Bildirim
XFX 7970 Ekranda beyaz çizgiler (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
Burhan katkılarından dolayı aşağıdakini almaya hak kazandın hediyemdir güle güle kullan. +Repinide unutmadım 1milyon tane verdim, + kartada yükledim atmden çekebilirsin.
Ama @war ensemble nickli arkadaşa bastım -repi o sebebini biliyor.
Keşke Xfx tekrar nvidiada boy gösterse , burada bitek asus,zotac,msı,palit var , Pov filan göremiyoruz, gigabytenin süper modelleri var ,bizi seçiyorlar avrupada
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanbilgin
başkan ekran kartını kasadan sök.pci express yuvasının tozlarını kürdanla al.ekran kartının pci express dişlerini de selpakla sil.
vidalarken kartın yamulmadığına dikkat et.
benimde aynı sorunum vardı bunları yaparak düzeldi muhtemelen temassızlıktan oluyor
pci ex slotların 3ünde de denedim aynı sorun + kart yamuk falan değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Adnan008
quote:
başkan ekran kartını kasadan sök.pci express yuvasının tozlarını kürdanla al.ekran kartının pci express dişlerini de selpakla sil.
benimde aynı sorunum vardı bunları yaparak düzeldi muhtemelen temassızlıktan oluyor
pci ex slotların 3ünde de denedim aynı sorun + kart yamuk falan değil
kardeş ozaman tek çare fırınlama yöntemi.
msi afterburner yükle. fan hızını manuel olarak en düşük ayara al.
msi kombuster i çalıştır.
95 ila 99 derece arasına kadar sıcaklıkta 10 dakika kadar çalıştır. belki sorun düzelir
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Adnan008
quote:
pci ex slotların 3ünde de denedim aynı sorun + kart yamuk falan değil
kardeş ozaman tek çare fırınlama yöntemi.
msi afterburner yükle. fan hızını manuel olarak en düşük ayara al.
msi kombuster i çalıştır.
95 ila 99 derece arasına kadar sıcaklıkta 10 dakika kadar çalıştır. belki sorun düzelir
kardeşim kart üretileli daha 2 ay oldu neyin fırınlamasından bahsediyosun sen.... 8800 filan sandın sanırım
ayrıca kesinlikle yazılımsal bi sorun, öyle olmasa oyunlarda da sorun olurdu bu sorun sadece masaüstünde var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan008 -- 4 Şubat 2012; 13:03:17 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
Orijinalden alıntı: Baldas
Xfx alan arkadaşlar fazlaca sorun yaşıyorlar gibi son zamanlarda !!!!
Doğru bir tespit gibi. XFX ile ilgili çok sık sorunlu kart konusu açılıyor nedense.
XFX'in uzun süreli olarak en son 8800GTX kartını kullanmıştım ve çok memnundum. O dönemlerde XFX deyince insanlar "kaliteli" etiketini hemen yapıştırıyordu. Ama söylediğin gibi son dönemlerde XFX ile ilgili problemler ciddi anlamda çoğalmış gibi gözüküyor.
evet xfx'in eski kartları bir farklıydı
misal bfg ve evga 'daki farklı hava onda da vardı ama nedendir bilmiyorum ama yeni çıkan kartları hiç ben xfx'im diye bağırmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X