Şimdi Ara

XFX 7970 Ekranda beyaz çizgiler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: War Ensemble

xfx'e laf yok

XFX 7970 Ekranda beyaz çizgiler

oyşhhh

üstteki bir safkan 8800ultra altındakide gtx 285 en güzel tasarımlardandı kesin firebaldan almıştır.

bildiysem terazime tıkla 2rep ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 4 Şubat 2012; 7:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Burhan katkılarından dolayı aşağıdakini almaya hak kazandın hediyemdir güle güle kullan. +Repinide unutmadım 1milyon tane verdim, + kartada yükledim atmden çekebilirsin.

Ama @war ensemble nickli arkadaşa bastım -repi o sebebini biliyor.

Keşke Xfx tekrar nvidiada boy gösterse , burada bitek asus,zotac,msı,palit var , Pov filan göremiyoruz, gigabytenin süper modelleri var ,bizi seçiyorlar avrupada

XFX 7970 Ekranda beyaz çizgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

başkan ekran kartını kasadan sök.pci express yuvasının tozlarını kürdanla al.ekran kartının pci express dişlerini de selpakla sil.
    vidalarken kartın yamulmadığına dikkat et.
    benimde aynı sorunum vardı bunları yaparak düzeldi muhtemelen temassızlıktan oluyor

pci ex slotların 3ünde de denedim aynı sorun + kart yamuk falan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

quote:

başkan ekran kartını kasadan sök.pci express yuvasının tozlarını kürdanla al.ekran kartının pci express dişlerini de selpakla sil.
    benimde aynı sorunum vardı bunları yaparak düzeldi muhtemelen temassızlıktan oluyor

kardeş ozaman tek çare fırınlama yöntemi.
    msi afterburner yükle. fan hızını manuel olarak en düşük ayara al.
    msi kombuster i çalıştır.
    95 ila 99 derece arasına kadar sıcaklıkta 10 dakika kadar çalıştır. belki sorun düzelir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

quote:

kardeş ozaman tek çare fırınlama yöntemi.
    msi afterburner yükle. fan hızını manuel olarak en düşük ayara al.
    msi kombuster i çalıştır.
    95 ila 99 derece arasına kadar sıcaklıkta 10 dakika kadar çalıştır. belki sorun düzelir

kardeşim kart üretileli daha 2 ay oldu neyin fırınlamasından bahsediyosun sen.... 8800 filan sandın sanırım
    ayrıca kesinlikle yazılımsal bi sorun, öyle olmasa oyunlarda da sorun olurdu bu sorun sadece masaüstünde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 4 Şubat 2012; 13:03:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Xfx alan arkadaşlar fazlaca sorun yaşıyorlar gibi son zamanlarda !!!!

Doğru bir tespit gibi. XFX ile ilgili çok sık sorunlu kart konusu açılıyor nedense.

XFX'in uzun süreli olarak en son 8800GTX kartını kullanmıştım ve çok memnundum. O dönemlerde XFX deyince insanlar "kaliteli" etiketini hemen yapıştırıyordu. Ama söylediğin gibi son dönemlerde XFX ile ilgili problemler ciddi anlamda çoğalmış gibi gözüküyor.

evet xfx'in eski kartları bir farklıydı
    misal bfg ve evga 'daki farklı hava onda da vardı ama nedendir bilmiyorum ama yeni çıkan kartları hiç ben xfx'im diye bağırmıyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.