Şimdi Ara

ASRock B450M-HDV R4.0 + AMD Ryzen 5 3600 + 16GB DDR4 3200 RAM SET FİYATI 5500 TL. 2 SET VAR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
18
Favori
25.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilan eski daha güncellemedim. kart dün sahibinden aracılığı ile satıldı. fx desteği yok. gigabytın olucak fx detekli düz bir kartı arka aynası yok. 90 tl gönderebilirim.
  • Modelini yazabilirmisiniz hocam bende M4A87TD EVO anakart vardı arızalandı yada bu kart ayarında bir kart arıyorum uygun
  • 1155 pin anakart lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane vardı. maalesef rezerve edildi 2-3 saat önce. pzt ödeme sonra kargo şeklinde gönderilecek.
  • 1x xeon 3040 ve 2x 80gb wdc hdd alındı sevdiğim bir abimdir güvenerek alışveriş yapabilirsiniz :) Daha çok şey alırım zamanla kendisinden :)
  • yorumunuz için tşk. tekrar hayırlı olsun.
  • merhaba ben bilisim teknolojileri ogretmeniyim. bilgisayar laboratuvarimda köyden kaynaklanan elektrik kesintileri sonucu anakartlar yanmaya basladi. simdiye kadar garantiden degistiryordum lakin gayri garanti bitti.

AMD Athlon(tm) II X2 270u islemci icib am3 soket ve ddr3 anakarta ihtiyacim var. elinizde varsa ya da bulunursa iletiseme gecebiliriz.

ayrica cpu + anakart alabilirim.
  • 775pin ddr3 quad core destekli anakart var mı elinizde fiyatları ve modelleri pm yolu ile gönderebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus P5G41T-M LX AYNALARI MEVCUT BİOS UPDATELERİ YAPILDI. PAZARLIK YOK. ADET 120 TL. ÇİFT 220 TL.

BİR TANEDE EXPER KASADAN ÇIKMA G41 FUJİTSU D3041-A11 GS3 (DDR3) ANAKART MEVCUT BİOS UPDATE YAPILDI. 100 TL.
  • 775 pin destekli 4 ram slotlu anakart varmı elinizdE?
  • yok maalesef ilandaki set var birtek.
  • düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 15 Aralık 2020; 17:18:11 >
  • hocam elinde ddr2 775 p destekli g31 -- g41 serisi anakart mevcut mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.