Şimdi Ara

XFX RX 580 GTS Black Edition İzlenimler ve Overclock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

XFX GTS BE ile memnun kalman tesadüf değil, piyasadaki en iyi nitelikler ondaydı computerbase derlemesinde.

Msi gaming x , sapphire nitro+ ve bu black edition arasindan hangisi en iyisi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi nitelikler omasına var, bir de normal rx 580 fiyatına alınca tadından yenmiyor. Asus strix miş, gaming x miş acayip fiyatlar...
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    BE'yi 1500 altına bulursan asla diğerlerini düşünme...
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    Computerbase, her incelemecinin imreneceği bir külliyata imza attı. Herkese örnek olmalı bence, lâfın gerisini getiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Computerbase, her incelemecinin imreneceği bir külliyata imza attı. Herkese örnek olmalı bence, lâfın gerisini getiriyorlar.

Computerbase'in incelemesini bilmem de, youtube'da da paylaştım, videoyu isteyen izlesin. Kartta ciddi bir coil buzz çıktı daha doğrusu peydahlandı. Olayı araştırdım ve videoya yapılan bir paylaşımla da gördüm ki XFX'in Avrupa genelinde satılan bu batch'inde bu sorun var. Çok rahatsız edici, belki kasayı masa altına falan atsanız neyse ama ben yanımda tutuyorum ve dayanamadım. Fan değil, coil buzz..

Buyrun;
    https://youtu.be/nWneoDGhSUk

Kartı iade ettim, maalesef üzüle üzüle de olsa verdim.

Bir sıkıntısı daha var, söyleyeyim. Fanlar maksimum hızda sanırım aynı frekansta dönemediğinden titreşim ve uğuldama yapmaya başladı.

Kart iade edilecek, yeni kart alacağım, bakalım ne alacağız, burada karşılaştırma da yaparım zaten performans değerleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronus75 -- 7 Aralık 2017; 17:19:27 >

• Gecmis olsun hocam. Amazon ne dedi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kartı amazon'dan almadım. İade kabul edildi.
  • Güzel bi konu olmuş eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.