Şimdi Ara

Xeon 2678 v3 sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Günlük kullanım için alınacaksa tamamen katılıyorum söylediklerinize. Bende 1 ay önce 10100f sistem topladım.
  • Buneyabyll B kullanıcısına yanıt

hocam psikolojik olarak i3 sınırını aşamıyorum ben nedense muhtemelen dar bakıyorum ama aşamıyorum da :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Buneyabyll

Günlük kullanım için alınacaksa tamamen katılıyorum söylediklerinize. Bende 1 ay önce 10100f sistem topladım.

Bahsettiğimiz işlemci 4 Core 8 Thread 3.6 Ghz 4.3 Turbo

Ortalama 1080p oyun performansı aşağıda

GTX 1650 Super (>RX 580 / 1060 6GB) i rahatlıkla besliyor hatta ortalama %50-60 gibi çalışıyor.

Xeon 2678 v3 sistem
  • xenon e5 2678v3 ve huananz gaming x99 tf getirttim. şuan yolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

xenon e5 2678v3 ve huananz gaming x99 tf getirttim. şuan yolda

Cok iyi yapmissiniz.Bedavaya super perf. Hayirli olsun.

Kaca geliyor?

• huso kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkürler.

1570 TL ürünün kendisi(anakart + cpu). daha Türkiyeye girmediği için vergiyi bilmiyorum. 300 lira bile gelse bence çok iyi fiyat. hem ddr3 hem ddr4 desteği, 3 slot m2, 2x x16 1x x4 pciex extra da 2 tane x1 slotu var. bu paraya Türkiyede toplayacağım sistemden ne hayır gelir ki Xeon 2678 v3 sistem 

• quote:

Öncelikle teşekkürler.

1570 TL ürünün kendisi(anakart + cpu). daha Türkiyeye girmediği için vergiyi bilmiyorum. 300 lira bile gelse bence çok iyi fiyat. hem ddr3 hem ddr4 desteği, 3 slot m2, 2x x16 1x x4 pciex extra da 2 tane x1 slotu var. bu paraya Türkiyede toplayacağım sistemden ne hayır gelir ki  

M2 si vs de var.X99 Anakart alayim desen 2. El duzgun bir boarda 2000-3000 isterler.İyi yapmissiniz.Gule gule kullanin.

• Çinli anakartlar problemli bence.

E5-2699 V3 ve Asus Rampage V kullanıyorum, 128 GB RAM sıkıntısız.

Gene E5-2697 v2 ve Asus P9x79 Pro var 64 GB RAM ile. (7 yıllık anakart)

Kaliteli markalardan şaşma derim yoksa anakartta problem demek ona bağlı her şeyin tehlikede olması demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 28 Ocak 2021; 13:51:50 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

eski p9x79 pro kullanıcısıyım. illallah dedirtti, bir daha evime sokmayacağım bir kart 😅 i7 4820k ile kullanıyordum 2014 2015 yıllarında.

şuanda kullanmakta olduğum gigabyte anakartımı ve xenon x5482 işlemcimi de 2015 yılında aliexpresden almıştım. hatta sıfır bile değillerdi, hala kullanıyorum.

açıkçası da memleketteki kullanıcılardan daha güven veren bir firma aliexpress. seti aldığım yerde huananzhi official satıcısı zaten.

piyasa almış başını gidiyorken ben bu ülkeden kart mart almam 😔 bu paraya core i7 performansı almak varken alacağım en fazla core i3 olan bir sisteme niye zorlıyayım ki kendimi. zaten 1 yıl garantileri olacak aldığım ürünlerinde. hem 24 çekirdek hem gayet hızlı hem de ddr4 destekli güncelken birde.

• Aliexpressden alışveriş yapacak olan arkadaşların da ürün almadan önce; ürün sipariş sayısına, kullanıcı yorumlarına ve mağaza puan derecesine bakarak almalarını tavsiye ederim. hatta platin ya da elmas üye kullanıcı ile alışveriş yaparlarsa ne iade de ne de iletişimde sıkıntı yaşarlar. ekstra indirimler de kâr olur

Xeon 2678 v3 sistem

• quote:

eski p9x79 pro kullanıcısıyım. illallah dedirtti, bir daha evime sokmayacağım bir kart 😅 i7 4820k ile kullanıyordum 2014 2015 yıllarında.

şuanda kullanmakta olduğum gigabyte anakartımı ve xenon x5482 işlemcimi de 2015 yılında aliexpresden almıştım. hatta sıfır bile değillerdi, hala kullanıyorum.

açıkçası da memleketteki kullanıcılardan daha güven veren bir firma aliexpress. seti aldığım yerde huananzhi official satıcısı zaten.

piyasa almış başını gidiyorken ben bu ülkeden kart mart almam 😔 bu paraya core i7 performansı almak varken alacağım en fazla core i3 olan bir sisteme niye zorlıyayım ki kendimi. zaten 1 yıl garantileri olacak aldığım ürünlerinde. hem 24 çekirdek hem gayet hızlı hem de ddr4 destekli güncelken birde.

Ben de aynı anakart yıllardır sıkıntısız çalışıyor. Bir RAMPAGE IV almıştım ama RAM konusunda çok seçiçi idi. O yüzden onu gene E5-2697 v2 ile satmıştım.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

asus heralde bende ters tepki yapıyor 😂 yüzümü güldüren tek konusu 6 sene önce aldığım pce-n15 wifi kartı hala sorunsuz çalışıyor 😂😂

arkadaşımın x79 deluxe ile 4930k da sıkıntı çıkarmıştı 😔 onun da anlık donmalar başlayıp sistemi bios ekranında yavaştı. oda sattı kurtuldu bende 😔 sizde sıkıntı yokmuş sevindim.

• quote:

asus heralde bende ters tepki yapıyor 😂 yüzümü güldüren tek konusu 6 sene önce aldığım pce-n15 wifi kartı hala sorunsuz çalışıyor 😂😂

arkadaşımın x79 deluxe ile 4930k da sıkıntı çıkarmıştı 😔 onun da anlık donmalar başlayıp sistemi bios ekranında yavaştı. oda sattı kurtuldu bende 😔 sizde sıkıntı yokmuş sevindim.

BIOS ekranı donması ve bilgisayar donması eğer soğutucu çok baskı yaparsa olur. Bende de vida sıkmanın ayarını kaçırınca olmuştu. Bu Intel işlemcilerde genel bir şey. Çok aşırı sıkmaman lazım, ama gevşekte olmaması lazım. Ayarında olunca anakart problemli olmadığı sürece o donma olmaz.

• 138 TL vergi çıktı ve yarın elimde
    Ram masrafım da yok elimde ddr3 ram var
    temmuz gibi de ssd ve ekran kartı çeker rahatıma bakarım nasipse
    Xeon 2678 v3 sistem

• IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Bios modlayarak turbo Core clock hızını arttırabiliyorsun. Denemek istersen 2678 turbo unlock olaray araştırabilirsin.
  • Buneyabyll B kullanıcısına yanıt

Gerek yok hocam sağolun. zaten çin malı anakart alıyoruz bi de modla falan uğraşmayalım. stok hızın üstüne çıkacağımı sanmıyorum

• şuan tam performansta çalıştıracak bir donanım yok ancak sata 3 kendini gösterdi. 7 saniyede makina açılıyor. yalnız anakart üzerindeki mosfet soğutucu fanların tiz gürültüsünü sevmedim. Pehh bu sisteme hd4850 de gidermi 😂
    Xeon 2678 v3 sistem

• quote:

138 TL vergi çıktı ve yarın elimde
    Ram masrafım da yok elimde ddr3 ram var
    temmuz gibi de ssd ve ekran kartı çeker rahatıma bakarım nasipse

Gule gule kullanın.

X99 bir Anakart almak isteseniz 2. El ort. 2000TL ve ustu fiyat cekerlerdi.En az 1000TL de islemci koy.ne etti 3000TL Garanti var mı?Yok.

burada en azından bozulursa ya parayı alırsınız ya da bir kısmını alırsınız.En kotu ihtimalde cope bile gitse maliyet 1720TL yari fiyatı...

ustelik Anakartta her ozellik var.Bir de 2400MHZ falan DDR3 Ram varsa DDR4 de aramazsınız.Tak bir 1660 Super tamam iste...

• eski xeon x5482 ve msi p45-c51 seti onarım ve test işlemleri için kullanacağımdan ddr3 ve ddr4 ramlerle ve arızalı ekran kartlarıyla çok fazla haşırneşir olacağım. açıkçası bu anakartı o yüzden aldığımı belirtirsem daha iyi olur diye düşünüyorum. çünkü üzerine 100-150tl ekleyip 16gb ramli olan setleri de mevcut. almak isteyen arkadaşların bu kombinasyonlara bakması daha faydalı olacaktır. Zira huananzhi markası baya nam salmaya başladı tam bir fp ürünü desem yeridir. 800 liraya 2 m2 slotlu ddr3 ddr4 destekli, wifi desteği ve bolca pci ex slotu olması cezbediyor 😂

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.