Şimdi Ara

XEON X5460'DAN YENİ REKOR @4.5Ghz. VİDEOLU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
0
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar,

Konu baya insanların görüp faydalanacağı bir hal almış amacınızın meyveleri gibi

Bayadır uzak kaldım işlemciyi 2.4 da stabil kullanıyorum ama nedense doymadım.Birde hdd çok tıkıyor ssd alacağım artık ama nezaman,nasıl dandik bi hdd aldıysam bakmadan alınca tabi, edge açıyorum sistem tıkanıyor
    neyse bugün x5460 siparişi verdim Allah bilir nezman gelir.Ek olarak hocam 1050ti yalan oldu bütceyi nekadar zorlasamda çıkmıyor ya alacağım bir ay otostopla gideceğim işe yada alamayacağım .
    Şuan için max 250 ikinci el için sıfır için ise 300 tl çıkabilirim.1030 almayı düşündümde ben hepgiriş seviyesi ürünlere soğuk bakan biri olduğum için egoma yenik düştüm bu nedenle hd 7770 2 gb modeline baktım sahibinden ankara içi 200 liraya anlaştım birde size danışayım dedim ne dersiniz?eski bir kart 28nm yeni nesiller 16nm kafamda deli sorular! önerebileceğiniz bir kart varmıdır?

• PapyonluLejyon kullanıcısına yanıt
    Konu İnşallah Amacına Ulaşır...
    X5460 için şimdiden hayırlı olsun diyeyim..Çok iyi bir şeçim yaptın bana göre..
    Senide Benim gibi yolda gördüklerinde kafalarını şişiriyorum diye almıyorlar demekki arabalarına ki Otostop bile düşünmüşsün.
    Neyse Üzülme....
    Ekran Kartı olarak tercih elbette senin ama ben olsam bu fiyata bu ekran kartını almazdım.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-radeon-hd-7770-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-448157615/detay

Buradaki Ekran Kartı Herhalde.
    Çünkü Amd HD7770 de "Cape Verde" diye GPU İşlemcisi var.Bendeki Amd HD7790 da "Bonaire" Adında İşlemci var.
    Bonaire Yeni Nesil AMD Ekran Kartlarının R7-R9 larda Dahil Atası Olan bir GPU.
    Yani Senin Tercih ettiğin Ekran Kartı Artık Eski GPU ya Sahip..İki Gün Sonra Elinde Patlar da satamazsın...
    Bu bilgilerden sonra Artık gerisini sen hesapla.AMD Serilerinden Hangi Ekran Kartı Alacağını...

• Hocam r7 265x var 250tl satıcı benden hevesli sen parayı yatır yarın kargolayayım diyor.Çalışıp çalışmadığının garantisini nasıl verceksin diyorum wp yok foto atamam diyor. diyor

Siteden telefonumu alıp sms atmış alacakmısın diye sen böle yaparsan ben alırmıyım

Kafamda 7870 felan varda piyasa çok karışık hocam millet elindekini mücevher misali sanıyor zamanında bi ton para verdim diyerek aldıkları fiyatlardan koyuyorlar satışa.Misal hd7770 çıktığı zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam 180tl civarıydı tabi ozamanlar dolar 1.6 felandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 30 Haziran 2017; 4:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Hocam r7 265x var 250tl satıcı benden hevesli sen parayı yatır yarın kargolayayım diyor.Çalışıp çalışmadığının garantisini nasıl verceksin diyorum wp yok foto atamam diyor. diyor

Siteden telefonumu alıp sms atmış alacakmısın diye sen böle yaparsan ben alırmıyım

Kafamda 7870 felan varda piyasa çok karışık hocam millet elindekini mücevher misali sanıyor zamanında bi ton para verdim diyerek aldıkları fiyatlardan koyuyorlar satışa.Misal hd7770 çıktığı zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam 180tl civarıydı tabi ozamanlar dolar 1.6 felandı.

Yönlendirmek gibi olmasın, belkide paraya sıkıştı yada daha üst sınıf ekran kartı alacak üzerine ekleyerek..
    Ama O yok bu Yok diyerek şüphede bırakmış seni ki sonuna kadar haklısın.
    Sen ona deki;Sanal pazara üzerine komisyonuda ekle öyle satın alayım senden de.
    Bakalım ne diyecek.Ne o zarar görsün nede sen..

• dediğiniz gibi msj attım bakalım nedeyecek.

edit:dönüş yapmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 1 Temmuz 2017; 15:31:22 >

• Gümbür gümbür geliyor yurtdışından bende sipariş verdim bekleyişteyiz :D
  • Hocam

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7790-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

bu ürünü aldım sahibinden get aldım satıcı çizik bile yok dedi 3 yıldır kullanılmıyor dedi baya bir metetti bakalım ürün gelsin şu gta 5 i bi oynayalım
    ramlari de hi-levelin almayı düşünüyorum.8gb yeniden.x5460 da yolda hocam çok sağlam pc olacak ya psusundan tutun işlemcisinden tutun ekran kartına kadar üstelik totalde bana 1200 liraya maal oldu 2-3 ay sonra ssd alacağım birde yanına 4.00 a kadar oc yapsam yeterli zaten

• quote:

Hocam

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7790-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

bu ürünü aldım sahibinden get aldım satıcı çizik bile yok dedi 3 yıldır kullanılmıyor dedi baya bir metetti bakalım ürün gelsin şu gta 5 i bi oynayalım
    ramlari de hi-levelin almayı düşünüyorum.8gb yeniden.x5460 da yolda hocam çok sağlam pc olacak ya psusundan tutun işlemcisinden tutun ekran kartına kadar üstelik totalde bana 1200 liraya maal oldu 2-3 ay sonra ssd alacağım birde yanına 4.00 a kadar oc yapsam yeterli zaten

Benim Ekran Kartının Aynısını Almışsın.Ammaaaa....
    GDDR5 1GB mı yoksa GDDR5 2GB mı?
    GDDR5 2GB ise sorun yok..Kaç para verdin merak ettim şimdi..220TL mi Yoksa...
    Sakın Hi-level alma derim sana.Bazılarında Samsung chip varmış.Eğer onlardan olursa al derim..Yoksa Hi-level Chipli Olanlarını satın alma..
    Geçenlerde "ZEPPELİN ULTRA 2GB DDR2 800MHZ SOĞUTUCULU MASAÜSTÜ PC RAM" Satın aldım Gerçekten Süper çıktı 2 Adet DDR2 Ram.Sıfırlardı ve Fiyatıda çok uyguna geldi bana..
    Şimdi Bana sorma.Biliyorum şimdi "nerden satın aldın" diyeceğini.İpucu verdim zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: BLWFTURK

quote:

Hocam

Benim Ekran Kartının Aynısını Almışsın.Ammaaaa....
    GDDR5 1GB mı yoksa GDDR5 2GB mı?
    GDDR5 2GB ise sorun yok..Kaç para verdin merak ettim şimdi..220TL mi Yoksa...
    Sakın Hi-level alma derim sana.Bazılarında Samsung chip varmış.Eğer onlardan olursa al derim..Yoksa Hi-level Chipli Olanlarını satın alma..
    Geçenlerde "ZEPPELİN ULTRA 2GB DDR2 800MHZ SOĞUTUCULU MASAÜSTÜ PC RAM" Satın aldım Gerçekten Süper çıktı 2 Adet DDR2 Ram.Sıfırlardı ve Fiyatıda çok uyguna geldi bana..
    Şimdi Bana sorma.Biliyorum şimdi "nerden satın aldın" diyeceğini.İpucu verdim zaten..

Hocam efsanesin ya

Kart 2gb hocam 260 a geldi.1gb olsa almazdım zaten en kötü full hd low da oynatır bi çok güncel oyunu.işlemcide gelsin 4.0 a zorlayayım.

Ramlara baktımda sıfır olan stokda kalmamış siz aldınız demi hepsini

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/4gb-ddr2-800mhz-intel-amd-elite-team-uyumlu-sogutmali-sifir-gibi-ram-kampanya-hediyeli-291128359#

Hocam bide şuna bakarmısınız hemen alayım diyorum sizce doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 4 Temmuz 2017; 2:35:3 >

Linkini verdiğin bu Satıcıyı Aklından çıkarma sakın.Tam bir Sahtekar.Bir ara anakart satın aldım güya arasıra çalışıyor diye arızasını gideririm diye,satıcı bana ayaklar altında ezilmiş kırık çıkık ve ayrıca bios chipi bile değiştirilmiş bir anakar gönderdi.Ne çalışması Hayat yok Anakart da..
    İpucunu Yakalayamamışsın yine...
    Tırnak içine aldığım RAM ile ilgili yazıyı google da arama yaparmısın..İpucu buydu aslında..

Ekran Kartına da iyi para vermişsin ama haaa...
    Bende mi Satsam Ekran Kartımı Nee..
    Aklıma gelmişken Bu Aralar 4GB DDR2 Tek Devre Plaket RAM leri Test Ediyorum...Hemen Sevinme...
    AMD İşlemciler için Olan DDR2 4GB Ramleri..
    Intel'in için bir icraat yok malesef.Aslında varda Burada Anlatmayayım şimdi bir de bunu..Uzun hikaye....

• Hocam ben zaten tırnak içindekini araştırdım ürünün altında bu vardı merak ettim dedim sorayım

Satıcıya Mesaj Attım.Son iki adet kaldı diye yazmış..Zaten İki adetini ben almıştım..
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/zeppelin-ultra-2gb-ddr2-800mhz-sogutuculu-masaustu-pc-ram-292070852
    Almayacaksan ben alırım..
  • Aldım bile,bırakırmıyım hocam

Ben bunu aldımda hiç bakmadım intel destekliydi demi

Bu aldıklarım mevcut ramlar ile çalışır değilmi?

Birde elinizdekileri kullanmıyor iseniz talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 4 Temmuz 2017; 19:23:55 >
  • Hocam benim anakart ram işlemciye(5405) birisi 270 lira veriyor napsam😂😂

Edit;niyeyse adamla anlaştık hocam içim el vermiyor vermeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 4 Temmuz 2017; 22:40:7 >
    Intel Destekli..
    Hızları 800Mhz.Sendekilerde 800Mhz. ise çalışır ama Overclock için Bu satın aldığın 2 Rami Kullan Sadece..Diğerlerini Daha sonra Denersin..
    Bendekiler şimdilik bana Lazım..Bakarız daha sonra...
    Gerekli olan Ürünün Dibini Bulmak Buna denir..Her zaman Allah'ın izniyle Hedefi Tam 12 den Vurmuşumdur..Bu iş bile ayrıca tecrübe gerektirir.
    Sen Almasaydın diğer 2 isini de ben alacaktım inanki..29TL ye Soğutuculu RAM Bulmaz biraz zor.Üstelik 2GB DDR2..
    Oldumu Şimdi...

Yani Bu Kadar zaman Uğraş didin.Biri Gelsin Senin Reddemeyeceğin bir fiyat teklifi versin.Gelde Satma Derdim ama bir daha Böyle bir anakartı Rüyanda görebilirsin.
    Hani ne oldu senin projen?Paranın sesi bile adamı kışkırtıyor değil mi?
    Yinede Sen bilirsin.
  • Hocam paradan değil adam bir saat dil döktü sen yine toplarsın bak ben birdaha toplayamam felan ağzımdan girdi burnumdan çıktı bende anlamadım tamam dedim ama anakartı vermek hiç gelmiyor içimden
    Kendimi tesselli etme şeklim zaten pinin bir tanesi eğikdi:(
    Tekrar bakıyorum x5460 gelene kadar anakart bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 5 Temmuz 2017; 8:56:41 >
  • Hocam sabah yazdım kardeş anakartı vermeyeyim anla beni diye oda içine sinmeyecekse tamam dedi ram ve işlemciyi alayım dedi tamam dedim.hem ramlardan kurtulmuş oldum hemde işlemciyi elden çıkarmış oldum :D bugün yarında diğer ramlar gelir onları kullanırım :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.