Şimdi Ara

Xfire Hakkinda Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler xfire diye birseu duydum tum oyunlar online oynaniiyormus korsan olsada tum derken ben cod serisi battlefield gta dirt nfs burnout street fighter pes fifa falan
    oynamak icin ne gerekiyor patch yoksa gene orjinal mi lazim patch falan
    eksileri ve artilari neler ?

• benim oynadığım cod serisi diğerlerini bilmiyorum korsan dahi olsa çalıştırıyor ama kimi oyunlarda patch istiyor mesela cod 2 de 1.3patch cod4 te 1.7 patch ve güvenilirdir belkide ben bunları yazarken sen şuanda xfireden online oyun oynuyorsundur
  • Ama her oyun korsan oluyor dimi bir sorun yok kotu yanlari var mi
    xboxlive ve psn gore eksikleri neler
  • kötü yanı yok için rahat olsun indir oyna xboxlive ve psn programlarını hiç kullanmadım yorum yapamayacağım zaten 7 mblık bir program ve üyelik istiyor o kadar
  • Desteklenen her korsan oyun oynaniyor dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4ul_

Desteklenen her korsan oyun oynaniyor dimi

desteklenen her kosan oyun oynanıyor ama ben pes gta oynanacağını sanmıyorum ama cod serisine garanti veriyorum
  • quote:

Desteklenen her korsan oyun oynaniyor dimi

Çoğu oyun oynanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7950 hakkinda soru
    12 yıl önce açıldı
    Egr hakkinda sorular
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sitesinde var gta ve pes online kisiler falan hepsi yaziyor
    battlefield bad company 2 oynaniyor herhalde bide sf4
    ama herhalde adam gibi online icin ps3 veya xbox sart
  • Her oyun korsan oynanıyor diye bir şey yok.Eğer sen o oyunu X-Fire olmadan korsan olarak oynayamıyorsan,X-Fire ile de korsan olarak oynayamazsın.CoD dışındaki oyunları X-Fire üzerinden korsan olarak oynamaya kalkarsan X-Fire sana sorundan başka bir şey getirmez.

Sitesinde oynuyor gözükenlerin çoğu orjinal oyun kullanıcıları,X-Fire'ı aralarında iletişim ve mesajlaşma için kullanıyorlar.
  • zaten coğu in game den dolayı gözüküyor en rahat oynanan oyun cod serisi diğerleri için steamdan key alıp ordan orj cok rahat oynarsın aksi taktirde xfire coğu popüler oyunlar multi oynanamaz(cod serisi hariç oda mw2 ye kadardı black opsunda olacağını sanmam)
  • tesekkurler korsan varsa online yok en iyisi ps3 gozukuyor
  • quote:

Selam beyler xfire diye birseu duydum tum oyunlar online oynaniiyormus korsan olsada tum derken ben cod serisi battlefield gta dirt nfs burnout street fighter pes fifa falan
    oynamak icin ne gerekiyor patch yoksa gene orjinal mi lazim patch falan
    eksileri ve artilari neler ?

Yazdiklarindan bir tek Cod serisini oynarsin, son oyun haric.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.