Şimdi Ara

Xeon E3-1230 vs İ7 2600k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1156 dan 1155 soket sisteme geçeceğim Server işlemciler hakkında pek bir bilgim yok Bu işlemcide 1155 platformunda kullanılabiliyormuş Bu işlemciler arasındaki fark ne olur 5870 Vapor-x ekran kartım var ama oyun meraklısı oldugum soylenemez Bilgisayarı video işleri için kullanacam After effect ve benzeri programlar için Hangi işlemci daha iyi olur benim için 2600k dan daha yeni işlemcilerde var ama ben 2çel alacagım için en uygun fiyat bu işlemcide Bilen arkadaslardan yorum bekliyorum

• xeon gibi birşey alıcağına 7850 + i5 3570k alabilirsin
  • Dostum bu iki işlemciyi karşılaştırman başlı başına yanlış. Amaçları bile çok farklı. İlla cevap istiyorsan Xeon+ Quadro. Oldu mu sana workstation?
  • Xeonla 2600k aynı fiyat onun için boyle bir karsılastırmaya gittim Kullanma amacım belli render olayları Hangisi daha performanslı olur Ekran kartını şimdilik değişmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

xeon gibi birşey alıcağına 7850 + i5 3570k alabilirsin

Oyun için kurmuyorum İ7 daha mantıklı
  • o zaman i7 al arkadaş allah allah :D oyun için kurmuyorsun ama video işleri içinde ekran kartı gereklidir
  • İlerde onuda alırız ne kızıyon :D İlerde değişirim zaten Şu an ekran kartını değil işlemciyi tartışalım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D sen bilirsin tabi 2600k iyidir
  •  Xeon E3-1230 vs İ7 2600k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.