Şimdi Ara

Xeon X5460 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
9.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 Temmuz 2015 'te açılmış, bunu hortlatmanın bir anlamı var mı ?
  • Way be xeon konusu hortlamış ama değer. Hala daha aliexpressten xeon sipariş etmek türkiyeden ikinci el quad 2 core almaktan daha ucuza geliyor. Eğer alıcaklar varsa tavsiyem, e5450 alsınlar. TDP değeri 80 w bunun 120w, performansta çok bi fark yok ama OC potansiyeli hangisinin iyidir bilemem, xeon e5450 4.1 ghz ocleyip gta 5 render çeken adam vardı, 5-6 fps yakın fark olmuş ciddi. Şuan kafasında pc toplayıp toplamasan mı diye düşünen 775 pin kullanıcılarına tavsiyem aliexpresten bi e5450 alıp şansınızı deniyin. Ultra 60 fps için yetersiz kalıcaklardır ama orta ayarlarda bu işlemcilerin ömrü hala dolmadı.
  • g41 anakarta 5ghz gören kim acaba 4 farklı g41 anakartla 345 fsb üstünde mavi ekran yemeden duramıyordum, bırak stabiliteyi.
    Ha dual core E6700 ep45-ud3r anakartımda 4.3ghz stabildi, hatta voltaja aban 4.4ghz hava soğutma ile stabildi. Ama daha üstü yok. sıvı soğutma gerek 4.8 için.

istediğin kadar sıvı soğutma kullan 5 ghz stabil yine olamaz lga775 segmenti, zaten windows yükleme kısmına kadar gelir (o da bios işlemciyi fabrika hızında çalıştırdığından )
    Direk mavi ekran, kilitlenme, daaaaaatt sesi ve tık reset :) hele hele quad core 4 ghz üstü görmek ne mümkün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 1 Şubat 2017; 23:36:35 >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    var çünkü hala ölmedi konu popülerde hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyda durmaz

achi mod olmıyan bir anakarta tak gör

Takdim kullaniyorum sata2 hatta pc hddden.kat kat hizli onemli llan tepkime suresi bunu ogren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun.
  • yahu he he
  • X5460 için hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz. W10 en son sürüm fakat güncellemeler en son 8.1 için çıkmış. Hangisini öneriyorsunuz ve kullanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyda durmaz

yahu he he

Ogrenmis oldun isde abisi sogan soymaya benzemez bu isler

• BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    w7 kulanıyorum ben şahsen w10 daha satbil deil hala çalısmalar var
  • BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    birde neyin güncellemesi en son 8.1 için cıkmıs onu anlamadım
  • Mesajım bulunsun. :D
  • ceyda durmaz kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler ama çok uğraşlar sonucu sorunun kaynağını buldum işlemcinin sıcaklığımı ileten termometre sıkıntısı varmış çokda kafaya takmıyorum çünkü %100 ken bile aynı sıcaklıkda sayılır 3-5 derece oynuyor oynamıyor.

• stok fanla sıcaklık değerleri fazla yükselmez değil mi arkadaşlar gigabyte g31s2l anakarta takacağım x5460
  • Ecs g31t m7 ile xeon x5460 kullansam max çıkabileceğim oc değeri nedir ve en uygun ekran kartı nedir?

• Xronize kullanıcısına yanıt
    G31 anakart ile x5460 ı kullanamayabilirsin. http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/ e5440 ve e5450 ile sorunsuz çalıştığı yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupgizmo16

G31 anakart ile x5460 ı kullanamayabilirsin. http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/ e5440 ve e5450 ile sorunsuz çalıştığı yazıyor.

5450 stok fanla kullanılabilir mi?
  • clupgizmo16 C kullanıcısına yanıt
    merhaba forumda aratırken buldumda bilgi vermek istedim. msi g31de takılı x5460 ile yazıyorum bunu şu an yalnız işlemci bildiğin pişiyor. boşta 50-60 derece arasında yüke binince 100 dereceyi görüyor. overlock falan adetim değildir makinem zaten eski bana yetiyor ama şimdi ben hangi fanla düşürwyim bu sıcaklığı afalladım. makine zaten eski kırarım bu işlemciyi gidip bir fana 200 lira yine vermem :) ki versem bile ne kadar düşer bu ısı o da şüpheli kısacası bu bahsettiğim olayı yaşayıp çözüme ulaşan var mıdır??
  • tazmaniac T kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız soğutucu eski kalın pentium zamanının soğutucularında mı?  Xeon X5460 Yok ince ise ucuza bulup değiştirebilirsiniz. Core 2 zamanında e7200 ü 3,33 e oyle çıkartmıştım. Macun eski ise değişimle beraber umarım işinize yarar.
  • clupgizmo16 C kullanıcısına yanıt
    düne kadar bahsettiğiniz intelin o ince soğutuculu fanı vardı core 2 duo üzerinde ama bugün sırf bu işlemciyi takacağım diye bu resmini attığınız fanın birebir aynı boyutlarında daha büyük soğutuculu biraz daha yararı olur diyerek bunu aldım. bu fanla bu dereceleri görüyor benim aklıma alibabadan elin çinlisinin kazığı ihtimali de geliyor aklıma ama tam bilemiyorum işte
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.