Şimdi Ara

Xetec DTM 650 araç multimedia sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben aracıma xetec dtm 650 dvd navigasyon mp3player ve bloutooth ozellıklerıne sahıp bır teyp aldım
    baska kullanıcılarda varsaa

navıgasyon calısırken bu arada navturk kullanıyorum
    bır hara mesajı verıyor notepadde yazılmıs bırseyler yazıyor
    explorer menusu yanı
    onda X e bastıktans onra ana menuye navı mp4 pıcture menusune gerı donuyor ama sadece benmı bu sorunu yasıyorum yoksa butun dtm 650 lerde aynı sorun varmı merak edıyorum

kullanan varsa bılgılendırsın lutfen
    bırde sd cardta yuklu olan resımlerı backround nasıl yapılıyor bı turlu cozemedeım
    kıa larda gelen 620 modelınde ole bı secenek var
    eger 650 de yapılamıyosa 650 daha yuksek mı model nıye olmuyorki

• Merhaba, ben de bu Xetec'lerden almayı düşünüyorum ama Navtürk kullanılabiliyor mu?
  • bence alma dostum ben ıade ettım zaten aletı
    paramıda kurtarabıldıgım kadar gerı aldım murtas tan
    kalıteısız bı alet
    yazılımı sureklı hata verıyo
    donulmıcek yerlerden don dıuyo dıreksıyon kumandası uyuyo dıyolar ama uymuyo kesınlıkle tabı araban ne bılmıyorum ama
    ben alpıne alıcam ıwa200 sanada tavsıye ederım
  • Gerçekten mi? Çok güzel özellikleri var gibi geldi bana, Bluetooth, GPS, TV vs. ikinci el epey iyi bir fiyata buldum ama mesajın beni etkiledi çünkü bu aleti kullanan birini bulmak çok zor, kullananların da yorumları değerli oluyor bu yüzden. Karasız kaldım şu an.
  • guzel ozellıklerı varda kalıte yok alette dandık sesd kalıtesıde ole cok guzel degıl ben bu gun alpıne alıyodum bıraz pahalı falan fılan ama laet alet yanı
    senın araban ne?
  • Arabam imzadaki gibi Ford Focus. Öncelikle Navitech'in yeni gelecek ürününü beklemek istedim ama 1500 lira gibi bir fiyatı var, Mart'ta Türkiye'ye geleceğinden ikinci eli de yok.

Bu bahsettiğimiz Xetec'i 600 - 650 civarına alacak gibiyim, ürün tertemiz ve sorunu yok. Yukarıda bahsettiğim Navitech'ten üstün olarak Bluetooth özelliği var, diğer özellikleri çoğunlukla aynı ama kalite konusunda bilgim yok.

Tek bildiğim Xetec'in alman firması olduğu ve üretime son verdiği, ayrıntılarwww.xetec.de sitesinde yazıyor. Açıkçası süper bir performans beklemiyorum, ne ses ne de görüntü konusunda, elle tutulur bir navigasyon televizyon müzik sistemi olsun benim için yeterli. Kafama tek taktığım daha önceki mesajlarda yazılımın sürekli hata vermesi yazman. Tam anlayamadım ama eğer bu bahsettiğin kitlenme, özelliklerini kullanamama gibi hatalarsa benim için son derece önemli, 30 dakikalık araba kullanımımda 10 kere açıp kapamam gerekirse 1500 lira verir Navitech alırım daha iyi, bu konuyu açarsan sevinirim. Gerçi Navitech de piyasaya çıkmadığından performansı konusunda hiç bir bilgi yok.

Xetec kullanıcısı bulmak çok zor, senin görüşlerin benim için son derece önemli, katkıların için şimdiden teşekkürler.

• sımdı dostum arabanın ford olması ıyı cunku uygun bır ıso kablosuyla ford fouvclarda fıestalarda dıreksoyon kumndasını kullanabılıyosun
    soyle bır sorunu vardı
    normal bır kullanımda dvd ızlerken bırden goruntu kaymaya baslıyordu
    bu bı kac kere oldu olur falan dıye onemsemedım
    aldıgım yere de sordum
    devam etmıyosa sorun yoktur dedı
    neyseee navıgasyonda da soyle bır sorun var
    eskı yolalra gore su anda xeteclere konulan navturk yazılımı
    ıcınden sd kartla navturk cıkıyor zaten baska bsıye almaana gerek yok ama
    eskısehır yolunda dumduz gıderken 120 kmyle u donusu yapınız falan dıye sapıtıyo alet
    sehırlerarası yolda u don dıyo bana evmın nerde oldugunu da bılıyorum yanı
    neysee
    ses kalıtesı dedıgım gıbı kotu
    ucuz malın yahnısı cabuk kokar dostum dısından sorunu gozukmeyebılır teybın ama
    satıs fıyatı 1150$ dtm 650 nın kesın bır seyı vardır o buldugunun
    ben butun bu bozulmalaı yazdım urunude turkıye dıstırıbıtoru olam murtas elektronıge gonderdım paramı kesıntılı de olsa ıade ettıler
    bloototh olayı falan gercekten guzel ama telefon rehberını falan kullanamıyosun kullanıyosun yazıyoda kullanamıyosun sonra tv ızlemeyı dusunme bıle
    cok ıyı sınyal alman gerekıyo duzgun tv ızlemek ıcın o da cok zor
    dedıgım gıbı
    alpıne al bence herturlu destegı sunuyor
    modul modul alman gerekse bıle
    komple bı sıstemı bı kere alman ve sorunsuz calısması kafanı agrıtmamsı cok onemlı bence bu arda xetec alman uretıcısı falan degıl
    kore malı
    urunlerın hepsı
    kıaların ustunde gelıyo zaten dtm 650 gıdıp bı kıa bayıınde ınceleme fırsatı bulabılırsın
    yıne sorun olursa ben cevaplarım

bence bılınen ıyı bır marka al navıtechı falanda gec o fıyatlara sony ler var
    pıoneerler var
    pısman olursun dıkkat et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumların için teşekkürler ama bugün sen cevap yazmadan önce almış bulunduk aleti bana ucuza mal oldu, çok beğenmezsem de en fazla 50-100 zararla elden çıkarırım artık çok da önemli değil benim için sağlık olsun. Diğer ürünlere baktım, ikinci elleri bile bunun iki katı fiyatına. Memnun kalmazsam satıp navigasyon özelliği olmayan ama ses ve video özellikleri çok iyi bir model alırım artık. İçinde navi özelliği olunca fiyatlar bir anda iki katına çıkıyor. Ürün gelince yorumlarımı ben de paylaşırım, tekrar teşekkürler.
  • ıy barı hayırlı olsun
    ama dedıgım gıbı bunun fıyatı da ucuz degıl o kadar 1800 lıra cıvarlarında sana ucuza gelmensın ıkı sebebbı olabılır ya bır bozuklugu vardır yada calıntıdır
    hayırlı olsun yıne yapcak bsıye yok dıoyosan
  • Şimdi dikkat ettim senin modelin Xetec dtm-650 benim aldığım model Xetec dtm-620, sanırım Bluetooth özelliği yok, belki ondan ucuz olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.