Şimdi Ara

XGIMI H1 - Android + Harman&Kardon + 1080P (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
14.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

quote:

quote:

@OlguErhan hocam
    netfilix hd apk larını deneme şansınız oldumu ?

Deneyemedim, aklımda. Cihazı gören BT müdürü iki tane arkadaşım 2 gün ara ile kapıp şirketlerine götürdüler. Evde perde cihaz yok

İnş bu akşam gelecek + n11 den 10 metre kablo aldım HDMİ onların testlerini de yapacağım.

Birde kablosuz aktarım performansı için istek geldi test edip video çekmeliyim.

videoya birde speaker performasıda ekle hocam tam olsun. :)
    birde paylaştığım forumda youtube playerı 1080p oynatıyor 4k için browser dan açmanız laım demişler bilinen sıkıntılarından kısımında netfilix ile birlikte. onuda bir kurcala istersen :)
    benim cihazda indi istanbula yakında gelir izmire...

Aa süper, bi hafta sonu çift Xgimi ile show video'su çekeriz

Açıkçası cihaz o kadar net gösteriyor ki 4K diye zorlayıp internet kotasını sömürmeye de gerek yok .)

Evimde 100 mpbs Fiber kullanıyorum ama o bile kimi zaman 4K çekimlerde hık mık ediyor az da olsa. TAbi 240 gb adil kullanım ortalama 12 günde doluyor. 24 Mbps ile devam

güzel ve keyifli olur hocam buluşur bir çekim yaparız :)

dediğiniz gibi herşeyi internete çevirince kotalra yetmez oldu allahtan akn yi yükselltilerde çok büyük sıkıntı olmuyor...

Ayrıca paylaşımlarıma kendi ana konum üzerinden devam etmeyi düşünüyorum.

Örnek vermem gerekirse ilerde bu sayfalar arasında kaybolan bilgilerin aktif olarak 1. msj'da toplanması gerekli. Bu düzenlemeyi yapabilmek buradan benim için mümkün görünmüyor.

Mesela Xiaomi Yi aksiyon kamerası için açtığım konu tüm değerli msj ve linkleri 1. msj'a toplamam ile müthiş bir kaynağa dönüşmüştü :
    Bu konu Xiaomi Yi

Açtığım ve devam edeceğim konu kullanıcı kulübü olacak. Tüm herkesin deneyimlerini paylaştığı kocaman bir bilgi portalına dönüşecek :
    https://forum.donanimhaber.com/xgimi-h1-kullanici-kulubu-projeksiyon-cihazi-tavsiyesi--131145285
    https://forum.donanimhaber.com/xgimi-h1-kullanici-kulubu-projeksiyon-cihazi-tavsiyesi--131145285

Açıkçası arada kaybolup giden Netflix Apk'ları vs. gibi konular hep 1. msjda toplanacak.

Xgimi H1 Kullanıcı Kulübü ( 13 Kişiyiz ) Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 6 Şubat 2018; 21:11:22 >

• arkadaşlar 4k için deneme videosu istemişler bende merak ediyorum da bildiğim kadarıyla bu cihaz 4k videolar destekliyor. 4k videoları fhd olarak yansıtıyor. onun için kotayı boş yere doldurmamak mantıklı. yanlış mı biliyorum yoksa?
    Bu arada bilgilerin tek msj da toplanma fikri süper.
    Teşekürler xgimi sevenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail_Said -- 6 Şubat 2018; 17:44:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@OlguErhan hocam
    netfilix hd apk larını deneme şansınız oldumu ?

Deneyemedim, aklımda. Cihazı gören BT müdürü iki tane arkadaşım 2 gün ara ile kapıp şirketlerine götürdüler. Evde perde cihaz yok

İnş bu akşam gelecek + n11 den 10 metre kablo aldım HDMİ onların testlerini de yapacağım.

Birde kablosuz aktarım performansı için istek geldi test edip video çekmeliyim.

videoya birde speaker performasıda ekle hocam tam olsun. :)
    birde paylaştığım forumda youtube playerı 1080p oynatıyor 4k için browser dan açmanız laım demişler bilinen sıkıntılarından kısımında netfilix ile birlikte. onuda bir kurcala istersen :)
    benim cihazda indi istanbula yakında gelir izmire...

Aa süper, bi hafta sonu çift Xgimi ile show video'su çekeriz

Açıkçası cihaz o kadar net gösteriyor ki 4K diye zorlayıp internet kotasını sömürmeye de gerek yok .)

Evimde 100 mpbs Fiber kullanıyorum ama o bile kimi zaman 4K çekimlerde hık mık ediyor az da olsa. TAbi 240 gb adil kullanım ortalama 12 günde doluyor. 24 Mbps ile devam

güzel ve keyifli olur hocam buluşur bir çekim yaparız :)

dediğiniz gibi herşeyi internete çevirince kotalra yetmez oldu allahtan akn yi yükselltilerde çok büyük sıkıntı olmuyor...

Ayrıca paylaşımlarıma kendi ana konum üzerinden devam etmeyi düşünüyorum.

Örnek vermem gerekirse ilerde bu sayfalar arasında kaybolan bilgilerin aktif olarak 1. msj'da toplanması gerekli. Bu düzenlemeyi yapabilmek buradan benim için mümkün görünmüyor.

Mesela Xiaomi Yi aksiyon kamerası için açtığım konu tüm değerli msj ve linkleri 1. msj'a toplamam ile müthiş bir kaynağa dönüşmüştü :
    Bu konu Xiaomi Yi

Açtığım ve devam edeceğim konu kullanıcı kulübü olacak. Tüm herkesin deneyimlerini paylaştığı kocaman bir bilgi portalına dönüşecek :

Açıkçası arada kaybolup giden Netflix Apk'ları vs. gibi konular hep 1. msjda toplanacak.

Xgimi H1 Kullanıcı Kulübü ( ) Projeksiyon Cihazı Tavsiyesi

sizin konuda favorilerde hocam.
    tek başlık güzel olur dediğiniz gibi bu konuda size devredilebilir bu başlıktan devam edilip başlık sahibiyle konuşup.

• XGIMI ile alakalı bilgi ve deneyim paylaşımı için facebook grubuna katılabilir, Sayfayı takip edebilirsiniz:
    https://www.facebook.com/groups/528798634167040
    https://www.facebook.com/xgimiturkiye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 2 Şubat 2019; 8:44:13 >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    biraz geç görmüşüm mesajı kusura bakmayın, hayır ilk defa bu projeksiyon işine girdim biraz araştırma yaptım ve güvendiğim insanlardan bu ürün ile ilgili çok iyi yorumlar aldım zaten forumda baya bir kullanıcı olmuş mesajların fazlalığı güzel :D ben dediğim gibi başkasını bilmem ama bu ürün benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor, 30.000 saat lamba ömrü de gayet yüksek bir kullanım ömrü olacağı yönünde
  • Sonunda benim cihaz da geldi.

XGIMI H1 - Android + Harman&Kardon + 1080P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 2 Şubat 2019; 8:43:27 >

• Arkadaşlar Ankaradayım.Bedri ve Gürcan hocamın tavsiyeleriyle bende gearbestten xgimi h1 aldım yaklaşık 10 günde 28.02.2018 de teslim aldım.

Kutu açılış videom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 5 Mart 2018; 22:25:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selam ustadlar. Cidden Xgimi fiyat performans acisindan en iyi urun 800 dolara cidden harika ancak kafamda perde acisindan sorular var.

Bu cihaz LED oldugu icin perde olarak mat beyaz mi duz beyaz mi alacagiz?

Gamma screens nasildir ya da prolyte, specta vs motorlu alacagim?

Ayni zamanda normalde 16.9 perde yok piyasada ev sinemasi icin yani dizi, film ve oyun ama genelde 4.3 var hatta genelde kare var cok sacma geldi bana.

Odam tavandan 260 a 200 ancak kornis ustunden asarsam 280x200. Sizler ne onerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denoboicreamer -- 6 Mart 2018; 15:16:15 >

• denoboicreamer kullanıcısına yanıt
    Mat beyaz almanızı tavsiye ederim. Gamma screen alanlar memnun gerçekten, sıkıntı yok.
    Ama perdeyi pencere önüne asacaksanız arkadan gelen ışığı kesmeniz gerekecek.

• Tayff kullanıcısına yanıt
    Yazamadan duramadım :)

Süper ya, dantelli projeksiyon perdesi. Tam Türk işi :)

Güle güle kullanın...

• Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Bi sekilde keserim diye dusunuyorum heralde siyah bi sey yapistiririm. Ya da aksamlari artik. Kornise asarsam kesemem ama tavan olursa sikinti olmaz. Tesekkurler oneri icin

• quote:

Orijinalden alıntı: denoboicreamer

Selam ustadlar. Cidden Xgimi fiyat performans acisindan en iyi urun 800 dolara cidden harika ancak kafamda perde acisindan sorular var.

Bu cihaz LED oldugu icin perde olarak mat beyaz mi duz beyaz mi alacagiz?

Gamma screens nasildir ya da prolyte, specta vs motorlu alacagim?

Ayni zamanda normalde 16.9 perde yok piyasada ev sinemasi icin yani dizi, film ve oyun ama genelde 4.3 var hatta genelde kare var cok sacma geldi bana.

Odam tavandan 260 a 200 ancak kornis ustunden asarsam 280x200. Sizler ne onerirsiniz?

Merhaba hocam ben kendim aşağıdaki linkteki perdeyi aldım 300x220... Yani eni 300 cm boyu 230 cm. Ana perde ve tül arkada kalacak ki pencereden gelen ışığı kırasınız.Bunu ön tatafa kornişe sabitleme aparatlarıyşa takacaksınız. Bana 110 tl felan mal oldu. Gayette akşamları güzel görüntü alıyorum. Kullanılan malzeme normal projeksiyon perdelerinde kullanılan perde. İsterseniz bunun 1 tık daha iyi karartmalı olanı var. Boyutuna göre Uygun fiyatlı ve kaliteli

https://www.onlineperde.com/index.php?route=product/search&search=CBS-5401-S

Düz beyaz projeksiyon perdesi (stor perde) 69,90 TL yerine 39,90 TL
    https://urun.n11.com/projeksiyon-perdesi/duz-beyaz-projeksiyon-perdesi-stor-perde-P229346665

Buda karartmalı daha iyi görüntü sunuyormuş

http://www.onlineperde.com/stor-perdeleri/Blackout%20Stor%20Perde/beyaz-renk-karartma-stor-perde

• Arkadaşlar merhaba. Ben de almayı düşünüyorum. İndirim kodu da buldum şu an için en uygun $829.99'a düşürebildim. Sormak istediğim bundan ucuza alınabilecek bir öneriniz var mı? Avantajix %4 indirimi bunda da kullanılabilir mi?

Teşekkür ederim şimdiden.
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    Malesef şu an için en düşük fiyat bu ama daha önce 780$'a alınabiliyordu. Yükselmiş.
  • Aliexpress'ten aldığım al tabla ve duvar askı aparatı geldi. Güzel, kaliteli ve şık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 2 Şubat 2019; 8:40:54 >
  • AliExpress ile avantajixle 740 $ geliyor. Alınır mı? 4k performansı nasıl?

• ipropas kullanıcısına yanıt
    HDR olan 4K'lar hariç güzel ama kaliteli 1080p ile arasında pek fark olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 2 Şubat 2019; 8:39:58 >
    Her şey dahil 792$(kargo ücreti) dolara aldım. Aramex kargo ile sipariş geçtim. İçinde gövde ,duvar ve tavan aparatı vardır. Ayriyetten avantajix kullandim. O da %6 bonus kazandırdı. 744$ gelmiş oldu.

• ipropas kullanıcısına yanıt
    nerden aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 2 Şubat 2019; 8:39:20 >
    Bu satıcıdan aldım ama aliexpress indirim zamanını geldi kuponlarla birlestirmistim

http://s.aliexpress.com/mUZ3iQBf?fromSns=

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.