Şimdi Ara

xfx?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Leadtek 7600gt extreme bekliyodum ama gigatek te xfx 7600gt xxx gördüm hızları aynı sayılır yalnız marka olarak görüşlerinizi alabilir miyim nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_on -- 7 Eylül 2006; 3:19:13 >

• oc yapmayacaksan XFX almalısın.çünkü fabrika çıkışı değerleri oc ile fazla yükseltilemiyor
    yaparım diyorsan Leadtek inkini almalısın.oc ye daha yatkın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

oc yapmayacaksan XFX almalısın.çünkü fabrika çıkışı değerleri oc ile fazla yükseltilemiyor
    yaparım diyorsan Leadtek inkini almalısın.oc ye daha yatkın

Yok o.c düşünmüyorum hızları yeterli, xfx i öneriyormusunuz onu merak ediyorum leadtek le karşılaştırınca yani.
  • o zaman bence o fiyata XFX inki kaçmaz.bence çok makul bi fiyatı var.
     xfx?
  • XFX hakkında bende pek bilgili değildim ama ekran kartı araştırması yaparken bu markanın Leadtek,GigaByte,MSI gibi markalardan çok çok daha güzel olduğu yorumlarını okudum. Ne kadar doğrudur bilemem ama bence doğrudur. Bence çekinmeden al.
  • Evet fiaytı gerçekten çok uygun muhtemelen bunu alırım zaten sadece bir gaza ihtiyacım vardı teşekkürler
  • Aslında @gokhanweb doğru bi konuya değindin
    ülkemizde Inno3d ve XFX markaları az geliyor.ama bu markalar yurtdışında çok popüler,popüler olmakla kalmayıp performansları da çok ii ve stabil.
    bence XFX çekinilmeden alınabilir hatta alınmalı.
    zaten bu işi bilenler genelde XFX ya da Inno3d yi seçiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Gtx 760-Sapphire HD7950
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia Türkiyede çalışan bir yönetici arkadaşım var.

XFX için söylediği şu; Avrupanın 1 numaralarındandır. Nvidianında iyi bir çözüm ortağıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.