Şimdi Ara

XFX 7970 Ekranda beyaz çizgiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce bu tür konular bolca açıldı işte birtanesi yine DH forumlarındanhttp://forum.donanimhaber.com/m_37526063/tm.htm sorun yaşayan arkadaşlar bir baksın sorununuz buna benzer birşeyse driver problemi olduğu ortada tartışmaya gerek yok.
  • konu yine çatışmaya dönmüş :D
  • beyler overclock.nette okuduğuma göre birisi demiş ramler hızı yükselttiğinde 150>1375 gibi yüklenme vs vs, fakat benim gibi bir kaç 120hz kullanıcısında da bu sorun oluyomuş, birisinde ekranın ortasında oluyomuş o benimkiden daha sinir bozucu driver kaynaklı bişeymiş sonuç olarak nasıl rahatladım...
    kaynak:http://www.overclock.net/t/1196856/official-amd-radeon-hd-7950-7970-owners-club/320#post_16161883

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 2 Şubat 2012; 21:30:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

ati kalitesi

+1

+1 ati kalitelidir zaten gözünüz arkada kalmadan alın derler hep :D

ürün sıfırmıydı teşhir ürünü olma ihtimali varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

ati kalitesi

+1

+1 ati kalitelidir zaten gözünüz arkada kalmadan alın derler hep :D

ürün sıfırmıydı teşhir ürünü olma ihtimali varmı ?

bilmiyorum ki ama içinden çıkan xfxforce.com'a üye olma kodları filan sıfırdı kayıt oldum teşhir olma şansı baya düşük ayrıca son mesajımda bu sorunun sadece bende olmadığını da belirttim

• son bir ihtimal kalıyor güç kaynağınız yeterlimi veya pc de overclock vs varmı karta taklı güç girişleri ayrı ayrı mı ?aynı hattan takarsanız sorun yapar her kartta
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

son bir ihtimal kalıyor güç kaynağınız yeterlimi veya pc de overclock vs varmı karta taklı güç girişleri ayrı ayrı mı ?aynı hattan takarsanız sorun yapar her kartta

kullandığım psu corsair g800, 800wattlık bi psu, sorun olacağını sanmıyorum karta takılı güç girişleri ayrı ayrıca pc de tabiki oc var i7 920 @4ghz ama hiç sorun yok, zaten önceki bazı mesajlarda belirttiğim gibi bu kartı takmadan önce 2gün boyunca leadtek gtx 580 kullanmıştım performansı beklediğimden de iyiydi sorunsuz çalışmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 2 Şubat 2012; 22:36:38 >
  • Hala değiştirmemeyi düşünmüyorsa çok büyük hata eder

Ekranda çizik varsa o kartın değeri 300 tl etmez adam gibi görüntü alamadıktan sonra istediği kadar pahalı olsun

1400 - 1500 tl kart alacaksın ekranda çizik olacak ekranda çizik çıkıyorsa o kart arızalıdır o parayı çöpe atmayı göze alıyorsanız değiştirmeyin
  • XFX 7600GT XXX EDITION Kullanıyordum, airtfatch problemi bendede oluyordu bazene görüntü gidiyordu sonra bozuldu fırınlama işlemimede yanıt vermedi, bunlarıda okuyunca xfx'den iyice uzak durmak gerektiğini anladım :)
  • Bu çizgiler genelde donanımsal sorunlardan, özelliklede kötü belleklerden kaynaklanıyor. Ancak bu seri daha yeni olduğu ve sürücüleri oturmadığı için bunun yazılımsal bir sorun olmasıda muhtemel.

AMD'nin sitesinden bir ticket almakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Hala değiştirmemeyi düşünmüyorsa çok büyük hata eder

Ekranda çizik varsa o kartın değeri 300 tl etmez adam gibi görüntü alamadıktan sonra istediği kadar pahalı olsun

1400 - 1500 tl kart alacaksın ekranda çizik olacak ekranda çizik çıkıyorsa o kart arızalıdır o parayı çöpe atmayı göze alıyorsanız değiştirmeyin

hayır hocam bu sorun sadece masaüstünde oluyor oyunlarda hiç bi sorun yok, ayrıca 60hz de çalıştırınca da hiç sorun yok %99 yazılımsal bişey bu dediğim gibi 60hz üzerinde sadece bu sorun var, oyunları 120hz de oynuyorum hiç sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bunların arasında ciddi anlamda sorun yaşadığım tek kart GTX460 oldu. Bu kartı severek kullanmama rağmen BC2, FIFA11, vs..'de saçma bir şekilde saat hızlarını düşürüp oyun performansını yerlerde süründürüyordu. Ve tek sorun yaşayan da ben değildim, forumda birçok kişi GTX460 sayfası altında çözümler aradık.

Zotac 460 olmasın sakın Ben MSI 460 CYCLONE ile başladım. Ben BC'ye yalnız 460'ın yanında E8500 ile başlamak ve 8 ay kadar da devam etmek gibi bir talihsizlik yaşadım. 2500k alınca kart kendine gelmişti.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Bunların arasında ciddi anlamda sorun yaşadığım tek kart GTX460 oldu. Bu kartı severek kullanmama rağmen BC2, FIFA11, vs..'de saçma bir şekilde saat hızlarını düşürüp oyun performansını yerlerde süründürüyordu. Ve tek sorun yaşayan da ben değildim, forumda birçok kişi GTX460 sayfası altında çözümler aradık.

Zotac 460 olmasın sakın Ben MSI 460 CYCLONE ile başladım. Ben BC'ye yalnız 460'ın yanında E8500 ile başlamak ve 8 ay kadar da devam etmek gibi bir talihsizlik yaşadım. 2500k alınca kart kendine gelmişti.......

Yok hocam, hani şu Kızılay'ın dağıttığı, bir ara herkesin elinde olan Gigabyte GTX460 OC 'lerdendi.

Zaten google'a "GTX 460 downclocking problem" yazınca neredeyse bütün modellerde bu sorunun yaşandığı gözüküyor. Ben uzun uğraşlar sonucu kendi yöntemimi bulabilmiştim, hatta forumda paylaşmıştım. Ama birçok kullanıcı denemesine rağmen çözemedi o illet sorunu. Kart bildiğin oyunun ortasında 2D moduna geçiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Hala değiştirmemeyi düşünmüyorsa çok büyük hata eder

hayır hocam bu sorun sadece masaüstünde oluyor oyunlarda hiç bi sorun yok, ayrıca 60hz de çalıştırınca da hiç sorun yok %99 yazılımsal bişey bu dediğim gibi 60hz üzerinde sadece bu sorun var, oyunları 120hz de oynuyorum hiç sorun yok

arkadaşım senin sorunun sürücü sorunu kimse kafanı karıştırmasın bunu bende dahil birçok insan 2 sene önce 5800 serisinde de yaşadı. sorun aynı sorun ve çözümüde yakında gelir. evet AMD sürücü yapmayı bilmiyor bunu kabul ediyorum ama kartında bir sorun yok merak etme.

[ek]
    çizgilerin fotoğrafını cekip koyarsan iyice emin oluruz fotograf makinası veya tel varsa cekip koy buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 3 Şubat 2012; 1:45:21 >

• frapsla denemiştim ancak bi kere yakalayabilmiştim lanet çizgiyi onuda silmiştim :( şimdi telle filan çekiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 3 Şubat 2012; 1:48:07 >
  • video linki var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

video linki var mı?

şarkı linki atıcaktım aslında ama çizgileri videyoya çekiyim hocam
  • resim cekemezmisin daha kolay olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

resim cekemezmisin daha kolay olurdu

sabit durmuyo ki hocam anında gelip gidiyolar, vidyodan o anı alırım
  • mavi ekran filan veriyor mu hiç makina. cizgiler tam ekran filan mı tam olarak nasıl cizgiler bunlar daha detaylı açıklarsan iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.