Bildirim
xfx nvidia 8600 gt yerine ne önerirsiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Diğer bileşenler + PSU + Bütçe. -
intel core2 duo 2,2
gigabyte ds3 anakart
2gb kingston rem
feel kasa
avermedia 007 tv kartı
lg dvd
19" ag neovo monitör
seagate 250gb sata
bütçede 100 en fazala 150 taksitli olursa süper olur -
o bütçeye en ideali 8800gs tabi ki. 8600gt ye göre çok daha üstün bir karttır. site içi arama yaptırırsan bir çok test bulabilirsin
http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-4683.html -
O fiyatın üzerine çıkamıyorsan en uygun kart aşaıdaki linkte.
Link : 9600GT
Fakat 25TL daha üzerine çıkabilirsen aşaıdaki kart en uygunu olur.
Link : HD4830
Edit : 8800GS'de 9600GT yerine çok uygun olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 26 Haziran 2009; 17:59:34 > -
8800GS gayet iyi bir tercih ama feel psularına güvenme.. PSU derdi de çıkabilir... -
quote:
Orjinalden alıntı: ecrasniann
o bütçeye en ideali 8800gs tabi ki. 8600gt ye göre çok daha üstün bir karttır. site içi arama yaptırırsan bir çok test bulabilirsin
http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-4683.html
-
dikkat ettinizmi exa nın sitesinde hangi marka olursa olsun 8800 gs için aynı yorumlar yapılmış asusta safirde hepsinde aynı kişiler alın süper, harika, muhteşem demişler ne kadar dolandırıcı var bu internet aleminde anlamıyomki iyi niyetle bişey sordum pişman oldum yarın gidip vatan dan keseme göre bişey alacam artık ne denk gelirse.
not:iyi niyetle cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum çok sağolun -
XFX GTX 285 -
quote:
Orjinalden alıntı: StreamRolleR
XFX GTX 285
o ufak gelir bari gtx295 mars falan deseydin -
Şu asus un çıkarttığı ALTIN değerindeki GTX 295 iyi giderdi ama kasa öyle bir devi kaldırırmı bilinmez -
ben 9500 Gt kullanıyorum idare ediyor. Zaten özellikleri 8600 den daha yüksek ve ucuz da. Bence onu al. -
garanti belgesini buldum ekran kartının vatan bilgisayara verdim bakalım bi sorun çıkmazsa 15-20 gün içinde servisten gelecek kartım tamir olursa zaten memnundum 8600den. yapılamıcak gibiyse 8800 gs aklıma yattı onu alırım media markt ta biraz fiyat farkı var ama netle -
SONUNDA VATAN'DAN İADE KARARI GELDİ 160TL İADE ETTİLER 30TLDE BEN KOYDUM SAPHİRE HD 4850 ALDIM AMA KASA KALDIRMADI ÇALIŞTIRRABİLDİM FAKAT PERFORMANS ALAMADIM TEKRAR İADE EDİP KENDİME VE KARDEŞİME 9500 GT 1GB ALDIM AYRİYETTEN GÜÇ GEREKTİRMEDİĞİNDEN MUAZZAM ÇALIŞIYOR 1 FİYATINA 2 KART ALDIM DDR2 AMA OLSUN ŞİMDİLİK Bİ SORUN YOK HEM 5 YIL GARANTİLİ SENEYE OYUN OYNARKEN YAKAR YENİSİNİ ALIRIM ZATEN -
PSU SORUN OLMAZ 8800 GT ALABİLİRSİN AMA SANA TAVSİYEM 4830-4770 -
teşekkürler 9500 gt aldım sorunsuz çalışıyor daha önce 4850 aldımdı psu proplemi yaşadım vatan dan değiştirdim 9500 le
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X