< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buneyabyll -- 19 Ağustos 2020; 19:7:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xeon 2678 v3 sistem
-
-
Gümrük hakkında bilgim yok fazla ama ben çift işlemcili şekilde ya V1-V2 anakart işlemci kombinasyonunu ya da v3 hemen hemen aynı fiyata denk gelen bir kombinasyonunu almayı planlıyorum 2678v3 veya 2689v1. -
Ne için kullanıcaksınız?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu xeonlar benim de çok kafamı karıştırıyor ya. Çok detaylı bir incelemesi olsa güzel olurdu. -
V3 almayı düşünüyorsanız bu adamın güzel videoları var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Çin'den nerden aliniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Render vs. hem kurgu hem de animasyon için -
Aliexpress
Hocam 2678 v3 almanızı tavsiye ederim çok bildiğim için değil ama güncellemek isterseniz güzel alternatifler mevcut. 2678 v3 ten daha iyi olan işlemcilerin fiyatı şuan için yüksek ancak birkaç yıl içinde düşecektir diye düşünüyorum.
Hocam İnternette xeon e5 2678 v3 işlemciyi araştırırken sizin konuya denk geldim . birebir aynı yollardan geçmişiz. bende ilk önce xeon e5 2690 düşünmüştüm . Her neyse sistemi topladıysanız . hayırlı olsun bilgi verirseniz sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Buneyabyll
Hocam 2678 v3 almanızı tavsiye ederim çok bildiğim için değil ama güncellemek isterseniz güzel alternatifler mevcut. 2678 v3 ten daha iyi olan işlemcilerin fiyatı şuan için yüksek ancak birkaç yıl içinde düşecektir diye düşünüyorum.Merakımdan soruyorum v3 den v4 e aynı anakart ile geçebilşyoe muyuz acaba birisi 22 diğeri 14 nm bikdiğim kadarıyla
Daha yeni 10100f li sistem topladım. 10100f b460m a pro 16 GB corsair cl 15 ram 1750tl tuttu. İntel işlemcinin uygun olması, Çin malı Anakart yerine sıfır garantili Anakart almak ve işlemciler arasındaki tdp değerlerinden dolayı böyle bir tercih yaptım. -
V3 ve v4 serileri x99 anakartlar ile çalışır, yani aynı anakart ile v3 ve v4 işlemci kullanabilirsiniz. -
X99 anakart alma durumum var v4 alayım diyorum işlemciyi lakin çift cpu lu kart alacağım 2. Cpuyu gecikmeli almam anakartın çalışmasına etki edecek midir?
Maalesef bu konuda bir bilgim yok. Sistemi ne için kullanmayı düşünüyorsunuz ve hangi parçaları alacaksınız? -
Çift cpu v3 alacaktım x99 128 gb sonra dedim v 4 alsam daha uzun ömürlü olur benim için 😀
:) tabi güncel olması daha iyi olur. Hangi işlemciyi almayı düşünüyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Buneyabyll
:) tabi güncel olması daha iyi olur. Hangi işlemciyi almayı düşünüyorsunuz?2687w v4 düşünüyorum ama tabi stok frekansı yine 2.80den başlayan herhangi bir şey olabilir. çok araştırmadım açıkcası ama diğer baktığım işlemci 2683 idi 2.1 den başlıyor biraz korkuttu beni o. v3 olarak 2673 e baktım ama almışken v4 daha mantıklı sanki.
-
Frekansı yüksek birşey arıyorsanız 2678 v3 ve 2689 v4 e bakabilirsiniz. -
Bence hiç girmeyin. Sisteminizi düzgün bir fiyata satmaya çalışın.
i3 10100f CPU ~700TL
H410M MB ~600 TL
2x8 DDR4 ~600 TL
alın gitsin. Yada türevi Ryzen 3 3100 de olabilir.
Benzer içerikler
- i3-12100f alınır mı
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- oyun için amd mi intel mi
- ssaa nedir
- dled nedir
- tpm 2.0
- termal macun önerisi
- intel core ultra 9 285k
- litografi makinesi
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X