Bildirim
xfx 7600gtxxx ve palit 7600gt...fiyat farkına değer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: gs1905
arkadaşlar xfx 7600gt xxx edition 590/1600 çalışıyor
palit ise 560/1400 çalışıyor...aralarında 30+kdv dolar fark var gerçekten bu fiyat farkına değer mi sizce???yoksa alacağım palit i de..oc ile zaten çekirdek xfx kadar olur ramler de 1500 görür diyorum palit için??
Bence değmez. Oyunlarda 2-3 fps fark olur ya da olmaz. GPU 590 MHz yaparsınız ama ramler 1450-1600 MHz arası hızaşırtma olabilir veya olamaz. -
fps direkt etkileyen core hızı
560'dan 590'a çıkmış olmak bir artı sağlamaz ya da bu artış için +30 dolar vermeye değmez -
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
560'dan 590'a çıkmış olmak bir artı sağlamaz ya da bu artış için +30 dolar vermeye değmez
30 un bir de kdv si var
neyse 240 ytl ye palit iyi seçim gibi duruyor =) bu fiyata sıfır veya ikinci el daha iyi bir kart yok sanrım??? -
değmez o kadar fark verilmez -
quote:
Orjinalden alıntı: gs1905
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
560'dan 590'a çıkmış olmak bir artı sağlamaz ya da bu artış için +30 dolar vermeye değmez
30 un bir de kdv si var
neyse 240 ytl ye palit iyi seçim gibi duruyor =) bu fiyata sıfır veya ikinci el daha iyi bir kart yok sanrım???
ben global konuşmuştum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X