Şimdi Ara

XETEC BHP-702D 17.5 cm Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Arabam 1973 model vosvos, Arabaya bassı bir türlü uyduramadık tüp bass aldım araba zaten teneke çok titretiyor bassın içerde olmasını istiyorum bagajda değil, bundan dolayı bu bass dikkatimi çekti, ön koltuklar spor, altında bir hayli boşluk bırakmışlar, 2 adet bu basstan alıp koltukların altına kabinli bir şekilde koymayı düşünüyorum, bu ürünü aranızda kullanan var mı?

• yukarı
  • Dinledim ben bu woofer ı izolasyonlu kapıda kullanmışlardı. Arabanın hacmi küçük 2 tanesi yeter bence size.

Ürün çift bobin 4er ohm 100rms.woofer ların kendi bobinlerini seri bağlayıp 8ohm yaptıktan sonra iki woofer ı paralel bağlayıp 4 ohm şeklinde ayarlayabilirsiniz. Köprülü şekilde 200 250 rms veren her amfide de ayarını yaparsanız güzel çalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Dinledim ben bu woofer ı izolasyonlu kapıda kullanmışlardı. Arabanın hacmi küçük 2 tanesi yeter bence size.

Ürün çift bobin 4er ohm 100rms.woofer ların kendi bobinlerini seri bağlayıp 8ohm yaptıktan sonra iki woofer ı paralel bağlayıp 4 ohm şeklinde ayarlayabilirsiniz. Köprülü şekilde 200 250 rms veren her amfide de ayarını yaparsanız güzel çalar.

Teşekkür ederim hocam yorum için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.