklı olan bu stepneyi öneririm sonuçta spreyle fazla gidemezsin bununla şehir dışına bile çıkabilirsiniz.
  • Az önce satın aldım net üzerinden, bijonlarım alyan olduğu için ben açamıyorum stepnem olsada.
    Bu arada o alyanı da bulmam lazım, nerden bulucam
  • En güzel çözüm bu stepneler gibi fakat fiyatlarıda pek düşük değil. 16" janta uyumlu modele 200 TL fiyat çekiyorlar.
    Sanırım daha çok yaygınlaşmadığı için elinde bulunanlar fahiş fiyatlara satmaya çalışıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Az önce satın aldım net üzerinden, bijonlarım alyan olduğu için ben açamıyorum stepnem olsada.

Allen Anahtar
    setini "Ne Alırsan ..." cılarda bulabilirsiniz rahatlıkla. Fiyatları 5-10 TL civarıdır. Tabi kaliteli bir takım olsun diyorsanız 20-30 TL civarına da çıkabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Az önce satın aldım net üzerinden, bijonlarım alyan olduğu için ben açamıyorum stepnem olsada.

Allen Anahtar
    setini "Ne Alırsan ..." cılarda bulabilirsiniz rahatlıkla. Fiyatları 5-10 TL civarıdır. Tabi kaliteli bir takım olsun diyorsanız 20-30 TL civarına da çıkabilir...

Onlar düz değil "L" şeklinde oluyor. Bana düz lazım.. Ayrıca üzerine bijon anahtarı takıp, gerekirse üstünde tepinmek gerekicek. Çat diye kırılmaması lazım

•  Lastik Tamir Kiti Şişirici Sprey
  • Yok mu kullanan , bilen ?
  • ben kullanıyorum çokta memnunum geçen sene yazın araba ilk aldım zaman vida girmişti bagajda tesisat bas falan oldu için istepne kullanamıyorum o sira bu tüplerden bi tane sıktım sonra bezincide hava bastım ve hala aynı lastikle devam tamirci falan gitmedim vida lastikte hala duruyor en ufak hava kaçirmiyor
  • Bagajda aynı sorun var LPG...

Bende aldım araştırıp, lastik daha kullanılamıyor diye birşey yok. boşken basılıyor ıcıne 20 psi basınc sağlıyormuş ortalama en yakın lastikçiye kadar normal hızda gidin diyor kılavuzunda.

forumlarda çok araştırdım almadan en fazla bazılarını kotu koktugu lastikçilerin onarmak istemedgini duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firarim19

Bagajda aynı sorun var LPG...

Bende aldım araştırıp, lastik daha kullanılamıyor diye birşey yok. boşken basılıyor ıcıne 20 psi basınc sağlıyormuş ortalama en yakın lastikçiye kadar normal hızda gidin diyor kılavuzunda.

forumlarda çok araştırdım almadan en fazla bazılarını kotu koktugu lastikçilerin onarmak istemedgini duydum.

teşekkürler ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.