Oyunu XFire'a Tanıttım. Ama Oyunu Açtığımda Sağ Altta Mavi Kutucuk Çıkmıyor.Pes 2010'u açıyorum, bir problem olmuyor. 6 tane ticket boşa gitti. GM'ler tutturdu XFire XFire
Ben xfire indirdim Sonra Fraps indirdim Oyuna girmeden önce Frapsa girip tusu ayarlıyorum F9 yani Neyse sol üstte veya sag üstte rakam cıkıyor F9 bastıgım anda kayda geciyor Frapsın kendi klasörüne kaydediyor sonra ordan alıp xfirenin c deki klasöründeki movies klasörüne atıyorum zaten oto olarak xfirenin Programına giriş yaptıgımda video gözüküyor sag tıklayıp upload yapıyorum bide ticket gerisi malum
Torrent geldiğinden beri xFire ile video çekilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 61can61
Ben xfire indirdim Sonra Fraps indirdim Oyuna girmeden önce Frapsa girip tusu ayarlıyorum F9 yani Neyse sol üstte veya sag üstte rakam cıkıyor F9 bastıgım anda kayda geciyor Frapsın kendi klasörüne kaydediyor sonra ordan alıp xfirenin c deki klasöründeki movies klasörüne atıyorum zaten oto olarak xfirenin Programına giriş yaptıgımda video gözüküyor sag tıklayıp upload yapıyorum bide ticket gerisi malum
Xfire güncel versiyonu ile bu problemden kurtulabilirsiniz. Yok ben o kadar uğraşamam diyorsanız Xfire de bulunan dizinleri değiştirmeniz gerekmektedir.
Clientten önce dizinleri bu şekilde ayarlıyor ve sorun yaşamıyorduk. Fakat clientten sonra Xfire Metin2 de video çekmez oldu. Oyun Dizini: C:\Program Files\Metin2\metin2.exe
Dizini Algıla: C:\Program Files\Metin2\metin2.bin
Clientten sonra bu dizinlerde ufak bir değişiklik yapmamız gerekiyor. Çünkü uzantı isimleri değişti.
Bu şekilde ayarladıktan sonra sorun ortadan kalkıyor. Kolay Gelsin.
Fraps Kullanarak çekim yapan ve xfire dosyasına videoyu atma fikrini ortaya koyan arkadaşımın verdiği öneride oldukça işe yarıyor. Fakat bu kadar uğraşmak yerine Fraps programını açtıktan sonra Movies bölümüne gelerek orada dosyanın kaydedileceği dizini direk Xfire Video klasörünü seçerse daha pratik olur. Fraps ile çektiğiniz videolar direk olarak xfire klasörüne kaydolur. Ama bu aralar Xfire yine problemli çektiğimiz videoları yüklemiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme