Şimdi Ara

XFX 7970 Ekranda beyaz çizgiler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alito

mavi ekran filan veriyor mu hiç makina. cizgiler tam ekran filan mı tam olarak nasıl cizgiler bunlar daha detaylı açıklarsan iyi olur.

hocam ya makina son zamanlarda hiç mavi ekran vermedi de eski gtx 295de de 580de de bu 7970de de aniden kapanıyo -ısı problemi falan değil kesinlikle- gtx295'de sanırım 2 kez oldu, 580de bir kez 7970te de henüz 1 kez oldu, bu son 3-4 haftadır var bu sorun toplamda 4-5-6 kez kapanmıştır

XFX 7970 Ekranda beyaz çizgiler

telle yakalayabildiklerim bunlar (videodan alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 3 Şubat 2012; 1:59:18 >

• makina resetmi atıyor kendine yoksa komple kapanıyor mu
  • quote:

makina resetmi atıyor kendine yoksa komple kapanıyor mu

fanlar dönmeye devam ediyor görüntü gelmiyor, şu ana kadar hiç böyle bir sorun olmamıştı , ama işlemciden sanıyorum çünkü 4 ghz de çalışıyor 2009da alındığından beri i7 920
  • makinayı default hızlarda denermisin sorun devam ediyor mu.
  • quote:

makinayı default hızlarda denermisin sorun devam ediyor mu.

yine aynı sorun işlemciyle alakalı değil-ki işlemciyle alakalı olamazdı 580de takır takır çalışıyodu
  • tamam senin sorunun sürücü sorunu. oyunlarda problem yok diyorsun eğer vram lerinde arıza olsa oyunlardada aynı cizgiler olusur hatta 3D devreye girdiği için daha fazlası olurdu. bence sürücü cözümü bekle sonuc alamazsan iade et nasılsa garantisi var.
  • Valla bende XFX aldım. Bende çok pişmanım Steam'den direk Team Fortress 2 indirdim onda bile arada FPS düşüyor. internette araştırıyorum XFX ler çok hatalı sanırsam (XFX) Bende değiştirmeyi düşünüyorum.
  • aynı şeyler zamanında sapphire kartlar için söyleniyordu 3-4 ay sonra sürücülerle sorunları düzelttiler. kulaktan dolma şeylerle hareket etmeyin somut delillerle ilerleyin derim.
  • BEYLER BENDE AMD KART KULLANMIŞTIM BİR ARALAR HD 4850 DONMA YAPIODU COK RAM SECİYOR BU AMD KARTLAR ŞAŞILACAK DURUM MEMTEST YAPIYORUM RAMLER SORUNSUZ OYUNA GİRİYOM DONUYOR RAMLERİ MÜMKÜNSE DUAL OLMADAN TEK OLARAK DENEYİN DONANIM ÇAKIŞMASIDA OLABİLİR :D

SON ZAMANLARDADA Bİ ARKAŞADA XFX HD 6950 2 GB ALDIK 2 FANLI OCCT FURMAK GİBİ PROGRAMLARDA KART 100 DE 100 YÜKE GİRMİYOR HABİRE 100 DE 80 DE SABİT ŞAŞTIM KALDIM XFX İ KÖTÜLEMEK GİBİ AMACIM YOK AMD ACABA BU DRİVERLERE AYAR MI KOYUYOR ?

AMD İN DRİVER OLAYINDAN AÇIKCASI HİÇ MEMMUN DEĞİLİM BEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 3 Şubat 2012; 2:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

quote:

yine aynı sorun işlemciyle alakalı değil-ki işlemciyle alakalı olamazdı 580de takır takır çalışıyodu

bu arada arkadaşım sen neden gtx580 i bırakıp 7970 e gectin acıklarmısın? birkac fps daha fazla almak içinmi canını sıkıyorsun. değer mi yani bence biraz daha gitseydin onunla sonuçta şu andaki oyunlarda hiçbir kaybın olmayacaktı

• quote:

quote:

quote:

bu arada arkadaşım sen neden gtx580 i bırakıp 7970 e gectin acıklarmısın? birkac fps daha fazla almak içinmi canını sıkıyorsun. değer mi yani bence biraz daha gitseydin onunla sonuçta şu andaki oyunlarda hiçbir kaybın olmayacaktı

680 gelince satmak için 580i çok daha ucuz fiyata satmaktansa 7970 alıp daha iyi bi fiyata satmak için 580i de çok kullanmadım belirttiğim gibi 0ını vatan pc'den aldım 2 gün kullandım iade ettim 7970e geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 3 Şubat 2012; 2:33:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

680 gelince satmak için 580i çok daha ucuz fiyata satmaktansa 7970 alıp daha iyi bi fiyata satmak için

ilginç

neyse sonuçta ben senin ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum. sorun sürücü kaynaklı gibi duruyor biraz sürücü bekle (ben bekledim ve çözüldü) baktın sürücüler cözüm olmadı kartı yolla degişsinler.

[ek]
    bu arada çözüm yolları aramaktan vazgecme. windows hatalarını programlarla tara, kurduğun programları tek tek kaldırarak değişen birşey olup olmadığını gözlemle. aklına gelen herşeyi dene, bazen en iyi çözüm kendi bulduğundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 3 Şubat 2012; 2:42:52 >

• dexter ha yardımların için sağol hocam
  • quote:

dexter ha yardımların için sağol hocam

yukarıda ek birşeyler daha yazdım.
  • quote:

quote:

dexter ha yardımların için sağol hocam

yukarıda ek birşeyler daha yazdım.

daha önce hiç ekran kartı sorunu yaşamadım çocukken ekran kartım yanmıştı ama tabi ozaman farkında değildim o ayrı

• Hiç driver bekleme kullanıcı dostu ati böyle durumlarda suçu drivera hatta windows güncellemesine atacak kadar yüzsüzdür. Direk gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Hiç driver bekleme kullanıcı dostu ati böyle durumlarda suçu drivera hatta windows güncellemesine atacak kadar yüzsüzdür. Direk gönder.

adam nvidia fanboy dağılın
    ama haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 3 Şubat 2012; 12:48:57 >
  • bence sorun kartda değil atide driver problemi hiç olmaz dikey beyaz çizgi yada şerit halinde mavi yeşil benekli çizgilerde olmaz
    sorun windede değil sorun dvd writerde içinde hamam böceği olabilir. Adnan
  • xfx'e laf yok

• başkan ekran kartını kasadan sök.pci express yuvasının tozlarını kürdanla al.ekran kartının pci express dişlerini de selpakla sil.
    vidalarken kartın yamulmadığına dikkat et.
    benimde aynı sorunum vardı bunları yaparak düzeldi muhtemelen temassızlıktan oluyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.