Bildirim
XfX 6870 ddr5 ekran kartı ederi?
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Charlathan
Ekran kartımı satıp daha iyi birşey almak istiyorum sizce ne kadara satabilirim
Tek sıkıntısı düşük devirlerde arada ses yapması yüksek devirde çalıştığı sürece bi sıkıntı yok
1 yıldır kullanıyorum sizce ederi nedir?
150
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200-250 arası.
quote:
Orijinalden alıntı: Awriyedikkat
quote:
Tek sıkıntısı düşük devirlerde arada ses yapması yüksek devirde çalıştığı sürece bi sıkıntı yok
150
Hd6850 bile 170-180 tl iken 6870 200-220 eder.
150 cok az yani
ben olsaydım 150'ye satıcağıma hiç satmazdım kutusuna koyar kart koleksiyonuma eklerdim. 6870'in ederi en az 210tl dir. -
Çok saolun arkadaşlar sayenizde bi fikir sahibi oldum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Asisvénia
ben olsaydım 150'ye satıcağıma hiç satmazdım kutusuna koyar kart koleksiyonuma eklerdim. 6870'in ederi en az 210tl dir.
forumdan birisi vtx 6870i 140 tlye buldu sıfır. o kartın ederi max 180 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: KaGaNSaN
quote:
ben olsaydım 150'ye satıcağıma hiç satmazdım kutusuna koyar kart koleksiyonuma eklerdim. 6870'in ederi en az 210tl dir.
forumdan birisi vtx 6870i 140 tlye buldu sıfır. o kartın ederi max 180 tl
Bu forum 150tlye 2 haftalık h100i de gördü hala gtx460 lar 220 liradan satılıyor kartta ses sorunu olduğu için ederi 200tl sorun olmasaydı 230-250
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDrifter
quote:
quote:
Bu forum 150tlye 2 haftalık h100i de gördü hala gtx460 lar 220 liradan satılıyor kartta ses sorunu olduğu için ederi 200tl sorun olmasaydı 230-250
6870 in sıfırı 311 tlye var vatanda daha ucuzada bulunabilir 250 tlye ikinci el alıncağına 300 tlye 0ı alınır mantıklı olun biraz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDrifter
quote:
quote:
6870 in sıfırı 311 tlye var vatanda daha ucuzada bulunabilir 250 tlye ikinci el alıncağına 300 tlye 0ı alınır mantıklı olun biraz
Benim mantıklı olmam bir şeyi değiştirmiyor piyasa böyle biraz gözlem yaparsanız sizde anlarsınız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
vtx'i araştırırsan zaten kötü bir marka olduğunu görürsün. sapphire,xfx,asus,powercolor bu tür markaların referans tasarım modelleri hariç 6870'in sağlam kullanılmış ikinci el ederi rahat 200tl eder diyorum. hatta garantili ise 200-210tl ye daha da rahat satılır. -
190-215 arası hocam 150 diyenler 5770 in 130 140 dan satıldığını bilmiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: LikeAHELL
190-215 arası hocam 150 diyenler 5770 in 130 140 dan satıldığını bilmiyorlar.
pm! -
ne O usta crosfire mı?
-
200 tl
quote:
Orijinalden alıntı: LikeAHELL
190-215 arası hocam 150 diyenler 5770 in 130 140 dan satıldığını bilmiyorlar.
En mantıklı cevap
Özel soğutmalı modelleri, 200 TL'den gider. -
quote:
Orijinalden alıntı: brsaltnc
ne O usta crosfire mı?
yok hocam o arkadaşla şahsi bir meselem varda, mesajlarıma cavap vermiyor. O sebeple mesajını alıntıladım pm attığımı görsün diye. Crossfire filan düşünmüyorum yani hocam :) -
Sese çözümü de buldum Overdrive dan manuel olarak fan hızını ayarlarsanız düşük devirde kalmamış oluo ve böylece hiçbir ses sıkıntısı kalmıyor. :) Birşey daha rica etsem sizden buradan satabilmem mümkünmüdür acaba? -
quote:
1 yıl garantisi var ise vede o marka olduğundan, 200 tl etmesi lazım kartınızın 2 ci elde. başka marka olsa dahada fazla edebilirdi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X