Şimdi Ara

XGENONDA ORC LARMI GÜÇLÜ HUMANLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN XGENONDA OYNUYOM 60 LV BUFFERİM VAR AMA BUNU ANLAMADIM ORC LER Bİ TWON BASIOR Bİ HUMANLAR EŞİTLERMİ YOKSA HUMANLARMI GUÇLU YOKSA ORC LER Mİ LUTFEN YARDIM EDİN

• Orclar güçlü tabikide.. Humanlar sadece gece savaşlarını alır arada sırada oda oyunda ork olmadı için
  • SUAN ORCLAR GUCLU
  • Tabiki orclar yani,ezük humanlar
  • SAOLUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Orclar güçlü tabikide.. Humanlar sadece gece savaşlarını alır arada sırada oda oyunda ork olmadı için

gündüz savaşlarınıda aldığı oluyor ama şuan orclar güçlü bazı clanların topluca orc olmaları buna sebep oluyor bence
  • bir ara humanlar güçlüydü ardream town undan çıkamıyorduk.şimdi orclar güçlü gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MaMaKeR 80 LvL rogue OLYMPIA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemirci

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Orclar güçlü tabikide.. Humanlar sadece gece savaşlarını alır arada sırada oda oyunda ork olmadı için

gündüz savaşlarınıda aldığı oluyor ama şuan orclar güçlü bazı clanların topluca orc olmaları buna sebep oluyor bence

EVET SANA KATILIORM SPARTAN ORC OLMASAYDI HUMANLAR HALA GUCLU IDI SERVERDAKI IRKLARIN GUCLU OLUP OLMAMASINI BIRASDA BUYUK CLANLAR ETKILEMEKTE GECE SAVASINI GENELDE HUMANLARIN ALIR 2,5 HAFTA ONCEYE KADAR HUMANLAR 2 YILDIR HIC GECE SAVASINI KAYBETMEMISTIR HUMANLARDA YABANCILAR DAHA FAZLA OLDUGU ICIN O SAATTE RAHATLIKLA ONLINE OLABİLİYORLAR BUNUN ETKISI VAR GECE SAVASLARIDA USTUN GELMELERINDE

• withnofear die bi adam war onun lvl i kaç acaba öğrenebilirmiyim bilen warsa karus mu huaman mı ben en son gördüğümde karustu 76 lvl di. 6 ay önce falan, bilen warsa söyleyebilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoNgSuFfeRinG

withnofear die bi adam war onun lvl i kaç acaba öğrenebilirmiyim bilen warsa karus mu huaman mı ben en son gördüğümde karustu 76 lvl di. 6 ay önce falan, bilen warsa söyleyebilirmi

suan human ama lwl ı hakkında bılgım yok
  • Humanlar çok büyük zarara uğradı...
    ::SisciBomba:: hacklendi , ben ban yedim (76 level) clanlar bozuldu çoğu sağlam clan gitti... (Spartan orc oldu...)

Ayrıca humanlarda birlik beraberlik dene bir olay yok cz deyim clanla orc baseye girecez , adamlar ilk sizin clan girsin niye biz yatarsak nasıl np kasacaz? Tama giriyoruz girdik hadi gelin geliyorlar biz inn hosstes kesiyoz bunlar ezik magelere felan dalıyorlar oraya buraya kaçıyorlar tank warriorların hedefini falan şaşırtıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 10 Temmuz 2007; 13:40:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Humanlar çok büyük zarara uğradı...
    ::SisciBomba:: hacklendi , ben ban yedim (76 level) clanlar bozuldu çoğu sağlam clan gitti...

Ayrıca humanlarda birlik beraberlik dene bir olay yok cz deyim clanla orc baseye girecez , adamlar ilk sizin clan girsin niye biz yatarsak nasıl np kasacaz? Tama giriyoruz girdik hadi gelin geliyorlar biz inn hosstes kesiyoz bunlar ezik magelere felan dalıyorlar oraya buraya kaçıyorlar tank warriorların hedefini falan şaşırtıyorlar...

senın oyundakı nıckın neydı siscibombanın hack yemesınede uzuldum orc oldu oda

• ben bi konuya daa deyincem..bende humanım.. Eskiden humanLar çok iidi..Çünkü bi sw istion 10-15 ki$i sw basıodu..
    $imdi ise humanLar diLenion sw için..Hiç biri vermio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizard_TT

quote:

::SisciBomba:: hacklendi , ben ban yedim (76 level) clanlar bozuldu çoğu sağlam clan gitti...

TechnicaL_TR
    Lvl 70 yapmıştı zamanında ELT clanı orda abim saydığım aynı şehirde oturduğumuz bir abimiz var onun sayesinde...
    Neyse ELT orc oluyoruz dedi Zeki abim ben askere gideceğim beyler charı TechnicaL_TR e bırakıyorum ayrıca biz hep humanız dedi...
    Clanın yarısı orc oldu yarısı böyle kaldı...
    Neyse ben hemn 70 mage hem de 70 warrior oynuyordum mageyi bırakmıştım +9 gigalı +8 raptorlu +8 shell setli warrior varken mage oynayacak değildim heralde...
    Sonra bi ara gm ler itemi iyi olanların itemimi alıyormuş dupedir diye bir şey dediler...
    ELT_archer de o zaman bizim bütüm itemler silinir dedi gm ile konuştu fayda etmedi gm de büyük clanlara başka bir chardan girip itemleri kontrol ediyormuş sonra ELT den çıkmaya başlkadılar itemler gider diye...
    Elt yok oldu felan o arada warrioru sattılar benimde mage hacklendi kaldım ortada

Ben Kırşehir' e taşındım sonra yine irtibata geçtik benim mageyi level 45 ken kurtarmışlar ordaki cafeninde herkesin itemleri toplamışlar ceza olarak bana 1 2 bir şey verdiler bende tekrar kasmaya başladım falan filan derken 76 oldum char dehşet mehşet gidiyordu Divine clanına girdim girdiğimin 3. 4. günü ban yedim sebepte kredi kartında yolsuzlukmuş...

Ben tam pre. aldıktan sonra hemen harcama yapmışım ve para gitmediği halde gitti gibi görünmüş bunu da sonradan farketmişler ban atmışlar ...
    Uğraştık açtıramadık zaten oyunu da bırakacaktım bari en güzel yerinde bırakalım dedim gittii işte...

Bu arada ::SisciBomba:: yakın arkadaşımdı msn den felan sohbet ederdik bi gün hacklenmiş hackleyen adam milletten item istiyormuş acil lazım diye büyük human clanları savaşa falan girmedi o gün full ama shouttan felan küfür saydılar sonra oyundan çıktım bi daha girmedim...
    Eğer ::SisciBomba:: yı görürseniz lütfen partye felan almayın ...

Çok yazdım galiba bu kadar yeter....

• quote:

quote:

quote:

TechnicaL_TR
    Lvl 70 yapmıştı zamanında ELT clanı orda abim saydığım aynı şehirde oturduğumuz bir abimiz var onun sayesinde...
    Neyse ELT orc oluyoruz dedi Zeki abim ben askere gideceğim beyler charı TechnicaL_TR e bırakıyorum ayrıca biz hep humanız dedi...
    Neyse ben hemn 70 mage hem de 70 warrior oynuyordum mageyi bırakmıştım +9 gigalı +8 raptorlu +8 shell setli warrior varken mage oynayacak değildim heralde...
    Sonra bi ara gm ler itemi iyi olanların itemimi alıyormuş dupedir diye bir şey dediler...
    ELT_archer de o zaman bizim bütüm itemler silinir dedi gm ile konuştu fayda etmedi gm de büyük clanlara başka bir chardan girip itemleri kontrol ediyormuş sonra ELT den çıkmaya başlkadılar itemler gider diye...
    Elt yok oldu felan o arada warrioru sattılar benimde mage hacklendi kaldım ortada

Ben Kırşehir' e taşındım sonra yine irtibata geçtik benim mageyi level 45 ken kurtarmışlar ordaki cafeninde herkesin itemleri toplamışlar ceza olarak bana 1 2 bir şey verdiler bende tekrar kasmaya başladım falan filan derken 76 oldum char dehşet mehşet gidiyordu Divine clanına girdim girdiğimin 3. 4. günü ban yedim sebepte kredi kartında yolsuzlukmuş...

Ben tam pre. aldıktan sonra hemen harcama yapmışım ve para gitmediği halde gitti gibi görünmüş bunu da sonradan farketmişler ban atmışlar ...
    Uğraştık açtıramadık zaten oyunu da bırakacaktım bari en güzel yerinde bırakalım dedim gittii işte...

Bu arada ::SisciBomba:: yakın arkadaşımdı msn den felan sohbet ederdik bi gün hacklenmiş hackleyen adam milletten item istiyormuş acil lazım diye büyük human clanları savaşa falan girmedi o gün full ama shouttan felan küfür saydılar sonra oyundan çıktım bi daha girmedim...

vaybe entrikalara baq

• XGENONDA denen oyun knightonline ın bir versiyonumudur öölesine bakıodum başlığı gördümde. açıklarsanız sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TechnicaL_TR

vaybe entrikalara baq

Hocam bu oyunda ki çoğu şey öyle dışarıdan göründüğü gibi basit sebeplerden değil...
    Mesel efsanevi clan ELT (Extreme Team Leader) orc olacakken 2 ye bölündü ama sebep orc olup olmama değildi... ELT_menderes vardı clana yeni girdi tam 10 referansla...
    ELT_archere ELT_legend senin arkandan dalga geçiyo dropları clana dağıtmanı felan ahmaklık sayıyo diyo gidiyo başkasına başkasına da öyle bütün clan birbirine girdi bu bunun arkadaşlar ayrıldı tabii bazıları geri döndü...

quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

XGENONDA denen oyun knightonline ın bir versiyonumudur öölesine bakıodum başlığı gördümde. açıklarsanız sevinirim

Knight online oyunun bir server....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 10 Temmuz 2007; 14:17:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.