Şimdi Ara

Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
13
Favori
206.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2011 BMW e87 aracımın xenon performansından memnun değilim.Ampülleri yenilemek istiyorum.Hangi marka hangi tip ampül almalıyım?Teşekkürler.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Paraya kiyarim derseniz philips 4300k d2s alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

Paraya kiyarim derseniz philips 4300k d2s alın

Parası çok mühim değil de uyup uymayacağı ve sorunumu çözüp çözmeyeceğini bir bilsem.

Sizin bahsettiğiniz ampül bu mu?

urun.n11.com
    Oto Xenon Far Fiyatları & Markaları - n11.com
    http://urun.n11.com/xenon-far/photon-philips-d2s-4300k-oto-xenon-zenon-ampul-P13099444

• ecay kullanıcısına yanıt
    Hayır bu değil. Benim bahsettiğim saf Philips bu ürün yan sanayisi gibi birşey. Orjinal philips alırsanız 4300kelvin değerinde sizi mutlu eder. Gidipte 6000k almayim bembeyaz diye. Güzel aydınlatma yapmaz. Hele hele 8000k sakın almayın. Yurtdışından almanızı tavsiye ederim. Ebaydan

• quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

Hayır bu değil. Benim bahsettiğim saf Philips bu ürün yan sanayisi gibi birşey. Orjinal philips alırsanız 4300kelvin değerinde sizi mutlu eder. Gidipte 6000k almayim bembeyaz diye. Güzel aydınlatma yapmaz. Hele hele 8000k sakın almayın. Yurtdışından almanızı tavsiye ederim. Ebaydan

Hocam buna ne dersiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/philips-x-treme-vision-d1s-blister-paket-1-adet-207572005

Bu arada
    philips
    Which car bulb for your vehicle ? | Philips Automotive
    http://www.philips.co.uk/c-m-li/car-lights/product-selector.html#

bu linke göre benim araç D1s çıkıyor ama tam çözemedim D1s mi D2s mi?Anlamanın yolu var mdıır?

• merhabalar ben golf 7 sahibiyim arac confort line oldugundan icinde haloje. farlari ile geldi mercekde yok uzerinde ben farlari tamamen degistirip uzerine gti u led bi xenon takmak istiyorum orjinalleri cok pahali ama yan sanayide uygun fiyatlari bu islemin cikarabilicegi ne gibi sorunlar var satici dahil bana onermedi yapmami .

verdiginiz bilgiler icinde ayrica tesekkur ederim.

• 15000 k lık xenon motorum var buna ben 30000 k lık xenon ampülü taksam çalısırmı ?
  • Banada ucuz çin malı kit lazım HID deniliyor sizce hangi marka almalıyım?Ampül H1 araç:2011 bravo
  • Dostlar yardim lütfen... Aracım 2013 model Kia Ceed Premium donanım.. Mercekli far var üzerinde ama aydinlatmasindan hiç memnum değilim.. Ne yapmam gerekiyor yardim edin.. Ne alayim nerden alayim nasil yapayim kendim yapabilir miyim ?? Verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

• Aracınız mercekli xenon mu? yoksa mercekli halojen far mı? önce onu tespit etmek gerekiyor. Eğer halojen ise merceklerinizi bi-xenon mercekle değiştirebilirsiniz bu biraz maliyetli kendiniz yapabilirseniz ki oda iyi el işçiliği gerektiriyor. Yada halojen mercekleriniz kararmıştır temizleyip performans ampülü deneyebilirsiniz. Ayrıca far ayarlarınızıda kontrol ettirmekte fayda var.
  • Aracım şu şekilde mercekli far fakat xenon değil sarı aydınlatıyor ve sellektör etkisi pek iyi değil. Buna xenon taksak sıkıntı olur mu uyup uymama gibi bir olayı var mı

Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda
  • Xenon Mercek kullanıcısına yanıt
    benim aracım mercekli d2s ampüllü xenon.bu xenon ampülleri çıkarıp güçlü bir led ampül taksam xenon ampülden daha iyi verim alabilirmiyim.daha önceki aracımda h7 xenon vardı ama merceksizdi onları led yapınca çok memnun kalmıştım.
  • Merhaba iyi geceler Ford transit custom 2015 model panelvan aracıma xenon taktırmak istiyorum her modeli desteklemiyor hangisini önerir siniz
     Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda

• Xenon Mercek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar 2004 getz var bende. görselde gördüğüm getz far var ikili yapılmış. Çok güzel duruyor. Gaziantep deyim. far alıp göndermem mi gerekiyor. Oradan hepsini yapıp mı gönderiyorsunuz.. Ödeme nasıl oluyor. Fiyat nedir hocam. Bilgilendirirseniz sevinirim
  • bi-xenon mercekler balast gerektirir mi ?
    LED ampülleri kullanabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.