Şimdi Ara

XFX HD6850 Kart Isısı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 gündür çok enteresan bir problemle karşı karşıyayım. 3 gün önce 10 saat aralıksız oyun oynadıktan sonra bilgisayarı kapattım ve ertesi sabah açtığımda ekran kartından tak tak sesler gelmeye başladı. Bilgisayarı kapatıp, kasanın içini açtım ve ekran kartının fanını temizledim, tozunu aldım. Gelen ses gitti fakat bu sefer de fan hızı öylesine yükseldi ki hiçbir şekilde düşüremedim. GPU-Z programıyla baktığımda GPU ısısı -168 derece gözüküyor, bu çok enteresan. Fan hızı %40 gözüküyor fakat %40 olsa bu kadar hızlı dönmez. 3 gündür son sürat çalışıyor fan. Oyunlarda veya bilgisayarda yarattığı bir problem yok, her şey eskisi gibi çalışıyor. Dün format attım ve yine bir değişiklik olmadı. Bu nereden kaynaklı bir problem olabilir?

• Sistem dosyaları zarar görmüş olabilir. Bir sistem geri yükleme yap bakalım n'olacak.
    Çünkü gpu temp 903, 1286 derece enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oicero -- 17 Şubat 2012; 9:38:37 >
  • Fanı manüel olarak %40'a çek bakalım. Catalyst'ten çekiyorsun biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 17 Şubat 2012; 9:54:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.