Şimdi Ara

Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
13
Favori
206.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi-xenon ve angel uygulaması yapılabilir mi? sıkıntısız şekilde çalışır mı? muayeneden geçer mi?
    bu işi profesyonel şekilde ankarada kim yapar
  • Xenon Mercek kullanıcısına yanıt
    s.a. Bende Hyundai Accent var 1998 GLS aynı far sistemini uygulayabilirmisin.? Maliyet ne olur.?
  • serco_ecz kullanıcısına yanıt
    55w.xenon aldatmacadan ibarettir.Bütün xenon ampüller 35w.güç çeker.Araçlardaki halogen ampüller 55w.olduğundan eğer araç lambaları yaktığınızda 55w. bir güç çekilmez ise ampül patlak arızası veriyor.Her araçta bu can-bus arıza tesbit sistemi yok.Aracın bilgisayarını kandırabilmek için xenon ampüllerin balastına ilave 20 w güç çekecek direnç bulunuyor.Bu şekilde sistem 55 w.oluyor.
  • Mercek halojen H7 farlı passat aracıma night breaker mi taksam yoksa xenon kitmi taksam çok farkeder mi? Ne tavsiye edersiniz?
  • Halojen mercekli fara xenon dönüşümü yapıldığında mercek 1-2 ay içerisinde kararıp aydınlatmayı bozuyor. Çünkü mercek xenon ampulün oluşturduğu ısıya dayanıklı değil. H7 beyaz ampul daha iyi olacaktır yada iyi bir yerde bi-xenon mercek dönüşümü yaptırıp daha sonra xenon kit takmanızı öneririm
  • Anladım tedekkur ederim Ben bir cift osram alayım en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arakadaslar bende 2015 nisaan juke var gunduz farlari beyaz ancak normal gece farlari sari bunun icin exonon taktirmak istiyorum bu konuda bilgimde yok biraz arastirma yaptim mercekli ve merceksiz exononlar varmis ben aracima hangisini taktirmaliyim ve bunun icin aracin farinin komple degismesi gerekiyormu yoksa sadece icine montaj mi yapiliyor yardimci olurmusunuz....

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    h7 tip xenon hiçbişey yapmaz hocam benim araçta 2 senedir takılı sıkıntı yok muayeneye girerken söktürüyorum sadece.adı üstünde h7 tip h7 merceğe uygun bu konuda birsürü bilgi var forumda okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz xenonmercek die bi arkadaşın konusuydu sanırım baya bu konularda uzman kararma solma vs asla yok halojene para vermeyin nightbreaker unlimited aldım ama bir xenon değil hele 4300 k hiç değil yağmurda alayı vasat onu diyebilirim
  • Bu kitler araca ozelmi universal mi? 2004 passat icin hangi marka model uygundur?

• xenonmercek bey kayıplara mı karıştı? bayadır girmemiş foruma.
  • benim amerikan parkın bi tanesi komple söndü nerede acaba sorun hiçbir şekilde yanmaz oldu önce yanma şiddeti düştü şimdi hiç yanmıyor
  • XENON ZÜNDGERAT (XENON FAR ATEŞLEYİCİ)

merhaba elimde bu parça mevcut aracımın sağ farı yanmıyordu elektirikçi arızanın bu parçada olduğunu söyledi bende araştırmaya başladım renault servislerinde 800 TL'ye satıldığını öğrendim bende bu parayı vermemek adına çıkmacılara baktım malesef bulamadım servis dışında bir yerden daha ucuza alabilirim umuduyla sıfırına baktım yine bulamadım sonrasında yaptığım araştırmada bu parçanın yurt dışında daha ucuz olduğunu öğrendim ve slovakyadan getirtdim aracıma taktığımda sorunun bu parçada değil beyinde olduğunu öğrendim beyini tamir ettirdim ve farım yanmaya başladı yani sorunlu parça bu değil beyinmiş dolayısıyla elektirikçinin yanlış bilgi vermesi sonucu elimde 1 adet fazladan bu parçadan bulunuyor şu an görevi beyinden gelen elektiriği xenon ampulüne iletiyor Türkiye'de çıkmasını bulmak zor sıfırı sadece servislerde var oda şu an 800 TL lazım olan biri var ise makul bir fiyata vereceğim

iletişim için 506 180 23 79

Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Beyler hayırlı akşamlar. Bugün aracımın sislerine xenon taktırdım fakat bi kaç sorunum var.Öncelikle sisleri açtığımda sol taraftaki xenon 2 3 kere patlayıp sonra normal haline dönüyor , sağ tarafta böyle bi sıkıntı yok.Birde farlarda dalgalanma var araç rölantideyken gezerken ve durup gaz verdiğimde bariz bir şekilde hissediyorum dalgalanma olduğunu.Bazı kişiler sorun ampülde diyor bazılarıda balastı değiştir diyor.Bu sorunları nasıl çözebilirim ?

• 2012 Model Toyota corolla elektrikli aracıma mercekli bi-xenon kit taktım. Videoda da görebilirsiniz küçük küçük titremeler var ışıkta zamanla geçer mi? Lambada mı? Lamba sürücüden mi? problem teşekkürler. Ustalardan yorum bekliyorum.

https://youtu.be/-NbSjFrSnoA

Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 5 Aralık 2015; 13:38:50 >

• dostlar megane 2 aracımdaki mercekli xenon kırpma yapmaya başladı sarsıntıda yanıp söner gibi anlık kırpma yapıyo
    bi kabloda temassızlık filanmı vardır acaba xenon kite ulaşmak için tampon ve farın sökülmesi gerekiyom daha basit bi çözümü varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_maske

xenonmercek bey kayıplara mı karıştı? bayadır girmemiş foruma.

Kesin birisi kırmış yada kızdırmıştır. Forumda insanlara bişey anlatmak paylaşmak ne zor arkadaş. Her lafta adam seni yalancı durumuna düşürmeye çalışıyor. Bu nasıl bişey ya?
  • vedatkerem V kullanıcısına yanıt
    aynen öyle gg den cevap veriyor bana saolsun çok yardımcı oluyor
  • Arkadaşlar merhaba 2005 Classic II Astra'mda Halojen H7 sarı farlar var gece sürüşlerinde xenon'lu araçtan inip benim arabaya binince kör gibi kalıyorum far camları temiz zaten yeni değişti. Aracın bildiğim kadarı ile xenon'lu versiyonu mevcut fabrika çıkışı ancak kaliteli orjinal xenonlar bir hayli masraf çıkartıyor far yıkama, mercek vs. bunun yerine H7 Philips diamond vision, extreme power, gibi beyaz görünümlü kaliteli halojenler kullansam görüş azlığı sıkıntım azalır mı. Yada halojene mercek alsam maliyeti nasıl olur ? Şimdiden teşekkürler...
  • Selam. H7 Philips konusunu bende merak ettim sen alıp takıp denesen ve sonuçlarını bizimle paylaşsan çok memnun olurum. Bi arkadaşım BMW aracına taktı memnun. Eskiye göre baya iyi diyordu.
  • Merhaba Arkadaşlar,

2010 Mazda 3 aracıma Bi-xenon uygulaması yaptırmak istiyorum. Elim de iki adet bmw 5.20 mercekleri vardır. Mevcudu mercekli xenonlu ama ışık yetmiyor artık. Kısacası izmirde yaşıyorum ve günlerdir uygulama yapacak bir yer arıyorum ama maalesef bulamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.