Şimdi Ara

Xetec BHP-1204 1000 Watt mdf kabinli subwoofer ve For-x marka modeli bilinmeyen Anfi hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm değerli üstadlarım geçenlerde bi yerden elime beleşe orjinal mdf 30 cm lik subbas kabini ve xetec marka BHP -1204 1000 lik bass geçti bildiğimiz standart JBL 1000 Watt basın tıpatıp aynısı

Amfide gri renk muhtemelen for-x markasının en ilk çıkan serilerden üzerinde model filan yazmıyor malesef Anfi var bağlantı vidaları alyan lı çalışınca mavi Işık yanıyor her yerinde (resim paylaştım).

şu an tek kanalı dükkanda deneme ve test amaçlı takılı bu iki ürün hakkında bana bilgi verebilecek birileri varsa çok memnun olurum.

bugün akşam saatlerinde bahsettiğim anfiyi 12 volt 30 amper (yaklaşık 360 Watt gücünde) led trafosu ile zorladım bass inletiyor her ne kadar da xetec marka 1000 Watt woofer konisi deli gibi titremese de yine de tatmin edici Anfi üzerinde iki adet 25 amper sigorta var. Dört kanallı bir amfi ben tek kanalı köprüleyip kullanıyorum diğer kanal boşta

Xetec BHP-1204 1000 Watt mdf kabinli subwoofer ve For-x marka modeli bilinmeyen Anfi hakkında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 2 Temmuz 2024; 21:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimsecikler cevap vermemiş yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.